Dört yaşında oğlum var boşanıp oğlumuda alıp yeni hayat kurmak istiyorum dul olarak yaşamak zor mu
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1) Evet kesinlikle boşanmalısın ve eşininde bu durumu bilmeye hakkı var.
2) Çocuğu alamazsın boşuna uğraşma, mahkeme direkt babaya verir.
a) Eğer maddiyat açısından, çocuğun sağlığı açısından, çocuğun menfaati değerlendirilir, kim daha çok imkan sağlayabiliyorsa mahkemede o bir adım öndedir.
b) Bildiğim kadarıyla, 0-3 yaş arası anneye direkt verilir çünkü anneye muhtaçlık vardır. Fakat 4 yaşında bir çocuk anne veya babanın bakım imkanlarına bakılarak kim daha iyi bakabilecekse ona verilir diye biliyorum.
c) Yani kısaca mahkeme her zaman çocuğun menfaatini önde tutar.
Yani sanırım tahminimce çocuğunu belirli zamanlarda görme hakkını alırsın fakat esas velayet babaya verilir diye düşünüyorum. Tabii internetten baktığım yasalara göre bu düşüncem, şahsi düşüncem bu01 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Keşke yapmasaydın... ama herkesin hayatı kendine. Mutlaka k an düşüncesiz davranmışsındır..
Oğlun da varmış.. canım Benim maşallah..
Bir iyice düşün. Yalniz yaşamak zor.. ani kararlar verme..
Maddi durumun nasıl, ailenle misin..10 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Ne oldu? Adam yol verdi işi bitince demi...
Ders olsun sana...
Kapat konuyu olmamış gibi yaşa hayatına bak oğlun ve Kocanla ilgilen yuvanla kendinle ilgilen
Kimse masum değil... atip tutanlara bakma yarısından çoğu evli ve ne bokk yedikleri belli burda😉
Önemli olan hatanın farkına varıp pişman olman..
Mutlu kal...10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
22
Cevap
67Cevap
Ulan hiç mi aklı başında bir insan yok yorum yapanlar arasında. Yemin ederim igrencler ya. Ulan hanginiz evlendiniz hangini problemler yaşadınız hanginiz önünüze gelen günahı işlemekten uzak durdunuz da bu kadına yukleniyorsunuz terbiyesizler.
Kimse bu kadının ne çektiğini bilemez.
Kardeşim buradaki yorumlara bakarak hareket etme. Burdakilerin hepsi haltini yer unutur ve yapmamış kabul eder.
Yerinde olsam ayrilmam. Sonuçta ortada çocuk var. Kocanada birşey söyleme. Net söylüyorum hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam et.
Herkesin hatası pisliği var merak etme. Bu tipler escobari savunurken senin gibi masum olanlari linç ederler.118 Yorumla- +1 yıl
Masum olduğunu nerden biliyon ve herkesin kötülük yaptığını nerden biliyon?
- +1 yıl
Sırf yağ çekmek için öyle diyon kızın da suçu olduğunu biliyon ve millet adına şeyler diyon yazık
- +1 yıl
şakamısın sen hem ortada ihanet var bide diyorsun söyleme evliliğine devam et bu adamın arkadaşı eve gelmeyecek mi o zavvalı adam arkadaşıyla görüşmeyecek mi hayatındaki 2 insanın ona ihanet ettiğini bilmeden yaşayacak nasıl kafanız var ya
- +1 yıl
@Ranaozcelik00 a. m.. k bu ülke uyuşturucu kullanan şarkıcının tecavüzcü ünlüsü nu ayakta alkışlar gelirsiniz burada hata yapan garibanın ümüğünü sikarsiniz.
