Böyle bir durumda siz ne tepki verirdiniz? Aynı iş yerinde çalıştığınız sevgilinize iltifat eden birisi olsaydı ne cevap verirdiniz? Kibarca uyarır mıydınız , yoksa sert bir tepki mi gösterirdiniz?
Sizin sevgilinize birisi iltifat etseydi ne tepki verirdiniz?
Biri sevgilime iltifat ettiyse onun sevgilisi olduğum için bir anlığına kendimle gurur duyarım, sonra kendimi toparlayıp iltifat edeni parçalarım. Kıskançlık erkeğin ruhunda var, çok abartılı olmazsa tüm kızlar sever.
@AzraaTuran Gururlu Hanzo :D Elbette ki bu görüşünüz kişiden kişiye göre değişir, ancak kadınlar genel olarak erkeklerin kıskanmasından hoşlanırlar, çokta abartılmadığı sürece. Siz bir istisnasınız, fakat bildiğiniz üzere istisnalar kaideyi bozmaz. İyi akşamlar.
Kibarca uyarırım. Kız sevgilisi var mı diye sormuş aslında. Kimisi var ki sevgilisi olup olmadığını sorgulamıyor. Direkt asılıyor. Bu daha sinir bozucu.
Ummmrummmda olmaz. Benim sevgilim benim sevgimimdir he adama güvenmeyip tedirginlik yaşıyosam o kişiyle devam etmeme de gerek yoktur. ×toksik ilişkiye hayır×
Bir bayana iltifat etmek de görgü ye bagli, Erkege gidersin ve dersin arkadas tebrik ediyorum seni , bu mekanda en güzel bayan senin yaninda diye. Hem erkegi rencide etmemis olursun hem de iltifat etmis olursun. Hersey görgü ve efendilik