26 yaşındayım çok güzelim iyi profilim var kadın erkek vs kim tanışsa benden hoşlanıyor zaten. Ama çok malım. Hep doğru olucam efendi olucam diye kendimi ezip millete de kullandırtıyorum. Mesela benden çirkin kızlar erkeklerle çıkıyor ve asla para ödemiyor. Ben mal gibi hep teklif ediyorum yoksa çünkü suçlu ve kötü hissediyorum. Ya da cinsellikte de normalde erkeğe bir şey yapmak istemiyorum ya da yakınlaşmak ama o beni istiyor diye kendimi zorluyorum. Ya da aşık olup sevmiyorum ama o beni seviyor diye ben de kendimi zorluyorum. Genel insanlara bakıyorum kimse benim gibi ince düşünmüyor. Ben böyle hep doğru olacağım yanlış yapmayacağım diye hayatı kendime zindan ediyor ve keyfime bakamıyorum. Ama bunu bilsem de değiştiremiyorum. Utanıyorum çünkü öyle yüzsüz arsız insanlar gibi olamıyorum. Hani insanları kullanıp atan be hiçbir şeyi umursamadan duyarsız takılan. İnsanlar aldatıyor yalan söylüyor ve hiçbir şey yok gibi devam ediyor. Ben işte hep doğru dürüst davranıyorum. Bu ama bir süre sonra ceza gibi oluyor bana. Güçsüz ve enayi gibi oluyorum. Kimseye tutmayacağım söz vermeyim işte kimseye kaba olmayım diyorum ama benim gibi insan çok az. Ya da aşık oluyorum ama tam net cesaret edemiyorum açılmaya. Karşımdaki de benden net hoşlansa bile korkuyorum işte.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 485 cevap paylaştı.
+1 yılKardeşim sakın bu karakterini bozma. Gerçekten karakterin çok güzel.
Ama ufak tefek bir iki şey öğrenmen lazım.
Birincisi ve en önemlisi, Hayır demeyi öğren. Net bir şekilde hayır diyebilirsen karşındaki kişi kararının değişmeyeceğini bilir ve onu değiştirmek için çaba göstermez. Kırılacak diye korkuyorsan hayır demeninde bir usulü var. Nedeni ile birlikte söylersen karşındaki kişi düşüncene saygı göstermek zorunda, eğer saygı göstermiyorsa zaten uzak dur o kişiden.
Mesela hesap meselesi diyorsun, bunda kötü bir şey yok. Yaptığın davranış çok güzel. Örneğin ben kendi ayakları üzerinde durabiliyorum, örneğin sevgilinle beraberken hesap ödemek istiyorsan hayatı paylaşmaya hazırım demektir bunlar. Aptallık değildir.
Kendini başkaları ile kıyaslama, başkalarının seni kıyaslamasına izin verme. Sana bir kitap tavsiye edeyim, okursan daha iyi gelir sana. Hakan Mengüç, Ben Ney'im. Son zamanlarda okuduklarımın içinde en iyilerindendir. Sana da faydası olur. Yazarın diğer kitaplarını da sonra okursan onlarda kişisel gelişimine fayda sağlar112 Yorumla- +1 yıl
Ha bir de korku meselesi varmış☺️☺️☺️
Neden korkuyorsun, reddedilmekten mi? Yanlış anlaşılmaktan mı? Yoksa gidip konuşmaya utanmanın verdiği bir korku mu?
Soran+1 yılEvet ben işte her anlamda eşit destek dostluk taraftarıyım. Hayır diyorum zaten ama tacize uğruyorum. Duygu sömürüsü yapıyotlar ben de o zaman kavga edip ağızlarına edip siliyorum zaten. Ama hayır dediğimde efendi şekilde duranlarla devam ediyorum. Ama genelde işte hayırdan anlamıyorlar.
Soran+1 yılAynen işte reddedilmek ya da dalga geçilmekten vs.
- +1 yıl
Senin fikirlerine saygı duymayanlarla devam etmemen gayet normal
Paylaşmak istemen gayet normal
Sen anormal değilsin, sen gerçekten normalsin, anormal olanlar başkaları.
Dediğim kitabı ve diğer kitaplarını da okuyup anlar, özümser ve hayatına geçirirsen çok daha güzel karakterli bir insan olursun.
Reddedilmek veya dalga geçilmek
Sen sadece ilgini hissettir, konuşmak isteyen gelir konuşur.
Dün şarkıcı Bengü'nün bir kısa videosunu izledim. şu an eşi olacak kişiye kendisi yürümüş.
