Haytımın ana ideali birini sevip ve sevilmekti. Ama 30 yaşında gelmiş , hep rededilmiş bir insanım..
İstanbul'da güzel bir semtte 8 yıldır bir başıma hayat yaşıyorum. Temizim ve gayet bakımlıyım kaslıyım ve işimde gayet başarılıyım.. Bazıları görüyorum en karaktersiz hatta sevgilisine sırf tatmin aracı bakan karaktersizler dahil sevildiğine çok defa şahit oldum.. Veya her kıza yürüyen erkeklerinde sevildiğine şahiy oldum. Hayattan beklentim kalmadı ve sürekli üzülüyorum. İnsan iç güdüsünde sevmek ve sevilmek var. Tıpkı yemek yemek veya su içmek gibi.. Kendimi hep geliştirdim, Prof derecede resim yapabiliyorum ve gitar çalabiliyorum. Ayrıca çok iyi derecede yüzüyüm ve 9 yıldır crossfit yapıyorum.
Çokta kitap okurum. Büyük bir kütüphanem var. Çevremdeki çoğu insanda evli, bazen soruyorlar yok mu sevgilin veya evlilşk diye. Kimseye diyemiyorum kimse beni beğenmedi diye :(
ölene kadar yalnız olacağımı, üzüleceğimi ve güçlü rolu yapacağımı kabullendim. Kimsem yok gibi hayatt (ailem ile görüşmüyorum) sadce arkadaslarım var sağolsun. Her sabah içimden doğduğum güne lanet ediyorum, erkeklik gurur ve özgüvenimin hep rededilme nedeni ile 1000 parça olduğunu bir bilseniz...
İşe yaramaz ama önerisi olan var mı?
İstanbul'da güzel bir semtte 8 yıldır bir başıma hayat yaşıyorum. Temizim ve gayet bakımlıyım kaslıyım ve işimde gayet başarılıyım.. Bazıları görüyorum en karaktersiz hatta sevgilisine sırf tatmin aracı bakan karaktersizler dahil sevildiğine çok defa şahit oldum.. Veya her kıza yürüyen erkeklerinde sevildiğine şahiy oldum. Hayattan beklentim kalmadı ve sürekli üzülüyorum. İnsan iç güdüsünde sevmek ve sevilmek var. Tıpkı yemek yemek veya su içmek gibi.. Kendimi hep geliştirdim, Prof derecede resim yapabiliyorum ve gitar çalabiliyorum. Ayrıca çok iyi derecede yüzüyüm ve 9 yıldır crossfit yapıyorum.
Çokta kitap okurum. Büyük bir kütüphanem var. Çevremdeki çoğu insanda evli, bazen soruyorlar yok mu sevgilin veya evlilşk diye. Kimseye diyemiyorum kimse beni beğenmedi diye :(
ölene kadar yalnız olacağımı, üzüleceğimi ve güçlü rolu yapacağımı kabullendim. Kimsem yok gibi hayatt (ailem ile görüşmüyorum) sadce arkadaslarım var sağolsun. Her sabah içimden doğduğum güne lanet ediyorum, erkeklik gurur ve özgüvenimin hep rededilme nedeni ile 1000 parça olduğunu bir bilseniz...
İşe yaramaz ama önerisi olan var mı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Belki beklentilerin yüksektir, gözden geçir kriterlerini.
Yoo, aksine düşük bile sayılır. Gözüm hayatta hiç bir konuda yüksek olmadı benim
Kriterlerin neler peki, bide biz değerlendirelim yüksek mi diye? Ayrıca bazen hiç ummadığın insanlarda tanıdıkça etkileyebiliyor seni, o yüzden birileriyle o an beğenmesen bile tanımaya çalışsan?
Keıterim yok. Benim hsilerim olması yeterli. gerisi konuşulur ve halledilirdi.
Öyle çok güzel vs olmasına gerek yok. Son 3 yılda 2 kişiden hoşlanmıştım ama olmamıştı.
Birisi 1.50 ancak vardı diğeride güzel değildi
Ama bazen his için tanımak önemli, hem karşındaki de seni tanırsa belki sever?
Evet haklısınız, sorun şu ki tanımak istemiyorlar o şekilde.. İnsan beğenmediği
birini haklı olarak tanımak istemez
Yanlış bence ama daha fazla bir şeyde diyemiyorum. Hakkında hayırlısı olsun.
Nedir yanlış olan?
Beğenmedim diyip tanımadan reddetmek.
