Her insan sevgili olmak amacıyla tanıştığı insanda önce görünüşe bakar yani kimse kimsenin dışarıdan bakınca içini göremez o yüzden bu tür sözler içi boş olan laflardan öteye gidemez ha normal arkadaşsındır ve fikirlerinden, karakterinden uzun vadede etkilenirsin o ayrı tabiki ama onun dışında ilk izlenim açısından dış görünüş önemlidir.
Dış görünüş önemlidir tabiki ama her şey de değildir yani birisinin fiziksel görünüşünü beğenseniz bile eğer seçici birisiyseniz karakteri hoşuna gitmiyorsa yanaşmazsınız zaten.
Ayrıca güzellik, yakışıklılık gibi kavramlarda görecelidir yani başkasına güzel gelmeyen bana dünyalar güzeli gelebilir.
Tip cok önemli. Kişiyle ilk tanıştığımızda tipine göre iyi ya da kötü ön yargımız oluşur. Buna göre kendimizi yakın hissederiz ya da tam tersi. Ama bence kişilik daha önemli. Çünkü insanları tanıdıkca gözümüzde daha güzelleşir ya da çirkinleşir. İlk başta tipini kötü bulduğum ama sonradan bana çok güzel gelen çok insan tanıdım
kalbinin temizliğini anlamak mesele. sözde herkesin kalbi temiz... bir o kadar kararmış kalpleri olan insanlar bile benim içim temiz diyor.. nasıl anlayabiliriz ki bunu?
kalbim temiz olana inanmam ben zaman içerisinde tanıyıp benim anlamam lazım ancak günümüzde bu pek mümkün değil
Kalbinin güzelliğinin bilmem için müneccim olmam lazım ama neyse ki 6. Hissim ve önsezilerim kuvvetlidir. Benim ilk tav olduğum tip değil karakter. Bir ortamda kızlarla muhatap olmayan biri varda ilgimi çeker. Ben her önüne gelene tav olanı değil sadece bana tav olanı arıyorum.
Sevgililik benlik değil. Yani çok yakışıklı olsa da olmasa da sevgili olmam/zdım Ama evlilik olarak bak o zmn dersen de hep derim Karakter, kalp ve ruh önemli benim için. İşi olsun olmasın, harika bir tipi olsun olmasın fark etmez. Kalbi güzelse bir önemi yoktur benim için -tabi içinde en başta Allah olsun- 🍃
Çok çirkin olmasın çok yakışıklı da olmasın. Ne çektiysem çirkinden çektim. Sebebi şu ki insanın ruhu dışına yansırmış ya o hesap. Çirkin erkeğin elinde savunma mekanizması birtek egosu. O egoyu karşı cinsine çok fazla yansıtıyor. Ego kompleksten doğar... Kompleksli insan daima başkalarını küçümser bu yüzden boy kilo endeksine ve yüzüne bakılır bir erkek olmasına özen gösteriyorum.
Aşk meraktır. Dışına ilgi duymadığın birşeyi kişiyi merak etmezsin ama ne olur. Biri sana gelir duygularını açar o zaman bir vakit geçirirsin olursa olur ama zor be. 10/10 güzellik peşinde değiliz elbette ama gönül bu kareye yuvarlak sokamazsın
Kalbi temiz diye düşünüp sonra pişmanlık yaşadığım insanlar var. O yüzden kalbi temiz diye bakmıyorum adamlığına bakıyorum cesur olmasına bakıyorum kendini savunmasına güçlü olmasına bakıyorum
Çoğu insan olurum diyor ama bir söz vardı "sevsene bir hamam böceğini kelebeği sevdiğin gibi" tam hatırlamıyorum ama böyle bir şeydi yani belli bir dereceye kadar dış görünüş önemli.
Evet olurum çirkinliği ya da güzelliği önemli değil yeterki ben seveyim benim olsun hep yanımda dursun bana destek olsun herzaman güzel çirkin şişman zayıf beyaz siyah hiçbirşey fark etmez yeterki beni sevsin...
Ben olamam. Çünkü çok iyi birisi olması uyi anlaşılma mutlu olma anlamına gelmiyor bazen sacmalayabilmeli haylazlik yapabilecek uyanık biriyle birlikte olunulmali