Merhaba bi sevgilim oldu beni kısıtlıyor diye ayrıldım geri dönmeye çalıştım ama olmadı bir yıl olmuştu çok seviyodum beni gerçekten bırakmayack seviyem kişiyi buldum diyordum ama ben ayrıldım benle sevgiliyken tek bir kızla konuşmayan birinden ayrıldım beni seven birinden ayrıldım Neden...
beni çok kısıtlıyor diye
Baya zaman geçti 11 ay falan yazdım şimdi ağladım çok ağladım bana rahat bırak beni bi kıyafet için ayrılana ben bakmam sg falan dedi çok koydu bana ondan başkasıyla sevgili olamıyorum olsamda o aklıma geliyor yani ne bilim hoşlanmıyorum napıcam ben ya çok göz yaşı döktüm ama o affetmiyeceğim seni diyor...
beni çok kısıtlıyor diye
Baya zaman geçti 11 ay falan yazdım şimdi ağladım çok ağladım bana rahat bırak beni bi kıyafet için ayrılana ben bakmam sg falan dedi çok koydu bana ondan başkasıyla sevgili olamıyorum olsamda o aklıma geliyor yani ne bilim hoşlanmıyorum napıcam ben ya çok göz yaşı döktüm ama o affetmiyeceğim seni diyor...
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bırakırken bize mi sordun sadece kıyafet konusu için anlaşabilirdin çocukta hakli
Ne diyim doğru
Dene olmuyorsa hayatına devam et
Ama hep beni arıyor sarhoşken beni sevdiğini söylüyor çok özür diledim insan sevdiğine kıyamayıp barışmazmıydı
Ya gurur yapıyor ağlamadan zorlamadan konuşmayı deneyin buluşma ayarla okuşun saatlerce ne kadar gerekirse
Buluşmak istemiyor
Sadece konuşacağım senle olan bütün yanlış anlaşılmaları düzeltmek istiyorum de belki olur bilemiyorum kendinide çok ezdirme olmuyorsa olmuyor kısmet değilmiş
Denedim ya sg diyor seven insan böyle yapmazdı falan diyor ama insan sevdiğine kıyamayıp affetmek konuşmak isterdi arasam bile ya beni arama diyor ;)
Boşver o zman kendini küçük duruma düşürme nasip ksimet değilmiş
Ya nedense başkasını seviyorum ya sevgiliyim diyelim onun kadar yakın olamıyorum ne bilim işte aklıma geliyor zoruma gidiyo
Kader olarak 🤗 şansını kaçırmayaydın
Wow ne kadar gurırsuzunuz
İşin zor
Meden
Durum bence fazla karmaşada. Çok yıpranmış ve incinmişsin
Evet insan sevdiğine kıyamayıp affederdi dimi
Evet 😔
Ben seni affederdim
Aglama degmez hayat bu goz yaslarina
Ama seviyodum
Senin ozgurlugunu kisitlayan birini mi?
Hayır ama seven insan kıskanır özgürlük değil sadece fazla açık giyinme diyodu
Kiyafetini kisitlamasi kiskanmak olmuyor bence ozgurlugunu kisitliyor Senin Benim fikrim kiskanmak baska birisi Ile seninle yanyana gelmeni istememektir
Bence atmyrilmakta haklisin donme