- +1 yıl
Ne alaka gariban sen öyle yazdın ki kız suçsuz tertemiz gibi. Aldatmak hiçbir zaman basit masum bişey değildir zengin fakirle de alakası yok
- +1 yıl
@Ranaozcelik00 Ayn kesinlikle haklısın aldatma var hem de arkadaşla iki taraftan darbe
- +1 yıl
ne boş yaptın ya insan kendinden bilir işi demekki sende de aldatma potansiyeli varki koruyorsun ihanettin affı olmaz bu gariban olsun ünlü olsun boş boş konuşma isterse dünyaca ünlü olsun böyle birşeyin affı olmaz neymiş çocuk için sus evliliğini bitirme allah aşkına kocasına ihanet ettiğini bile bile nasıl bakacak yüzüne artık bazı şeylrei normalleştirmekten vazgeçin neymiş yapmış bi hatta 2. şansı ver 1 kere yapan bidaha yapabilir yine aynı güven kalmıyor insanda
- +1 yıl
@Gokhantunc47 işte bazı bu durumu normalleştirmeye çalışsan insanlar var nasıl döneme denk geldik inanamıyorum
- +1 yıl
@Ranaozcelik00 hemcinsini tarafsız şekilde eleştirdiğin için helal sana Ayn ya normalleştirmeye çalışıyorlar hem evli hem çocuğu var hem arkadaşıyla aldatıyor 3 yerden darbe bi de herkes yapıyo diyip kendilerini masum göstermeye çalışıyorlar bu yüzden sevgili yapmadım sırf sevgili olmak için olmam umut gelecek vaat etmem bunları vaat edip yapmayan o insanı öldürsün aynı acıyı verir ama cidden evlenme korkuyoz artık i* gibi çalış ev araba evlilik parası vb o başkasıyla yatsın neyse diyecek bişey bulamıyorum
- +1 yıl
@35yas ne alaka hiçbir zaman ünlüyü vb alkışlamadım zengin fakir ünlü ünsüz nerden çıkarıyon konuyu değiştirmeye çalışıyon ünlü de çok şerfsiz var
- +1 yıl
Haklı olduğunuz kadar da haksızsınız. Kimse bu durumda olmak istemez.
- +1 yıl
@Gokhantunc47 on numarasin Helal sana. Yalanci kendin yalanina inanir da inandirir. Tabi hep baskalarin sucu var. Aldatmak gibi acalik yok hele arkadasiyla yuh bu igrenc insanlara tfi!
+1 yılDul olarak yaşamak çok zor birde maddi geliriniz yoksa daha da çok zor ve emin olunki herkes menfaat için gelecektir aldatıp aldatmadıgınız beni ilgilendirmez buna yorum yapmak haddim bile değil kendi hayatınız kendi yaşamınız ama çok zorluk çekersiniz sahip cıkanınız yoksa
05 Yorumla- +1 yıl
Bunu yapmadan önce düşünecekti. Artık kendi düşen ağlamaz
- +1 yıl
Öyle ama yargılamak yanlış olur bence insan oğlu şaşar beşer
- +1 yıl
Ya tabi tabi, yaptım pişmanım, şaştım bestim ne güzel bahaneler...
- +1 yıl
Ya öyle yaptıgını tavsiye etmiyorum kabullenecek bir şey değil
- +1 yıl
@Hayatgercek on numara düsünceniz
+1 yılEvliyken yaşamak senin için zormuş yapamayip esininaldatmissin birde ayrılıp yaşamayı denebakalim. Yalniz bu kadar gözün karaysa yani evliyken eşini aldatacak kadar bekar olunca başına iş açabilirsin.
10 Yorumla
+1 yılTroll oldugunu düşünüyorum. Ama yine de cevaplayayim. Cocugunu alamazsin asil velayet babasinda olur arada bir gorebilirsin mahkeme karariyla. Gerci boşanmalar bile 1 yil suruyor cok yipranacaksiniz muhtemelen. Yaptığının cezasini bir şekilde cekersin zaten
10 Yorumla
+1 yılKocanın yatağında mı aldattın? Fantezin çok iyiymiş. Maddi gelirin var mı? Oğlunla rezil olursun. Kocanda olmayan ve arkadaşında bulduğun ne vardı? Üst üste bir kaç posta fazla atmıştır hepsi o.
