Erkek arkadaşımın abisi tarafından tacize uğradım, yardım!?

Merhaba arkadaşlar, dün yaşadım bu iğrenç durumu. Erkek arkadaşımla hemen her gün görüşürüz. Evlerimiz çok yakın çünkü bir birine. Ailelerimizde bu durumdan haberdar zaten. Pazartesi günü erkek arkadaşımın evine gidecektim. Film falan almıştım hatta, bir şeyler yiyip film izleyecektik. Yolun yarısındayken aradı, "Ablamı kadıköye bırakıcam, sen eve geç, abim evdedir zaten. Yarım saatte ordayım" dedi. Tamam dedim bende. Abisini de severim, ve inanın zerre kadar kötü bir düşünce geçmedi. Gittim işte, abisi açtı. "Buyur geç bende çıkıyodum tam, malum iki sevgili yalnız kalın, rahat rahat takılın" dedi imalı bir şekilde. İnanın başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Çünkü erkek arkadaşımla aramızda hiç bir cinsel ilişki bulunmadı. Ve abisi de benim öyle bir kız olmadığımı bilir. Üstelik böyle bir şey söylemesi çok terbiyesizceydi. Toparlanıp "Olur mu abi öyle şey, ayıp ediyosun." gibi bişeyler geveledim ağzımda ama hala şoktan çıkamamıştım. bir anda üstüme yürüyüp ellerini saçımda dolaştırdı, yanağımı falan okşadı. O halle göğsünden ittirip dışarı çıktım. Gelene kadar ağladım yolda, erkek arkadaşım telefon etti dünden beri ama açmadım. Konuşmak istemiyorum. Erkek arkadaşıma çok aşığım ama bu durum biraz ağır geldi. Ne yapmalıyım?
Erkek arkadaşımın abisi tarafından tacize uğradım, yardım!?