İnsanlar değerlidir ama seni küçük görenler, dalga geçenler, zorlayanlar değersizdir. Değersiz insanlar için bu kadar takılmana değmez. Sen, sana gelen konuşma tekliflerinin hepsini kabul etmiyorsun. Kabul etmediğin zaman dalga mı geçiyorsun? Hayır.
Bazen hayatı çok ciddiye alma. Gidip konuşacak cesaretin yoksa, bakışlarınla konuş. Bakışlar, saatlerce konuşmaktan daha fazla etkilidir. Bu da abi tavsiyesi
Soran+1 yılYok haklısın zaten ben gider konuşurum. Bana değer veren olumlu olanla da devam ederiz. Hana kötü davranan veya dalga geçen insanlarla da bitiriyorum ilişkimi. Ama işin komiği gelip bana asılan sevdiğini söyleyen üstüme atlayanlar daha çok böyle kötü kaba insanlar çıkıyor. Yalan çünkü onlar kalitesiz. Bir insan seviyorsa o kadar rahat diyemez zaten. Gerçi onlar da çok utanıp sıkılıp zor demişlerdi ama kötülerdi. Ben karşılık vermeyince çirkefleştiler çünkü. Gerçekten seven insan sevdiğinin canını yakmaya çalışmaz. Aynen ben gayet iyi ve normalim zaten.
- +1 yıl
Sevgi pek kalmadı zaten, herkesin ağzında sevgi, aşk kelimeleri uçuşuyor. Aşk, sevgi bile bu kadar ayağa düştüğü bir zamana denk gelmek senin suçun. İnsanları çözümlemeyi başarırsan kesinlikle daha çok seçici olursun ve zarar da görmezsin.
Bakışlar demiştim az önce, bir insanın bakışlarından hayatını, karakterini çözebilirsin. İnan hayat daha kolay oluyor. Hayatın başındasın. Eğer bu dediğimi öğrenebilirsen senin için artı olur. Sağlıkla kal
Soran+1 yılEvet çok haklısın ama herkes başta melek zaten. Onu diyorum.
- +1 yıl
Ben de o yüzden diyorum ki insanın bakışlarını çözmeye çalış.
Hayatımda hiç görmediğim birinin 4-5 tane yakın çekim, üzerinde oynama yapılmamış fotoğraflarına baktığım zaman o kişinin karakterini, çocukluğunun nasıl geçtiğini, iyi mi kötü mü bunları görebiliyorum.
Soran+1 yılHelal olsun. Yok ben de aslında tahmin ediyorum ama yine de önyargılı olmamaya çalışıyorum.
- +1 yıl
Tahmin ettiğin doğru çıkıyorsa, zaten o kişiden zarar görmezsin.
Doğru yoldasın, devam et👍☺️
Soran+1 yılBence de. Sağol ❤️❤️✌🏻
- +1 yıl
🙏☺️🙏
En İyi Cevaplar
Çok güzel özetlemişsin sanırım beni anlattın
Bizi biz yapan kendi irademiz ve kendi düşüncelerimizdir herkese bakarsak yolumuzu şaşırırız yapmak istediğini yap açılmak mı istiyorsun kendini zorlama düşün önce biraz alacağın tepkiler ölç sonuçları birleştir bir karar ver ve yap
Bazı insanlar birbirini kullanırlar ama sen onlar öyle diye öyle olman gerekmiyor hesap mı ödenecek Alman usulü ve erkeğin hoşuna gider
Benim kız arkadaşım vardı maaş almışız ikimiz onunda parası var benim de var bana diyordu şunu bunu alsana içimden diyordum ulan paran var bu nedir böyle en sonunda kurtuldum ondan119 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle benim de öyle erkek arkadaşlarım oldu mesela bana bunu alsana filan demeye kalkan direk kavga ettim ayrıldım. Böyle erkekler de var yani yüzsüz. Bi de onlar çevrelerindeki kız erkek herkesten para ve bi şey isteyen iğrenç tiplerdi. Çok tiksiniyorum öyle bir şey vermeden rahatça isteyen kız erkek tiplerinden. Ya da parası olsa da hep para muhabbeti yapan ve cimri olan insanlardan. Çok itici geliyor. Mutlu ve güzel vakit geçiremiyorsun çyle kalitesiz insanlarla.
- +1 yıl
Ben para saklanmasını para muhabbetini sevmem çok para harcamışım ve muhabbetini yapmamışım onlara karşı
Uyuz oluyorum ama bakıyorum bi insan bana Zarar veriyorsa uzaklaşıyorum o kişiden kim olursa olsun sende öyle yapmalısın ve kendine bu şekilde düşünerek ızdırap oluyorum flan hiç gerek yok kırman gerektiği yerde kıracaksın özellikle cinsellik konusunda içinden gelmiyorsa neden kendini mecbur hissediyorsun hissetme azdan az çoktan çok gider derler
Soran+1 yılYok zaten asla istemeyerek cünsellik yaşamadım ama çok istemeyerek yaşadıklarım oldu karşı tarafın işte çok ısrar etmesi yüzünden. Ama karşılıklı da zevk almadık yani. İstemeden olmuyor çünkü.
