Bu sayfa yüzünden 2 sevgilim oldu. Bir kaç flörtüm oldu. Hepsinden sonradan sıkıldım ahlarını aldım. Sayfa kötü platform değil ama bana göre değil. Xper seviyem yoda. Nasıl kurtulurum
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Burdan sevgili mevgili olunmaz anca f. ckbuddy olunur delirmeyin
Walla o kadar çok şey yaşadım ki buradan anlat anlat bitmez kanka hiç sorma ooooooo
Milletin ahını almaya devam edeceksen sil ve git buradan
Öyle deme lütfen 😔
Biraz iç dünyana açıl
Reelde 0 ım kanka ama sanal desen yaşamadığım birşey kalmadı
Reelde 0 sın burda can yaktın hee
Aynen kanka da can yaktığım için üzülüyor insan vicdan var çok şükür. Kendimden 5 yaş büyük kadın ile sanalda ilişki yaşadım. Çok pişmanım herşey için be...
Yapma bee değmez
Değer knk çok şey yaşadım wallahi var ya. Ben reelde çok temiz birisiyim hiç bir kızı dahi öpmedim ama sanal da neler yaptı bu kızlar bana neler. Saysam bitmez
Ne yaptı? Kanka şimdi benimde elim bir erkeğe değmedi senin yaptıklarını yapıp insanların karşısına çıkıp benim elim erkek eline değmedi desem ne kadar doğru?
Burası sanal elim reelde bir kadına değmedi. Hepsi foto falan attılar cinsel içerikli isteğimi çok fazla yapıyorlardı çok şey yaşadım çok alman 25 yaşında kadın ile sesli birşeyler oldu sen düşün 5 ay. Reelde öpüşmedim bile çok aşırı temiz birisiyim ama sanalda işte..
Olum sanki sanal ortamda zina değil nasıl bir kafa çok mu yakışıklısın bu kadar kızı yoldan çıkardın,?
İnanmayacaksın ama hiç birimiz yüzümüzü görmedik normal ilişkiye devam ettik biliyorum çok absürt ama nude atınca bile yüzlerini kapatıp atıyorlardı hepsi zina yaşadıklarım için kötü oldum..
Gel dön bu yoldan yarın değil öbür gün evlencen temiz kızı bulunca vicdan azabı çekersin bu bağlılıktan Kurtul ve önüne bak abazalikla bir yere varılmaz
Abazalık mı?
Beni yanlış anladın konuştuğum bir kız ile bile cinsellik konusunu açmadım. Hepsini onlar açtı. Zaten bana bağlanma sebepleri de buydu sen diğer erkekler gibi bu konuyu açmadın temizsin gitme dediler. Kendini övmeyi sevmem nefret ederim ama böyle
İrade senindi redd edebilirdin
Nefsime yenik düştüm. Bu benim hatamdı. Yoldan çıkardılar. Çok şey yaşadım. Bu konuda sana hak veriyorum. Hayat büyüdükçe çok daha zorlaşıyor hanım efendi..
Bak benimde hormainalrim var kadınlarla konuşunca kadınlarında ne çok istekli olduğunu anlamışsındır bana çok erkek yanaştı para atmak isteyenler bile yapma etme kendine hakim ol içimden geldi söylemek istedim bir an önce dönersin inşallah bu yoldan
Umarım dönerim sen çok ahlaklı takvalı bir insana benziyorsun. Yaşın çok genç mi. Yanlış anlama merak ettiğim için sordum
Yok yaa okadar şey değilim benimde öylesine konuştuğum insanalr oldu bazen burda bile içimi döktüğüm insanlar oluyor yaşım 19 dinime bağlı biriyim yapabildiğim kadar yapmaya çalışıyorum desem daha doğru
Bende senin gibiyim benimde yaş aynı seninle. Beni ahlaksız birisi olarak tanımazsın umarım ailen aşırı dindar birisi reelde de öyle temiz birisi olarak tanır efendi birisi olarak tanır herkes beni ama sanalda böyleyim...
