Detaylar :
Çalıştım ama sadece çalıştım onun için iş konusu haricinde bir şey öğrenemedim. Hayatimin aşkı para Zaman gecirekcek günlük sevgilimde araba oldu.
Kendimi akıllı sanardim. Ama en akılsız benmişim çünkü insanlar hayatının en güzel zamanını insanlarla geçirirken ben parayı tercih etmişim. Uykudan uyandım ama ne bir kız yapacak aklım var nede bir kıza yürüyecek aklım olmadığını farkettim. Yanliz olduğumu ve bunları paylaşacak bir insan olmasini gerektiğini farkettim 30'uma dayandım yapa yalnız. Bana para için gelen değil normal beni gerçekten sevecek bir kız istiyorum hayatımda ama bunu yapacak enerji ve aklın olmadığını farkettim. Ortamimdaki arkadaşlarımda etrafın'da kız yok zaten tanıştıracaklari ortamcı değiller yani şimdi ben ne yapcam biri söylesin. Tutunacak bir şey lazım bu hayata benim için
Çalıştım ama sadece çalıştım onun için iş konusu haricinde bir şey öğrenemedim. Hayatimin aşkı para Zaman gecirekcek günlük sevgilimde araba oldu.
Kendimi akıllı sanardim. Ama en akılsız benmişim çünkü insanlar hayatının en güzel zamanını insanlarla geçirirken ben parayı tercih etmişim. Uykudan uyandım ama ne bir kız yapacak aklım var nede bir kıza yürüyecek aklım olmadığını farkettim. Yanliz olduğumu ve bunları paylaşacak bir insan olmasini gerektiğini farkettim 30'uma dayandım yapa yalnız. Bana para için gelen değil normal beni gerçekten sevecek bir kız istiyorum hayatımda ama bunu yapacak enerji ve aklın olmadığını farkettim. Ortamimdaki arkadaşlarımda etrafın'da kız yok zaten tanıştıracaklari ortamcı değiller yani şimdi ben ne yapcam biri söylesin. Tutunacak bir şey lazım bu hayata benim için
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yakisikliysan alicin cok olur knk parada var oh mis ama gorunus yoksa genelde parana onem verirler illa cikar ama bulana kadar uzulursun kendinle mutlu olmaya calis hic beklemedigin bir anda o aski bulursun zaten
Ortalamanın üstü tipim ssdece öyle ahım şahım bir şey değilim. Ama öyle güzel insanlar yaklaşıyor arada bu kız bana bakmiyacagini biliyorum ama işte kendim o ortamı bulmak istiyorum
Bilemiyorum ki kafelerde falan takil dicem ordaki kizlarinda geneli para avcisi ortamini degistir yakin oldugun bir arkadasin yok mu erkek onu al yanina ilk amaci para olur zamanla belki asik olur sana cok karisik mevzular
Hani erkek arkadasinla takil ki ikili kiz kanki bulursunuz belki hahahs
İstanbul'dayım hiç o cafeleri keşfe çıkmadım bilsem denerdim arkadaşlarıma soramam çünkü onlar beni oturaklı biliyor kafalarındaki beni değiştirmek istemem
İndir azari vakit gecir hahahs cok kiz düşürürsün öyle gittigin ortamlari değiştir bak en iyisi eglence mekanlarinda takil illa kendine gore bulursun
merak etme çıkar karşına servet düşkünü birileri hatta seni elde etmek için altına bile yatar hiç anlamazsın birden olur
Kardeşim isimdeyim zaten hep o ortamlarında nerede olduğunu bilmiyorum
sen yine de gösteriş yapma , o tip insanlara karşı dikkatli ol. maddiyatınla elde ettiğin kişiler karşılarına daha yüksek fiyatlı biri çıkınca anında satar..
bişi olmaz illa çıkar karşına biri
Çıkmıyor çıksa burada olmazdım
Akıl olsaydı bunları yazmazdın m q
Akıl yok derken?
O akla sahip değilim bir kız nasıl kendimi sevdiririm onla nasıl gezerim hiç tanismadigim kızla nasıl konusabilirim
Bende bilmiyorum valla