Soran+1 yılEvet çok haklısın. Çünkü kırmıyım diye sustuklarım sonra en çok beni kırdı. Hani yalnız bırakmayım. Yardım edeyim. Affedeyim dedim. En büyük kazıkları onlardan yedim. Ondan bam bam olmak gerekiyor. Kırdığı an yanlış yaptığı an ya tepkini vereceksin ya da uzaklaşacaksın. Ama sonra işte yalvarıyor özür diliyor bazıları. Affediyorsun. Affetmemek lazım.
Soran+1 yılİşte mesela normalde istiyorum ama sonra erkek sakak bir laf diyor hareket yapıyor özensiz ve kava davranıyor. Bencil davranıyor. Tüm hevesim kaçıyor sonra da kavga ediyor niye istemiyorsun diye. Senin göt tavırların yüzünden çünkü canım...
Soran+1 yılKanka zaten hep öyle yapıyorum ondan 3 ay max sevgililiğim. Hepsi salak davrandığı zaman bir kes daha şans verdim baktım daha kötü oluyorlar sildim hepsini yalvarsalar da.
Soran+1 yılAyrıca başta inanılmaz rol yapıyorlar. Ondan göt tavırlarına bilemiyorum başta. Zamanla görüyorum.
- +1 yıl
Biraz sinsi olsan çözersin önceden ne olduğunu cinsellik üzerinden konu açıldığı zaman kapat konuyu direk ve tavrına bak değişiyor mu
Para konusunda cafe git cüzdanın yanında olsun ama bu sefer ödeme evde unuttuğunu söyle ya da bi miktar sen uzat bi miktar o gerek yok ben hallederim dediği an o sn de paranı geri yerine koy 😁 bu an için güzel bi video varda neyse
Soran+1 yılAynen öyle yapıyorum zaten. Mesela cinsellik olarak reddettiğimde direk uzaklaşan ve ilgisi kaybolan erkekler oluyor. Onları silip geçiyorum. Ya da aynı şekilde hesap gelince çantama yöneliyorum ama denemek için. Eğer ses çıkarmazsa soğuyorum hani diyorum hmm tamam cimri ama derse ki yok ben öderim bırak vs. Tamam diyorum aferin. Ya da işte böyle genel incelikler. Dün biriyle buluştum eğine gittik mesela oturmaya sonra işte okula beni bırakmak için yürüdü yine kibarlık olsun diye. Çok hoşuma gitti. Böyle incelikler önemli. Mesela eski sevgilim hep beni kapıya kadar geçirirdi ama sonra geçirmemeye başlamıştı ben baya bozuluyordum. Hani ilişki site alında işte insanlar özensiz oluyor. Mesela kişisel bakımına da dikkat edemiyordu ya da saygısız konuşmaya özel günleri unutmaya başlamıştı. Terk ettim. Terk edince yine hemen iyi oldu. Hepsini yaptı ama yok işte ben gerçek yüzünü gördüm hem de 2 ayda böyle oldu. Ondan ayrıldım. İnsanın hep kendini iyi tutması Kazım. Mesela bir yıllık kız arkadaşım var. Hep tanıştığımız ilk günkü gibi. Hiç temizlik güven saygı sevgisi değişmedi. Sevgi ve güven tabii ki arttı ama bana gösterdiği karakteri değişmedi. Hiçbir zaman beni kullanıyor kandırıyor ya da saygısız gibi hissetmedim.
Soran+1 yılKesinlikle ya çok iyş bir kız. Hanş herkese yardım eder para verir evini açar yemek yapar filan hiç de öyle karşılık beklemez. Çok iyi biri. Öyle insanlar var hayatımda ya. Hani cidden iyiler. Hani karşı tarafı zarar vermeden kırmadan ya da işte kullanmadan ilişki kuran. Ama çok az dediğin gibi. Aynen kendime yüklenmiyorum.
Soran+1 yılAma ne konuda yüklemiyorum ki kendime anlamadım?
Soran+1 yılDoğru gerekirse yanlış da davranmalıyım. Başkasına bilerek zarar vermedikten sonra istediğimi yapmalıyım.