Yapma işte gençliğine yazık sen bilirsin ama yani ben artık flört olaylarını falan da bıraktım mesela artık kimseyle konuşmak ya da tanışmak istemiyorum
Ben onu reelde isterim ama sanalda bende bıraktım refah seviyemi çok düşürüyor
Tercih meselesi hakkında hayırlısı
Aynı şekilde hayırlısı olsun herşeyin
😅😂 bende ayn senin hastalığa tutuldum
Ne yapacaz bro
Valla. ben hesabı silmek kaçıyorum ama yine kendimi burda buluyorum ama bu defa basarcam
Sen sadece görüş mü atıosn yoksa sende de var mı bişiler. Seni gidi gidiiii
Oralara gitmesek 😅
Sen varya sen seni gidi gidiiii anlat kız 😄😄😄
İşte bendede burda işte sevgili oldu ama. hepsi resim istedi vermedim ayrıldım ne zamanda. yeni hesab açsam işte sen anlarsın 😅
Ahahaha. Sevgili oldukların ile mesajda o şeyler oldu mu
Yok ya biraz konuşuyorlar sonra resim resim bende çabuk sıkılıyorum
Ben çok şey yaşadım yazsam buraya sığmaz lskskskskd
😅😅 bu çapkınlık nereye kadar sonumuz hiç iyi görünmüyor
Çapkınlık değil de wallahi öyle şeyler yaşadım ki o anlamda istemeden bile olsa. Bu kızlar çok fena çok
O bu kizlar şeytan şeytan tabi beni çıkarak 😅😅
Sende öylesin sende. Seni gidi gidi
Yok ya masumum bende isteyerek olmuyor kendileri çıkıyor karışıma redd etmeye kıyamıyorum
Beni benzetme o kızlara küserim ona göre 😅
Ama ben sanalda diyorum işte. Reelde birşey yaşamadım. Sanalda üslubumu bozmak istemem ama sexting diyorlar o çok oldu pişmanım ama oldu işte 😪
Anlıyorum seni ama isteyerek yapmıyorsun ya sende bu sayfada. Uzak kalmak iyi bana göre
Evet ama zor. Bağımlı oldum yoda oldum o kadar girdim sen düşün. 😄😄
Anlıyorum 😅😅 ben ama hesabı yine silcem bugün açmıştım ama. yine siliyorum artık son karar
Ahahaha. Tekrar açacaksın kesin. 😂
Hayır yok son bu
Baksana sen eski hızlılardansın eklemişsin birini bile stalk yaptım sorry ahaha. Birşey soracağım bölge olarak doğu Anadolu da mısın
Hayır azeriyim bu hem hesab silmem sebeb kavga ettim burda sapık küfür etti bana sebepsiz yere çok kötüyüm
Azeri misin Azerbaycanlı mısın kız. Ahahah. Oranın kızları çok güzel maşallah. Azeri kardeşimizdir 😊
Gerçekten bıktım hicmi normali çıkmaz karışma
Evet azeriyim 😓
Hayır takılıyorum seninle yemin ederim. Azerbaycan kardeş ülke ondan dedim.
Yok ya seni demiyorum başkası küfür etti onunla kavga ettim
Canım kötü yandı
Gerçekten uzak durmak iyi bu sayfadan tüm sinirlerimi bozdu o lanet olası Allah belasını verir inşallah
Kız alındın mı sen bana. Gerçekten şaka yaptım yapma öyle birşey söyle 😪
Öyle deme değersiz insanları fazla takıyorsun yapma
Ya seni demiyorum başkası bana hadi ordan git dedi vs küfür etti
Sktr git dedi bana vs sözler
O zaman neden sebepsiz yere küfür etti bana ben ne dedimki benim günahım ne
Takma öyle insanları. Sinirini bozma. Seviyesi düşük insanları herkes taksa kanser olmuştu şimdi herkes
Küfür edilince deliriyorum en iyisi uzak durmak sonunadek bela. okuyacam o insana
Uzak dur sadece görüş at kimseyle konuşma dm den en iyisi. 😊
Neyse ben gidiyorum hesabı silmeye seninle tanış olduğum için çok mutluyum gerçekten memnun oldum 😅 çok iyi insansın sevdim seni Allah seni korusun hep yardımcın olsun ve istediğin insanı karşına çıkarsın
Aynısı senin için de geçerli. Kalbime yazdım seni değerli insan 🌹🌹🌹🌹
Aferin
Amaç ne burada tam olarak. Sldkpspeofpd
Sil ve git bunu da biz mi soyleyelim
Olmuyor. Bağımlı olduğu şeyleri insan bırakmıyor ki kolay kolay. Sen neden o kadar kaprislisin kim seni üzdü böyle sitem ettin 😄😄
Ne kaprisi yardimci olmaya calisiyoruz
Sen bağımlı olduğun şeyleri hemen bırakabilir misin hayır. Ben nasıl hemen bırakayım
Birakmaya calismazsan asla birakamazsin mesela
Niye bırakacaksan sevgili oluyon mübarek
Ben nereden bileyim bırakacağımı toprak hanım.
Niye bilmiyorsun bil çabuk 😃