Aşk İlişkileri Sevgilisini eyşanım diye kaydeden erkek? Moliere0ü1 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ne anlama geliyor bu? Çok seviyorsa elifim diye kaydetmesi gerekmiyormu Sevgilisini eyşanım diye kaydeden erkek? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
KimimBen48 Takip Et Bilge Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl muhtemelen eyşanlık yapmıştır ondan. 0 8 Yorumla Moliere0ü1 +1 yıl Seviyormudur ndknd Yorumla KimimBen48 +1 yıl evet seviyor ama onu yüz üstü bırakıp gidiyordur.benimde bir eyşanım var. kaç defa canımı yaktı sayısını unuttum. Yorumla Moliere0ü1 +1 yıl Elifi yokmudur kaç kez canını yakan benim seven eyşanım diye kaydetmez eyşan başlı başına kötülük Yorumla KimimBen48 +1 yıl eyşan yüzüstü bırakanelif ise yüzüstü bırakılan. Yorumla Moliere0ü1 +1 yıl Eyşan tekmeyi basınca kime gidiyordu Yorumla KimimBen48 +1 yıl kardeşine gidiyordu. Yorumla Moliere0ü1 +1 yıl Agabe ama evden ayrılırken elif dedi elifin mezarına gitti ağladı Yorumla KimimBen48 +1 yıl ama vatan diyerek sevdiğine ölümünü yaşattı. Yorumla
Соломон__Кейн Takip Et Xper 6 Yaş: 36 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 335 cevap paylaştı. Hicbisey anlamadım ya 0 0 Yorumla
FilintaLı Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl pembenin kızı sultan diye kaydetmek gerekmiyor mu 1 5 Yorumla Moliere0ü1 +1 yıl Sultan eyşanın yanında gene iyi Yorumla FilintaLı +1 yıl oynak balina da yazabilirdi :D Yorumla Moliere0ü1 +1 yıl Aynen cigülide olabilir şarkıcı karısı binnaz falan Yorumla FilintaLı +1 yıl tabi beterin beteri var :) Yorumla Angelixx +1 yıl @filintali. 😂😂😂 Yorumla
Alpsadece Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl net orospuu olarak göruyordur 0 8 Yorumla Moliere0ü1 +1 yıl Sevmiyordur demi eyşan diyemi kaydedilir Yorumla Alpsadece +1 yıl evet aqq Yorumla Moliere0ü1 +1 yıl Ama bu ilişkisini gözüme sokuyor ya elifide ben miyim acaba Yorumla Alpsadece +1 yıl sen süleyman çakırsın Yorumla Moliere0ü1 +1 yıl Süleymanın rolü neydi Yorumla Alpsadece +1 yıl en önemlisi filmin en sevileni mafya babası Yorumla Moliere0ü1 +1 yıl Tilt oldum ya Yorumla Moliere0ü1 +1 yıl Bide ilişkisini gözüme sokuyor Yorumla
masorcan06 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Bu işte bi o. spuluk var ama 😂 0 4 Yorumla Moliere0ü1 +1 yıl Sence ne olmuşturda eyşanım demiştir Yorumla masorcan06 +1 yıl Bi eyşanlık sezmiş demekki bilemedim Yorumla Moliere0ü1 +1 yıl Ne bu eyşanlık Yorumla masorcan06 +1 yıl Yahu anla işte eyşan halk arasında nasıl biliniyor? Cevap bacım. Yani bi ayıp görmüştür diyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
muhtemelen eyşanlık yapmıştır ondan.
Seviyormudur ndknd
evet seviyor ama onu yüz üstü bırakıp gidiyordur.
benimde bir eyşanım var. kaç defa canımı yaktı sayısını unuttum.
Elifi yokmudur kaç kez canını yakan benim seven eyşanım diye kaydetmez eyşan başlı başına kötülük
eyşan yüzüstü bırakan
elif ise yüzüstü bırakılan.
Eyşan tekmeyi basınca kime gidiyordu
kardeşine gidiyordu.
Agabe ama evden ayrılırken elif dedi elifin mezarına gitti ağladı
ama vatan diyerek sevdiğine ölümünü yaşattı.
Hicbisey anlamadım ya
Diziden alıntı yapmış
pembenin kızı sultan diye kaydetmek gerekmiyor mu
Sultan eyşanın yanında gene iyi
oynak balina da yazabilirdi :D
Aynen cigülide olabilir şarkıcı karısı binnaz falan
tabi beterin beteri var :)
@filintali. 😂😂😂
net orospuu olarak göruyordur
Sevmiyordur demi eyşan diyemi kaydedilir
evet aqq
Ama bu ilişkisini gözüme sokuyor ya elifide ben miyim acaba
sen süleyman çakırsın
Süleymanın rolü neydi
en önemlisi filmin en sevileni mafya babası
Tilt oldum ya
Bide ilişkisini gözüme sokuyor
Bu işte bi o. spuluk var ama 😂
Sence ne olmuşturda eyşanım demiştir
Bi eyşanlık sezmiş demekki bilemedim
Ne bu eyşanlık
Yahu anla işte eyşan halk arasında nasıl biliniyor? Cevap bacım. Yani bi ayıp görmüştür diyorum
kötü bir anlam.
Eyşaaann