Dalga geçmeyin büyü yapıldığından şüpheleniyorum?

şu an 2 senelik bir ilişkim var bu ilişkide erkek arkadaşım peşimden çok koştu hiç bir zaman onu çekici bulmuyordum hatta hiç sevgili olmayı bile düşünmüyordum herkes onun beni çok sevdiğini söylüyordu bana çıkma teklifi ediyordu ama ben kabul etmiyordum büyük bir arkadaş gurubumuz vardı ve bana sürekli çıkma teklifleri geliyordu (kendimi beğendiğimden değil ama hoş biriyim) sonra biz sevgili olduk ve bana hiç bir şey yapmamasına rağmen ona aşık oldum ama bir anda hiç anlamadım onunla sevgili olduktan sonra hiç kimsem kalmadı girdiğim işlerden sürekli çıktım en yakın arkadaşlarımla görüşmemeye başladım arkadaş endindikten sonra hemen aramız bozuldu 10 kilo verdim kendimi çok çirkin ve değersiz hissetmeye başladım bana ne yaparsa yapsın her şeyi affettim normalde böyle biri değilim en ufak hatada hemen ayrılırım ona anlamadığım bir şekilde bağlıyım arada bunu korkuttuklarını fark ediyorum eşyalarını saklıyorlar ilk başta çok çirkin geliyordu herkes çok çirkin olduğunu söyliyor ama bana istemsizce çekici geliyor sizce bu nedir
Dalga geçmeyin büyü yapıldığından şüpheleniyorum?