Soran+1 yılTeşekkürler size de ❤️
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
17Cevap
+1 yılSeni anlıyorum bende böyleydim ama yanlış olduğunu fark edip dış dünyanın acımasızlığını fark edince bu şekilde davranmayı bıraktım, biraz uyanık olmak gerekiyor açıkçası yoksa aynen dediğin gibi saf, masum, bazen aptal muamelesi yapıyorlar
115 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle işte ondan acımasız ve bencil olmak lazım ama ben olamıyorum. Karşımdaki bana iyiyse ben kıyamıyorum asla. Ben sevmesem de o beni sevince seviyorum.
Soran+1 yılAma sonra beni kullanmak çıkarı için sevdiğini görüyorum. Tavrı değişiyor elde edince. Sonra sinirleniyorum.
- +1 yıl
Valla gayet davranışlarını değiştirebilirsin bazen taktik yapmak gerekiyor maalesef o kişiyle aranda sıkı bir güven bağı oluşana dek. Bi de yanlış anlama ama parası olan Türk erkekleri pelinsu tipli kızları sever yaaaa aşkım bana bunu alır mısın canım şunu istedi beni buraya götürfalan filan muhtaç kadın seviyorlar jsjssjs yalnız altını çizdim parası olanlar parası olmayanlar zaten bunları karşılama ihtimali dahi olmadığı için kendi durumuna yakin insanları tercih eder
Soran+1 yılYok ben zengin erkeklerle çıktım asla bana bunu al beni buraya götür demedim. Fakirlerle de çıktım o zaman da onlara uyum sağlamaya çalıştım. Yani hep kolay ve uyumlu oldum ama mutlu olmadım. Mutlu olmak için istemek gerekiyor sanırım.
- +1 yıl
Knk seni evlenme niyeti olanlar beğenir:d evlilik henüz düşünmeyip yalnızca sevgili arayışında olanlarla pek anlaşamazsın gibi geldi
Soran+1 yılNüye sevgili olunca sadece para yemek evlenecek olunca mı arkadaş ve ortaklık gerekiyor. İyi sadece para yiyim o zaman. Ama sadece bacım gibi takılan kızlar da kendileri ödüyor. Erkekler artık öyle hep ödemiyor ki bu devirde.
- +1 yıl
Knk ben sana bi şey demedim sakin ol sjjsj dürüst insanlar evlenirken talep görür, takılırken insanlar için iyi özellikler pek deger görmez. Fiziği güzel olsun yüzü güzel olsun cinsellik yaşayalım gezelim tozalim der birçoğu
Soran+1 yılEvet öyle ama zaten bende onlar da var ondan işte talep görüyorum genel anlamda
- +1 yıl
Hm peki sen neden şikayetçisin aslında cinsellik yaşamak istemeyip karşı taraf için mi yapıyorsun
Soran+1 yılYoo öyle de yapmıyorum. Ben sadece istediğim değeri ilgiyi ve sevgiyi göremediğimi düşünüyorum. Hani ilişkilerimde benim verdiğim Özen’i gördüğüm az ilişkim var bence. Genelde insanlar benim gibi ince düşünmüyor. Arkadaşlık akraba veya flört fark etmez. Yani ben nazik değer veren ve iyi biriyim. Zaten beni seven uzun zamandır yakınım olanlar diyor bunu. Hiç senin gibi sevgilimiz arkadaşımız olmadı harikasın diye. Çünkü cidden değer veriyorum sevdiklerime. Hani çoğu insan gibi yakınlaştıkça cepte görüp değersizleştiren biri değilim. Neyse işte ama aslında kısa süre tanıştığım arkadaş veya flört 3-5 buluşmada kalitesiz ve kaba oluyorlar genelde. O zaman silip atıyorum. Yine kendimi zorlamıyorum yani.
Soran+1 yılBen 26 yıl hiç cinsellik yaşamadım bi de istemediğim için. Ben istemediğim hiçbir şey yaşamadım. Ondan da erkeklerle çok kavga ettim zaten beni zorladıkları için.
- +1 yıl
Anladim şimdi
Soran+1 yılKızlar da genelde kıskanıyor beni ve hep böyle kötü yönlendirip moral bozuyorlar kendileri benim gibi değil diye. Ondan kızlara da pek anlatmıyorum. Hep kıyaslama yapıyorlar çünkü.
- +1 yıl
Ay salla valla eminim ince düşünen biri olduğun için bunlar moralini çok bozuyordur ama cinsellik için zorlayan erkegi ya da seni kıskanan arkadaşı napacaksin tekte silmek en iyisi
Soran+1 yılAynen öyle yapıyorum zaten ama işte insanların yüzde doksanı böyle emin ol. Ondan çok az gerçek insan var.