02 Yorumla
Soran+1 yılMaddi gelirim yok iş bulamazmıyım
- +1 yıl
Tahsilin var mı? Yaşadığın yerde önemli. Elbette bulursun ama çocuk var ve bırakacak yer sorun olur. İstern takp atablrsn ve bakalım ne yapabiliriz senin için.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılArkadaşıyla aldatıysan sorun yok her zaman elinin altndakıyle aldatıyor akılı kadınlar ulaşması kolay olsun diye dul olmak zor degıl keyfi yerinde duların karışan yk 🙂🙂🙂
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılKocanın arkadaşı şerefsizin önde gideniymiş boşan anlat kocan da arkadaşı olacak yavşağın ağzını burnunu kırsın 👋
20 Yorumla Yok boşanma darılırız ))çünkü derdin dul olup nasıl yaşarım kafası durup dururken sinir bozan sorular
10 Yorumla
+1 yılTroll olduğunu bir kenara bırakıyorum.
Sen hem aldatıp hem de çocuğunu alabileceğini mi düşünüyorsun? :D :D10 Yorumla
+1 yılSöylenecek çok şey varda neyseee, boşanın çocuk kiminle daha iyi olacaksa onunla kalsın görüşme zamanlarını iyi ayarlayın çocuğu oyuncak etmeyin.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOlan olmus bir kere olmusla ölmüşe care yok bosanirsan ayri eve cikmak istersen maddi gelir sart is bulmalısın ya da bir müddet de olsa duzenini kurana kadar bir ev arkadaşı maddi gelir saglayacak bir dostta olabilir
00 Yorumla
+1 yılNasıl oldu. Anlatsana bana. Adam mi aklına girdi senin yoksa sen mi adamı görünce etkilendin? İlk nasıl başladığını merak ediyorum.
00 YorumlaBoşanmalısın derhal hemen ya da başka bir şehre gidin senide Allah bildiği gibi yapsın kocanın arkadaşının da Allah bin bir türlü belasını versin
00 Yorumla
+1 yılhaydar dümene sorun bence o da bilemezse nihat hatipoğlu kesin bilir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılDetaydaki soruları sormak için artık çok geç, beter ol. Umalım da troll olsun bu soru...
10 Yorumla
+1 yılÇocuğun iyiliğini düşünüyorsan, bırak babasında kalsın.
00 Yorumla
+1 yılNefret söylemi içeriyor say şu yorumu.
100 Yorumla
+1 yılHem pisliği sen yapıyorsun hemde çocugu adamdan ayırıyorsun bu ne biçim insanlık ayrıl boşan yürü git kocanın arkadaşıyla ne yapıyosan evlilikten soğutuyorsunuz
30 Yorumla
+1 yılDoğru mu değil ancak başımıza bazı olaylar gelirken bizi, ne bu noktaya getirdi düşünmeliyiz. Ailenizi özelikle evladımızı gerçekten düşünüyorsanız yol yakınken ya ayrılın ya da daha iyi bir aile yaşamı için çözüm arayışı içine girin.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİnsanları yargilamiyorum ama kocana acıdım doğrusu yanındaki insanın kendisini sevdiğini düşünüyor olabilir
00 YorumlaSence erzurumda köprü olma ihtimali kaçtır
O olasılikla
Kocanın anlama olasılı aynı (beli etmezsen)
Eğer uğraşırsan olan 2nize olur ondan otur evinde yaa10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir bitmediniz 2021 trendi yedim ama pişmanım nah pişmansın karaktersiz seni
10 Yorumla
+1 yılev hallerinizde sorun yoksa bunu kocan hissetmiyorsa duygu olarak ve kocanla mutluysan bosanma ve tabii gercekten pismansan ama o arkadasla da bulusma gorusme denk gelme
00 YorumlaAldatmanın da bir adabı var. Ama olan olmuş. Gerçekten pişmansan devam et hayatına. Yok iflah olmam diyorsan da kimseyi üzme (Biz de dahil) . Her hata affedilir ikincisi olmamak kaydıyla.
