Arkadaşlar ben çok cesaretsizim ve değerimi bilmiyorum bence?

26 yaşındayım çok güzelim iyi profilim var kadın erkek vs kim tanışsa benden hoşlanıyor zaten. Ama çok malım. Hep doğru olucam efendi olucam diye kendimi ezip millete de kullandırtıyorum. Mesela benden çirkin kızlar erkeklerle çıkıyor ve asla para ödemiyor. Ben mal gibi hep teklif ediyorum yoksa çünkü suçlu ve kötü hissediyorum. Ya da cinsellikte de normalde erkeğe bir şey yapmak istemiyorum ya da yakınlaşmak ama o beni istiyor diye kendimi zorluyorum. Ya da aşık olup sevmiyorum ama o beni seviyor diye ben de kendimi zorluyorum. Genel insanlara bakıyorum kimse benim gibi ince düşünmüyor. Ben böyle hep doğru olacağım yanlış yapmayacağım diye hayatı kendime zindan ediyor ve keyfime bakamıyorum. Ama bunu bilsem de değiştiremiyorum. Utanıyorum çünkü öyle yüzsüz arsız insanlar gibi olamıyorum. Hani insanları kullanıp atan be hiçbir şeyi umursamadan duyarsız takılan. İnsanlar aldatıyor yalan söylüyor ve hiçbir şey yok gibi devam ediyor. Ben işte hep doğru dürüst davranıyorum. Bu ama bir süre sonra ceza gibi oluyor bana. Güçsüz ve enayi gibi oluyorum. Kimseye tutmayacağım söz vermeyim işte kimseye kaba olmayım diyorum ama benim gibi insan çok az. Ya da aşık oluyorum ama tam net cesaret edemiyorum açılmaya. Karşımdaki de benden net hoşlansa bile korkuyorum işte.
Arkadaşlar ben çok cesaretsizim ve değerimi bilmiyorum bence?