Bende aynı böyleyim çok ince düşünürüm her ayrıntısıyla. Sen de hayır diyememe sorunu var hayatta istemediğin birşeye hayır demedigin sürece böyle mutsuz olursun. Ben kendimi bu konuda geliştirmeye çalışıyorum zorda olsa istemediğim birşeye birkaç kez hayır dedim nasıl mutlu oldum anlatamam. Yani senin sorununda tam olarak bu hayır diyememek
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama hayır dedim. Diyorum da. Ama zorlamıyorum işte karşı taraf böyle yüzsüz olunca. O yüzsüz olanlar da zaten sokak satıcısı gibi oluyor. Altından girip üstünden çıkıp ağlayıp tepinip almaya çalışıyorlar. Senin canın sıkılıyor. Hani efendi düzgün ahlaklı insan zaten bir kerede anlıyor.
+1 yılSen resmen istemediğin bir hayatı yaşıyorsun. Peki neden? Sana ne kimin senin hakkında ne dusuneceginden sen mutlu olmaya bak.
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet öyle. Aynen öyle yapmaya çalışıyorum artık.
Soran+1 yılİşte ne isteyip istemediğimi de keşfetmeye çalışıyorum. Eskiden hep işte ailem için yaşıyordum. Asla kendim yoktu. Daha yeni kendimi buldum. Ama hala da buluyorum. Net değil ne istediğim. İstediklerim de değişiyor.
+1 yılBu hayatta iyi ve dürüst insanlar kaybediyor. Bire bir yaşayan olarak soylüyorum
13 Yorumla
Soran+1 yılEvet sen işte ahlaklı namuslu dürüst oluyorsun. Diğer pis insanlar geliyor seni yoldan çıkarmaya çalışıyor işte hani yalan dolan ahlaksız teklifler yapıyorlar. Yalan söyleyip aldatıyorlar. Sonra sen üzülüyor yıpranıyor kırılıyorsun. Şeytan gibiler gerçekten. Hani bu cinsellik kumar içki madde tembellik yalan aldatma. Her şey olabilir.
Soran+1 yılYa da dedikodu vs de öyle
- +1 yıl
Malesef öyle 🤷♂️
Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Başkalarının isteklerine göre değil kendi yaşam tarzına uygun seni öyle sevecek birilerini bul
112 Yorumla
Soran+1 yılEvet öyle yapıyorum zaten. Rahat ve mutlu olduğum ortamlarda takılıyorum.
Soran+1 yılÇünkü insan bağımlılığım var. Yalnız kalmaktan korkuyorum. Kötü hissediyorum. İnsanlar beni sevsin istiyorum.
Soran+1 yılYooo sıkıyor. Öyle erkekler veya kızlar da oldu hep darlayan beni görüşmek isteyen filan. Onlardan da sıkılıyordum işte.
Soran+1 yılÇok iyi olduğumu söylüyorlar.
Soran+1 yılYok genel hani fizik başarı huy
Soran+1 yılBen sevilmiyorum demedim ki. Seviyorlar ama düzgün dürüst namuslu insanlar olsun. Öyle az var.
Sen kendin için iyi ol günümüz kızlarının cıfkı çıktı toplumda bi aşağılık kompleksi var ne kadar düşen şey varsa o kadar ona ulaşmak kolay oluyo
10 Yorumla
+1 yılKendi karakterin neyse öyle ol. Eğer doğru olduğunu biliyorsan bundan başkaları için vazgeçmen sana bişey kazandırmaz.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Senin gibileri ender bulunuyor keşke bizim de karşımıza senin gibisi çıksa.
10 Yorumlaİyi git sende o basit kadınlar gibi paranın köpeği ol bunu mu istiyorsun?
03 Yorumla
Soran+1 yılYa hayır ama diğer türlü de enayi gibi oluyor. Düşünsene benden kötü çirkin kadınlar kral gibi yaşıyor sömürüyor erkeği. Ben aman işte eşit olsun kaliteli olsun diye kendimi bedavaya veriyorum resmen. Bi de üstüne erkek kıymetimi bilmediği zaman iyice deliriyorum.
- +1 yıl
Sana bir şey demek istiyorum.
Kendini dürüst ve kaliteli olarak lanse ediyorsun ama üzgünüm, hiçbiri değilsin. Hatta tam aksine sen, basit bir kadınsın. İnsanları kullanıp paralarını çarçur etmediğin için, insanları dış görünüşüne göre yargıladığın için, doğru ve dürüst olmaktan yakınıp arsız olmayı istediğin için. Doğru değilsin. Bunların hepsi senin içinde olan fakat dışa vurabileceğin bir fırsat bulamadığın şeyler.
+1 yılSen mi kurtaracaksın dünyayı?
