Ilgisini belli eden kız, sorunları yüzünden aşırı kasıp etrafına duvarlar ören erkek temsili:
Bu tip bir ilişki yaşadınız mı ya da daha doğrusu yaşayamadığınız oldu mu? Aslında duygular karşılıklı, ama bir taraf o ya da bu sebeple duygularını gizliyor, etrafına duvarlar örüyor, diğer taraf da o duvarlara toslamaktan bitkin düşüyor. Sonrası duvar ören tarafın vicdanına kalmış. Ya the end. Ya da the hikaye is beginning right now😂
"Ben senin dertlerinin üzerine yük olmak istemiyorum ki, ben yalnızca senin yorulduğunda gelip dinlenebileceğin, saklanacağın yer olmak istiyorum."
Bu tip bir ilişki yaşadınız mı ya da daha doğrusu yaşayamadığınız oldu mu? Aslında duygular karşılıklı, ama bir taraf o ya da bu sebeple duygularını gizliyor, etrafına duvarlar örüyor, diğer taraf da o duvarlara toslamaktan bitkin düşüyor. Sonrası duvar ören tarafın vicdanına kalmış. Ya the end. Ya da the hikaye is beginning right now😂
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ben hiç duygularımı açıklamam. İlişkim olmadı evlilik dışı da umarım olmaz. Evlenmeyi de düşünmüyorum zaten sanırım hiç duygu falan görmem
Bu kafayla evlenilmez zaten bence de bosver😬
Neden? Ne yaptım mesela?
Hic duygularını açıklamazsan hicbir kadın seninle mutlu olamaZ
Eşime açıklarım evlendikten sonra onun dışında birine niye açıklıyorum ki
Yazdiginiz yorumdan evlendiginiz kisiye de aciklamayacaginiz anlasiliyor
Aksini idda etmedim? Yıkın ön yargilarinizi
Evlilik dısı iliskiye bir tek siz karsi degilsiniz allah allah
Ne önyargım var ki mesela evlendiğim kişiye bir süre sonra açıklayabileceğimi düşünüyorum. Ne hakkında önyargım var?
Bana karsi var
Neymiş sana karşı önyargım ne yaptım ki?
Ya neyse
Takip Et15 dk
Ben hiç duygularımı açıklamam. İlişkim olmadı evlilik dışı da umarım olmaz. Evlenmeyi de düşünmüyorum zaten sanırım hiç duygu falan görmem
Şu yorumunda duygu açıklamam duygu da gormem dedigin icin evlenmem dedigin icin, duygunu evlendigin kisiye de gostermezsen mutlu olamazsiniz demek istedim
Gerektiginde duygulari gostermek gerekir diyorum
Ben ayrica sorumda evli veya bekar ayrimi yapmadim
Evli veya bekar ben kendime göre dedim. Bekar isem kime duygu açıklayayım? Evli olursam ileriki zamanlarda söyleyebileceğimi düşünüyorum. Duyguda görmem derkende şunu demeye çalıştım zaten evlenmeyi de düşünmüyorum bu yüzden sanırım hiç duygu falanda görmem yani evlenmezsem sanırım hiç duygu falanda görmem demek istedim oradaki görmem kelimesinin yerinde başka bir şey vardı sanırım onu klavye düzeltmiş olabilir ne yazdığımı hatırlamıyorum belki klavye bir şeyler yaptı kafasından
Ayberk bekliyorum ben 😂😂😂 favori çiftim kızıl şeytan
Aybiki seviyorum ama Berkten nefret ediyorum😂
Neden tatlım 😂😂
Çok gıcık çok antipatik ya sinir bozucu😬
Güzel, romantik mi bilemedim.
Çok yakışmış başörtün
Sizi banlamanın bir yolu yok mu?
Bana mı dedin abicim
Şikayet edebilirsin yorumumu
Evet sana dedim başka biri mi var yorumda
Bana mı dedin abicim, şikayet edebilirsin yorumumu diyorum; evet sana dedim diyorsun. Adabın, edebin nerde senin
Senin edebin adabın var mı peki böyle bir yorum yaptığına göre var mı?
"Yakışmış başörtün" demenin neresinde edepsizlik
Neden dedin peki bunu? Yani neden olabilir?
Düşün bakalım.