Arkadaşımı seviyorum. Bana bazen "kardeş"diyerek hitap ediyor. Dün yine bana bunu dedikten sonra ben de cümlemin sonuna bariz vurgu yapıp bastırarak "kardeş"dedim. Daha önce bilader dediğinde de bu tepkiyi veriyordum ve sonra bunu bana karşı demeyi azalttı hatta neredeyse hiç demiyor.
Ben vurgu yaptıktan sonra "kardeş dememden rahatsız mı oluyorsun/neden rahatsız oluyorsun"gibi bir şey dedi. Ben de"öylesine söyledim"dedim. O da "Bastırarak söylüyorsan rahatsız oluyorsundur"dedi. Ben de lafı bilader demesine çevirdim. O da ağzından kaçtığını söyledi.
Yani sizce salağa mı yatıyor yoksa gerçekten salak mı bu konuşmadan ne anlıyorsunuz?
Ben vurgu yaptıktan sonra "kardeş dememden rahatsız mı oluyorsun/neden rahatsız oluyorsun"gibi bir şey dedi. Ben de"öylesine söyledim"dedim. O da "Bastırarak söylüyorsan rahatsız oluyorsundur"dedi. Ben de lafı bilader demesine çevirdim. O da ağzından kaçtığını söyledi.
Yani sizce salağa mı yatıyor yoksa gerçekten salak mı bu konuşmadan ne anlıyorsunuz?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Salağa yatıyor ve açılmanı bekliyor olabilir ama sonu olumlumu olumsuzmu olur bilememde.. uyanıklık yapıyor aklınca
Ay sizce ne yapsam daha doğru olur
Sana azıcık ilgisi varsa ilerleyen zamanlarda açıl ama sadece kardeş ayağına yatıyorsa sessiz kalman daha doğru olacaktır
Yani biz yakın arkadaş gibiyiz aslında anlayamıyorum duygularını. Ve aramızda bazı engeller var o yüzden kendini geride tutmak isteme ihtimali var
Sevginin önünde engel olmaz demekki çocuk uzak duruyor
Bu engel abisi olsa bile mi?
Abisiyle bir ilişki geçmişin yoksa neden engel olsun ki?
Hayır ilişkim olmadı ama maalesef daha önce ondan hoşlantı (Aslında hoşlandığımı sanmışım) durumu söz konusu oldu üstelik abisine açılmıştım. Sınavımız var diye sınavdan sonra bunu konuşalım demişti abisi de. Ama sonra ondan davranışları sebebiyle soğudum bir daha da yüzüne bile bakmadım aylarca da görüşmedik
sevgilisi falan mı var veya hoşlandığı
Yok.
o zaman değişik bişey bilmiyoyım
Peki sizce evet rahatsız oluyorum dersem o zaman bundan onu sevdiğim anlamı mı çıkar
evet çıkabilir, yani şu anlam çıkabilir>> kardeş deme belki ilerde sevgili olabiliriz veya seni öyle görebilirim gibi olur
Anladımm Peki bir erkek neden bir kıza reis der sizce
bir kıza reis mi denir djjsjxjsk, öyle bi gerizekalıyla konuşuyosan sal gitsin
Nxjxnxnsks 😅bizim buralarda deniyor galiba😅😂 sadece arkadaşız aslında ama işte benim için arkadaştan öte birisi
bilmiom niye öyle diyo tuhaf bişey, seni belki sevgili olabilecek ihtimal arasına koysa öyle demezdi, kendimden biliyorum dndmd, heralde durum stabil smdkxks
Zaten bizim önümüzde büyük engeller söz konusu olduğu için içten içe istese bile duygularını saklayıp ihtimali yok etmek zorunda kalabilir
olabilir, benim sevgilim vardı bi ara ama baya aşıktık, sonra bunun bi arkadaşı vardı 16 senelik , yurtta kalıyodu, baya uğraşmıştım onu bulmak için, sonra ulaştık ona, 1 2 sonra onla sevgili olduk snsnkxjdks
Yani iki yakın arkadaşla mı çıktınız peki kızların arası ne oldu
bozuldu araları