Ama senin gibi insanlar kıymetli bende08 Yorumla
Soran+1 yılHayır ama ben işte benim ahlakıma uygun yaşıyorum. İnsanlar ahlaksız ne yapayım. Meselenden madde sigara alkol kullanmıyorum. Ama çevremde genelde kullanıyorlar ondan beni yargılıyor eziyorlar. Rahatsız oluyorum ve inatla doğru kalmaya çalışıyorum. Az da olsa benim gibi insanlar bulunca da işte sevgili ya da dost oluyorum.
- +1 yıl
Yolunu değiştirme birgün onlar hüsran sen kazanan olursun
Soran+1 yılİnşallah valla bekliyoruz bakalım. Zaten onların da ilişkisi ilişki değil ki. Erkekler bok gibi davranıyor. Onlar benim gibi olmak istiyor.
- +1 yıl
Tamam pisleşmeyelim
Sen dediğim gibi çizginde kal ama bu çizgide dururkende fazla böbürlenme ne ukala demesinlerde tamam mı
Soran+1 yılYok demiyorum zaten. Ama erkekler beni beğendiği zaman da söylüyorum yani.
- +1 yıl
Kendini anlatmak için asla yorulma karşıdakinin doğru bir insan olduğunu düşünüyorsan doğal halinle davran ve akışına bırak sevmesini bilen sever zaten
Soran+1 yılEvet öyle oluyor zaten. Ya sorun beni sevmemeleri değil. Sevmeyi bilmemeleri. Onlar ahlaksız. Hani bozuk insan seni çok sevse noolur ki bozuk yani baştan. Hani hırsız yalancı adi insan bana aşık oluyor da bu onun ahlaksızlığını değiştirmiyor ki.
- +1 yıl
Umarım aradığın kriterlerde birisini bulursun
Daha fazla yaşlanmadan evlen yoksa turşuluk derler :))
+1 yılKendinden taviz veriyorsun anladığım kadarıyla
122 Yorumla
Soran+1 yılYa öyle bazen. Karşıdaki bir şey çok istiyor ben de isteksiz oluyorum ama o çok istiyor diye yapıyorum sonra işte huzursuz ve mutsuz oluyorum. Hani kendimi keyif almaya çalışıyorum ama tam alamıyorum. Ve karşıdaki ben bir şey istediğimde aynı çabayı göstermeyince öfkeleniyorum.
- +1 yıl
Bunu yapmasanız yani karşıdaki istedi ama siz yapmadınız siz isteksiz olduğunuz, istemediğiniz için sonuç nolabilir en kötü
Soran+1 yılİşte bana kötü davranıyor. Kötü laflar ediyor. Bağırıyor ediyor. Agresif davranıp korkutuyor. Ben de kırılıp üzülüyorum kötü ve yanlış hissediyorum.
Soran+1 yılYani bu dün bi kız arkadaşımın başına da geldi. Mesela sosyal medyadan sarkmış erkekler. Bu da düzgün bir dille reddetmiş. Erkekler bacım defol git filan gibi şeyler demiş. Onun da çok siniri bozulmuştu böyle. Engelledi. Ben de öyle yapıyorum. İşte çıktığım erkekler beni zorlayıp taciz edip seks yapmadım diye kavga edince işte terk ettim engelledim hepsini. Kaçtım yani. Ama o an kırdılar beni işte lafları haraketlerin ve kötülükleriyle.
- +1 yıl
Şöyle kimse size istemediğiniz hiçbir şey yaptıramaz bu birincisi. İkincisi de siz istemeye istemeye karşı tarafı kırmamak için adım atarsanız karşı taraf zaten bu benim için yapıyor istediğimi diyerek size gereken değeri vermeyecektir
Soran+1 yılİşte zaten böyle oluyor. Bi kız arkadaşım vardı beni zorlamıştı ben de üzülüp bitirmek istediğimi söyleyince. Ne var ya işte öf ne kadar abartıyorsun ben sevdiğimden seni yaptım diye beni suçlamıştı ben de kötü hissedip alttan almıştım. Sonra hiç bana değer vermedi. Hep cepte gördü aynı şekilde bir erkek arkadaşım oldu hep kendi isteklerini dayatıyor zorluyordu. Bundan rahatsız olduğumu söylediğimde de özür dileyip kendini bastırıyordu. En sonunda terk edip her yerden engelledim. Sonra işte yine bana ulaştı. İşte uyumlu ol böyle anlayışsız olursan kimseyle birlikte olamazsın dedi ve bunu diyen kişinin hayatında tek bir insan bile yok ve 35 yaşına gelmiş zavallının tekiydi. Bir arkadaşı bile yoktu. Benim yüzlerce arkadaşım varken bana böyle terbiyesiz bir laf edebildi. Ben de dedim sen saygısız sapık tacizci iğrenç bir insansın. Umarım geberir gidersin pislik dedim. Ağladı. Kimse bana böyle kötü laflar etmedi vs ben sana bir şey yapmadım adam öldürmedim filan dedi. Dedim zorladın. İşte bence kadın böyle olmalı. Benim birlikte olacağım kadın benim kölem olmalı dedi. Dedim ben öyle değilim ve öyle istiyorsan da baştan de. Kimseyi zorlayamazsın iğrenç dedim. Baştan desem benle olmazdın dedi pislik. Baştan böyle dersem herkes kaçar dedi. Dedim böyle çok mu mutlusun canım. Herkes senden nefret ediyor be sevmiyor zaten dedim.