04 Yorumla- +1 yıl
İhanetin affı olmaz
- +1 yıl
Nerden biliyon herkes aynı şeyi yaptı kimse masum değil diyon hem evli hem arkadaşıyla aldatıyor iki yerden darbe hatta 3 çocuğu da var sen kimse masum değil diyon kız eli bile tutmadım böyle olayları normalleştirmeyin artık güvenecek insan kalmadı ülkede ya
- +1 yıl
Aa kusura bakma başkasına cvp verecektim buna gelmiş 😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılNiye aldattın ki kocanın ne günahı vardı bence oğlunu bırak kocana git kimle yapıyorsan yap
00 Yorumla
+1 yılNeden aldattın tatmin mi etmiyordu makinemi çalışmıyordu bunu bide en yakın arkadaşıyla yapıyon oda nasıl bir orspu evladıysa
02 Yorumla
Soran+1 yılCinsel proglemiz yoktu bir anda oldu evde yanlız kalmıştık
- +1 yıl
Senin ruhunda orubluk var çocuğa ve adama yazık Allah sizin gibilerden dünyayı arındırsın
Aşk İlişkileri konusunda 335 cevap paylaştı. Çocuk olduğu için zor olmasa bir şekilde geçirirsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 368 cevap paylaştı.
+1 yılkocan seni arkadasinla aldatsaydi vicdan yapmazdi.
ama sen yakalasaydin bosardin.
kisaca karar senin.00 Yorumla Kesin trollde bir ihtimal değilse ona başka bir ad verilir açtırma ağzımı adamı soğutmayın evlilikten iki gram isteğimiz var o da gitmesin
00 YorumlaBoşanın ama oğlunuzu babasına bırakın.
22 Yorumla
Soran+1 yılOğlumdan ayŕılmam
- +1 yıl
Sen oğlun ile yaşamayı hak etmiyorsun
- Aşk İlişkileri konusunda 412 cevap paylaştı.
+1 yılTüh senin karekterine sizin gibiler yüzünden başımıza kaya düşse yeri
00 Yorumla Dul olarak kaldığında gene canın ilişki isteyecek farklı farklı kişilerle olacaksın sonu gelmeyecek
00 Yorumla
+1 yılÇocuğu unut senin gibi biri ebeveyn olamaz sonrası yaşamak deniyorsa yaşamaya çalış
00 YorumlaCiddi olamazsınız insan evladının babasını nasıl aldatabilir.
00 Yorumla
+1 yılHayatımı kurtarmak istiyorum diyosun bide asıl sen adamın hayatına etmişsin
00 Yorumla
+1 yılDul olarak yaşamak diye yazdın ya
Senin amacın farklı sanki. Neyse00 Yorumla
+1 yılKurgu inandırıcı olmamış
10 Yorumla
+1 yılTiksinçsin
81 YorumlaPek inandırıcı gelmedi
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen yardımcı olurum istersen yeni bir hayat kurmana
00 YorumlaGururun varsa bosanirsin
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 18,3b cevap paylaştı. Arkadaşımı kankası mı bu detay önemli
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. kocanın arkadaşıyla evlen bari
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Maddi imkanın varsa hiç sorun değil
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılbulursun yeni birilerini
00 Yorumla Oluruna bırak herşey olacağına varır bekle ve gör
00 Yorumla
+1 yıldemekki bazı seyler bitmis ayrılman en dogru olanı
00 Yorumla
+1 yılBoşan hayat zor ama bisekilde idare edersin
00 Yorumla
+1 yılAldatmak yerine en başta ayrılsaydın keşke.
00 Yorumla
+1 yılAllah uzun ömür versin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Boşanmalısın evet
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGerek yok buna devam etsene olmuş bitmiş gizli gizli devam edeceksin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 745 cevap paylaştı. Rahat rahat takilirsin sen ya
00 YorumlaBoşanmalısın tabiki de böyle soru mu olur ya
00 YorumlaNeden aldattin sevmiyormuydun
00 Yorumla
+1 yılSi... kilmiş a... mın davası olmaz 😂
00 Yorumla
+1 yılkeşke aldatmaysan bir penis için
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 990 cevap paylaştı. Saygı. Diyebileceğim tek şey bu. Yazık.
00 YorumlaGelirin meslegin yoksa zor degil imkansiz
00 Yorumla
+1 yılArkadaşıyla devam edersin işte :)
00 Yorumla- Devamını Gör (29)
Devamını Gör(74)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?