Ben değil yanlış anladınız. Beni beğenmeyip tanımadan redediyorlar
Tamam anladım zaten onu. Genel olarak söyledim ben.
Beğenseler tanımak istelerdi çok basit
Onlar için öyleymiş evet.
Beni istemeyen kızlara kötü bir şey diyemem.. her insan beğeneceği birini yanında ister.. maalesefki kusurlu olan benim. Hiç birşeyim olmasa biraz daha yüzüm iyi olsun isterdim
Bence sen kompleks haline getirmişsin, istersen psikolojik olarak yardım al çünkü gereksiz şekilde gözünde büyütüyor olabilirsin.
Hayır, sadece gerçekçiyim. Hanımefendi insanlar beni beğenmediği zaman psikolojik yardıma mı ihtiyacım oluyor?
Ciddi kompleks haline getirmiş iseniz bence psikolog ile görüşüp yardım alabilirsiniz. Sizin sandığınız kadar kötü durumda olduğunuzu sanmıyorum çünkü. Takılı kalmışsınız gibi.
Siz beğenmediğiniz birini tanımak ister miydiniz? Evet diyorsananız dürüstlüğe davet ediyorım si
Hissim olmayan birini tanımaya çalıştım zamanında evet.
Kendinizi kandırıyorsunuz
Peki sana göre öyle olsun.
Peki
Herşey 4 4 lük nasıl manita yapamadın anlamadım
Hocam türkiyenin en iyi sayılabilecek üniversitelerinden birinde iyi bir bölümde okudum.
Ünide dahil olmadı.
Hem yüzüm iyi değil, hemde kolpa hareketler yapamadığım için. Ama ana etken tip biliyorsun
Bende İTÜ de okuyorum hiç sev olmadı sadece yattık ihtiyaç giderdik partner gibi yani
Ben hiç cinsellik yaşamadım ve yaşamamda. Beni seven olmayacağı için hayat sonuna kadar
Böyle olacak.
Ömür boyu dayana bileceksen helal olsun
El mahkum :(
Yok be agam özgürsün istediğin kişiyle yat
Amaç cinsellik değil hocam. Sevmek ve sevilmek. Değer görmek
Yarının garantisini veremem Oyüzden herşeyi akışına bırak benim tavsiyem budur ben itü yü bile çalışmadan kazandım
Bu gün canın sağken gençken istediğini yap
Öyle bir şey istemiyorum
Sen bilirsin
Çevrendeki insan sayısını arttirmalisin bunun icin bir dans veya spor salonuna gidip çevre yapabilirsin.
Soruyu iyi okumanızı rica ediyorum
Benimde demek istediğim çevrende insan arttirarak önce moralini biraz arttirmalisin ayrıca her insan sevilmeyi hak eder
Maalesef ben haletmediğimi yıllar içinde anladım. Şimdiye kadar çok büyük ölçekli şirketlerde çalıştım. Orada sevgili olanlar çoktı keza spor salonlarında...
Çevrem geniş yani ama tip olmayınca 20-0 geriden başlıyorum
Özgüvenini arttirmalisin her insan güzel veya yakışıklıdir. Sen kendini sever ve begenirsen insanlarinda sana bakışı değişecektir
Gerçekleri resmen söyleyemesekte biliyoruz..
Dünyada tipsiz diye nitelendirilip sevgilisi olan yüzlerce insan var. Dediğim gibi bana gore her insan güzel veya yakışıklıdir bakmasını bilene. Kendini kurtaracak olsan yine kendinsin buna gore dusun ve hareket et
Hocam sözüm mecliten dışarı bazı erkekler her güzel kıza üstü kapalı yürüyor. His vs yok. Biraz güzel kız göründe kaş göz oynuyor hemen. Maalesef böyle biri değilim ve buda bir hata.
Dediğim gibi kendini önemli gör ve hareket et
Neyse hocam, gerçekleri ikimizde biliyoruz. Teşekkürler
Bende hep reddedildim sevdim ama hiç sevilmedim
Sizde benim gibi tipsiz misiniz?
Vücudum güzel Kasım gözüm de güzel burnumu begenmezler
Burun yaptırılabilir. Benimde fiziğim çok iyi ama genel olarak yüzüm kötü
Burun yaptırılması için para olması lazım
İleride çalışıp yaptırabilirsin en azından..
O kadar para bulamam neyse beni alan böyle alsın
Peki
Merak ettim senj
resim atabilirim istersen
Olur sorunu begeneyim
Kimin beğendiğini göremedim
Gizliden çıkıyorum bak
Gördüm