- +1 yıl
Bence kadın güçlü olmalı kendi doğruları olmalı. Yeri geldiğinde bana karşı çıkmalı. Karşılıklı saygı olması lazım. Bir de şu var sizi sizden başkası düşünmez. Buna aile de dahil. Ön plana kendi mutluluğunuzu koyun bence. İlk kendinizi düşünün. Giden gitsin bu sebeplerden dolayı merak etmeyin. Doğru insan değilmiş gidenler
Soran+1 yılKesinlikle öyle. Aynen hep önce kendi mutluluğum artık.
Soran+1 yılAyıp olacak elalem ne der diye yaşamıyorum. Önce benim sağlığım ve huzurum önemli. Yeri gelirse kariyer ilişkiler be hayat durabilir. Yeter ki ben mutlu olayım. Başkasına zarar vermedikten sonra doğrusu bu.
- +1 yıl
Doğrusu bu, mutluluklar
Soran+1 yıl❤️❤️❤️
- +1 yıl
😇😇
Soran+1 yılZaten ben öyle bi kadınım güçlü bağımsız ve ilkelerim var ama erkekler işte ilişki aşk adı altında kendi doğruları ve kendi işine gelenleri bana dayatmaya çalışıyor. Beni kölesi yapmaya çalışıyorlar. Şunu yap bunu yap tarzında. İşte sevgili olmak için bunları yapman lazım yok kendini kapa yok sus yok bana peki de eleştirme gibi. Ben de o zaman işte karşı çıkıp uzaklaşıyorum. Zaten yalnız ve mutsuz olan onlar. Beni hep seven var. Onlar bencil olduğu için asla birini bulamıyorlar.
- +1 yıl
Hiçbir zaman kimseye öyle davranmadım davranmam da. Ne kadın erkeğin ne erkek kadının kölesidir. Anlayışlı ve saygılı olmak şart. Saygı zaten ilişkinin temeli bana göre. Ama böyle durumda hem karşı tarafın saygısı olmuyor hem de kişi istediklerini kendi istemese de yaptığı için kendine saygısı kalmıyor
Soran+1 yılAynen öyle işte ben yapmıyorum ve zaten terk ediyorum. Onlar bana baskı yaptığında herhangi birnlonuda kendimi kötü hissediyorum ve onlara öfkeleniyorum. Saygı ve sevgi çok önemli.
Soran+1 yılSorun şu. Erkek kızı sevgilisi yapmak için bin bir türlü yalan numara yapıyor. Kızı kapakladıktan sonra işte bu iğrenç talepler ve huylarını gösteriyor. Şunu yap bunu et. Şunu değiştir. Vs vs tarzı kadının sahibi zannediyor kendini. Kadını aşağılamaya saygı duymamaya ve yönetmeye başlıyor. Kadın da ne oluyor ya ben bu adama evet demedim ki. Ne çıktı bunun içinden oluyor. Hani başta gözünün içine bakan her kelimeyi özenle seçen. Her derdini saatlerce dinleyen öpen sarılan veya işte sevgi dolu adam gidiyor. Bencil cimri kaba acımasız iğrenç biri geliyor yerine. Ben bunu istemiyorum. Ama erkekler flört aşamasında işte ay ben böyle erkeklerden değilim. Bana güven. Ben seni çok seviyorum vs vs tarzı kadını ikna etmek için her şeyi yapıyor.
- +1 yıl
Evet bu doğru hatta erkekler daha çok bunu yapan ama kadınlar da var. Flört dönemi biraz aldatmaca oluyor sanki. Kişi kendini olduğundan farklı gösteriyor gerçek kişiliği, karakteri sonradan çıkıyor maalesef
Soran+1 yılKesinlikle öyle. İşte arkadaşları ailesi ile ilişkilerinden görüyorsun. Mesela benim bir ay sevgili olduğum iki erkek oldu. Bana tapıyotlardı böyle gözümü boyadılar ben de aşığım ve onlar da harika insanlar sandım ve sevgili oldum ama sonra baktım tamamen yalan. Hiç öyle biri değiller. Bencil yalancı pis amaçsız başarısız duyarsız öküz tipler. Sadece beni beğendikleri için işte harika rolü yapmışlar. Aileleri ve arkadaşları ile ilişkileri berbattı. Öküz bencil cimri nefret edilen insanlardı. Ben de zaten zamanla nefret edip terk ettim. Ama başta işte müthiş hissettirip davrandılar. O yüzden insan yaşamasan göremiyor ki.
