Çirkin olmak herkez okusun ve ne yapmalıyım?

Merhaba arkadaşlar benim yaş 18 ama ben 18 yaşında kimse tarafından beğenilmeyen asosyal bir insanım instagramdan kaç kıza yürüdüysem hepsi engelledi normal hayattada tipimden dolayı kimseye teklif edemedim sadece 198 boy var o kadar geri kalan hiçbirşey yok ya instagramdan neredeyse 5 6 kıza yürüdüm hepside engelledi yani bana teselli vermeyin benim gibi çirkin olan insanlar hep aglasınmı hep yanlızmı yaşasın ne yapalım yani akrabalarım bana yakışıklı falan der hepsi yalan geliyor zaten aynaya bakmak bile istemiyorum aynaya 1 aydır hiç bakmıyorum o kadar vahim bir durumdayım benim durumumda olanlar ne yapıyor tüm kızlar sizden uzak duruyor bırak ilişkiye girmeyi bir kız ile elele bile tutuşmadım bu yaşıma kadar yani herkezin iyi kötü bir flörtü var benim oda yok yani cidden çoğu zaman durumuma isyan ediyorum artık durumum içler acısı ve adaletmi hiç değil kızlar bana bu kadar mesafeli davranınca bende artık gaymı olsam diye düşünüyorum düşünmemek elde değil alıcım yok yaş olmuş 18 bir kız teklif etmedi benim gibi olanlar hep dışlanıcak itelenicek sevilmiycek ve ben biliyorum benim hayatıma 1 kız bile girmiycek imkansız benim hayatıma bir kızın girmesi kendime ve benim gibi olan insanlara cidden üzülüyorum gay değilim ama hiç bir kız sevmeyince gaymı olsam diyorum artık sizin bu konu hakkında görüşleriniz neler?
Çirkin olmak herkez okusun ve ne yapmalıyım?