- +1 yıl
Yani tanıma devresini uzun tutun bence. Ve emin olmadan ilişkiye başlamayın kesinlikle 😀 sonrası pişmanlık oluyor nerden hayatıma girdin diyorsun
Soran+1 yılAma işte sonuçta ben de sevgili ya da evlenecek insan aramıyorum. Ben normal arkadaş veya imsan olarak tanışıyorum. Erkekler hoşlandığı için olayı flört gibi görüyor. O zaman da diyorum zaten ben senden hoşlanmıyorum diye. Ama bazen hoşlanıyorum ve öpüşüyoruz ediyoruz böyle bir bağ oluşuyor ama tanımıyorum daha çok. E ama insan da mükemmel kişi olsun diye kimseyle bi şey yaşamasın yakınlaşmasın mı. O da çok saçma ve ütopik. Sonuçta bazen beğeniyorsun öpüyorsun geçiyorsun illa ruh eşin olması gerekmiyor. Ama evet her ayrılık can sıkıyor sonuçta. Sessiz olan da kavgalı olan da.
- +1 yıl
Ya zaten normal insan ya da arkadaş olarak tanıdığınız kişilere karşı bir şey yapmanıza gerek yok. Siz hissetmiyorsanız olmaz ve iş bitmiştir. Buna takılmayın. Sadece mesela öpüşüyoruz dediniz ya bu kişiyi iyi seçin bence. Bu özel bir durum çünkü. Buna değecek biri olmalı
Soran+1 yılEvet
+1 yılNerdesiniz lan siz , Lan bana neden denk gelmiyor böyle bayanlar , Allah askina söyle nerdesin
01 Yorumla
Soran+1 yılHahaha İtalya
+1 yılBu çok güzelim, çok yakişikliyim diye soru soranlarin hiçbirinin profil fotosu olmuyor nedense
00 Yorumla
+1 yılSen dogrusun takilma
14 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum gerçi öyle para kızları da bence zaten bacım muamelesi görüyordur. Hani erkekler saygı duymuyor bence onlara. Ama bana da duymuyorlar. Yani erkekler genel anlamda kadınlara saygı duymuyor bence.
- +1 yıl
Merak etrim seni bak simdi
- +1 yıl
Bence saygi duyulur herkesi ayni kiyaslama
- +1 yıl
Sen dogrularindan vazgecme fark. edenler olacak goreceksin bak
Özgüven eksikliği işte küçüklükten mi geliyor
010 Yorumla
Soran+1 yılEvet. Küçükken annem ve babam çok kasardı beni. Hep işte başkalarının onayı olsun başkaları iyi efendi vs desin diye beni istemediğim şeyleri yapmaya zorlarlardı. Ondan hiç anlayamadım işte ben ne istiyorum ne zaman sesimi çıkarmam lazım vs. Hep böyle sustum. Hep uyumlu ve ezik oldum küçükken. Az biraz asi olacak yaramazlık yapacak olsam. Annemle babam ağzıma sıçardı çünkü.
Soran+1 yılVar ya benim eski erkek arkadaşım inanılmaz fakirdi ama görsen basıl yüzsüz nasıl özgüvenli ve şımarıktı. Herkesin donuna kadar alıyordu. İnsanlar utanıyordu çevresindeki ama o asla utanmıyordu.
Soran+1 yılİşte ben de öyle. Ondan böyle çok rahat isteyen insanlar bana çok itici geliyor. Kalitesiz ve çakal görüyorum.
Soran+1 yılZaten max bir ay durdular hayatımda kanka veya sevgili olarak silip atıyorum. Yıllarca hiç çekmem.
Soran+1 yılYok kanka tek de değilim zaten merak etme. Çevremde güzel insanlar var.
+1 yılMalsan olmaz
00 Yorumlaoyle deme
00 Yorumla
+1 yılEgolusun ama bu durumu aşmanın çok kolay yolu var
00 YorumlaSen böyle ölür gidersin değişmezsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 528 cevap paylaştı.
+1 yılTecrube edelim canım
00 Yorumla sen guzel degilsin. kafa calismiyor sorun bu
00 Yorumla
Devamını Gör(6)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Arkadaşlar ben çok cesaretsizim ve değerimi bilmiyorum bence?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler