Duyar kasmadan dürüst cevaplar bekliyorum.

Çok tuhaftır ilkin çirkin dediğim çocuk veya kızlarda da böyle minnoş çıkarsa gözümde en güzeli o oluyo neden bilmiyorum
Duyar kasmayı da kasanı da sevmem
Kalp güzelliği yeterli kafasına poşet geçirir öyle yanımda gezdiririm sjdjsjf
Şu zamanda kalbi güzel bulmak hazine bulmak gibi birşey tipi yüzünden onu bırakırsam şerefsizim sjdkdkc
Teşekkürler teşekkürler sjdkdm
Benim bir arkadaşım var. Bana hem çirkin diyor, hem pamuk kalpli diyor. Şansım var mı hocam, teşekkürler sjshsgshsgshagsh
Asdgjkskfjsjdjsjkfmd elbette şansın var kalp olduğu sürece seni almayan saf maldır sjdksjd
Vay mal vay agsjsgajsgsjsgshs
Çokmu komik evet mal teşekkürler djdksjf
Kalps hsh
Dışa fazla aldanmamak lâzım.
Sonradan bozulacak bir şey çünkü.
Şimdi benim elim ayağım tutuyor, bir kaza geçirsem belki daha tutmayacak?
Bu da onun gibi bir şey.
Zaten çirkinse gider ameliyat olur, her şeyin çaresi var ölüm harici.
Bu devirde dediğin zor.🤔
Hiçde bile zor değil istediğini bulamayan bir kız kafasını vura vura yakışıklı biriyle sevgili olsada dürüst ve sadıksa kalbine göre aradığı birini bulduğu o an ve kendisine sahip çıkıcak güzel mi değil mi düşünmeden bir erkek kalbine girip aklına işlemeyi bilmişse hiçde zor olmamalı yeter ki güvenebilsin iki tarafda dürüst olsun artık bayanlar istedikleri kişinin yakışıklı duygusuz erkeklerde olmadığının farkında bir bayanın ihtiyacı sadece para vericek ve yanında heykel gibi müzeye koyacak yakışıklı bir erkek gibi görünsede ilk zamanla istemeselerde çabucak bırakıp sıkılmalarının nedeni ne diye hiç düşündün mü ondan ona konan bir sürü kız neden acaba habire sevgili değiştiriyorlar elbet güzel daha yakışıklısını aramıyor değiller ama çoğu zamanda kafası uymadıklarından bırakıyorlar gerçek aşkı bir türlü bulamıyolar ya erkekde ya da bayanda muhakkak bir sorun çıkıyor aslında karşılıksız sevebilseler menfaatsiz ve her şeyiyle olduğu gibi karşısındakinin kalbide güzelse daha ne istenirki dürüstlük samimiyet varsa adam gibi sevmeyi iki tarafda bildiği zaman bide ozaman gör hayat nasıl alt üst oluyor olmaz dediğin başına geldiğinde
Oldum. Yine olurum. Aşk insanı güzelleştiriyor. İnsan kendine daha bir özen gösteriyor. Neden? Kaybetme korkusu yüzünden.
Kaybetme korkusu olan hiçbir insan ile anlaşamadım.
Sonuna kadar haklısın.
Bu insanlar neden çirkin biriyle olmam diyeceğine kimse dışını beğenmediğinin içine bakmaz klişesini kullanıyor?
Başka sığınacak limanları yok.😄
Soruya cevap vermeyi unuttum. Çirkin diye asla kabul etmem diyemem. Çirkin iyi kalpli ve diğer özellikleri normal olan birisini muhtemelen kabul etmem ama başka şeylerle öne çıkıp beni etkileyebilir. Mesela 4 dil bilen çok zeki bir kız tanımıştım gerçekten onun fiziksel özelliklerini çok da umursamadım. Tabi soru kalpten bahsediyor o ayrı emin değilim..
Cevap
36Cevap
Hayatı güzelleştiren duygulardır :D
Kesin hüküm vermeden cevap vereyim; o anki etkileşime bağlı. Normalde herkesin kafasında bir güzellik standardı vardır. Hayır veya evet desem yalan olacak. Ama ihtimal var diyeyim. Bu arada tebrik ederim kral s mod olmuşsun. 😄
Güzel yorum akıllıca 😄.
Eyvallah kral teşekkür ederim.😄🌼
Rica ederim. 😄👍
Herkes güzel olsun yakışıklı olsun ister ama duygusuz düşüncesiz öküz gibi biri yakışıklıda olsa neye yarar kaç gün idare ederdiniz ayrıca kalp bu ne demişler kime konar kimi sever bilinmez bir insan çirkinde olsa sever neden biliyor musunuz sevmeyi bilen insan ona bakmaz çünkü olduğu gibi sever bende bakmam kalp bizi nereye götürür kimsede bilemez 😊😉😍
Kaldı mı böyleleri.
Belki yanlış yerde aranıyordur.
Şu devirde herkes tipe bakıyor bir ben mi kalbe bakıyorum yakışıklı ama kötü kalpli yarı yolda bırakıcak aldatacak direkt yol ver ama çirkin olsa ne olur beni sevse yeter yahu yakışıklı iyi insanlarda var yeter ki iyi kalpli olup sevsinler yeter
Nadir kalanlardansınız o zaman.
Çirkinlik göreceli ama cidden dış görünüşü hoşuma gitmeyen biriylede olmak istemem. Bu herkes için öyle tamam karakteri uyumlu diye illa onunla olmak zorunda değil ki yüzüne baktığı zaman o hoşlantıyıda hissetmesi önemli. İnsan hiç beğenmediği biriylede yapamaz bu hayatın bir gerçeği.
Dış güzellik önemli gibi gözüksede sonuçta hiçbir şey öyle kalmaz.. Ama nafile hepimiz ilk güzelliğe bakıyoruz gerçek bu.
Doğru söylüyorsun tabi de, ne yapmak lazım.
Hadi inşallah o zaman.😄
Bu devirde hâla kalbi güzel olanın kalbine kurban olurum la 🥰
Vay vay tebrik ederim.😌
Hayir. Albenisi bana hitap etmeli. Az veya cok bir sekilde hosuma gitmeli o kiz.
Artık kimse dışını beğenmediği kişinin içini merak etmiyo bence
Vardır illaki.
Sevgili olamadım ama öyle birine aşık oldum. Hem zeki, hem de dört dörtlük karaktere sahip biriydi. Sevgilim olacağına en yakın arkadaşım olmuştu 😶
Çirkinliğini görebiliyorsam
yeterince etkilenmemişimdir.
Kimseyle sevgililik düşünmüyorum
ama biriyle yakınlaşacağım zaman
ne kadar iyi biri olduğuna önem vermem.
Ruhunun beni etkilemesi ve eğlenmem önemli.
Hayır ben de çirkinim sanki başka şansımvar 😂 neys en azından zengin olsun boşa gitmiyim 😂
Ahaha akıllı
Nasıl taktik 👊😂
Sen bu işi biliyorsun 😄👍
Hem güzel olsa hem de kalbi güzel olsa 😃 çok şey mi istedik şimdi
İmkansız sjsj
Bilemiyorum ama neden olmasın dış görünüş 1 aydan sonra önemini yitiriyor
Nasıl yani 1 ay?
Yani dış görünüşün etkisinde en fazla bir ay kalırım daha sonra karakter ilişkiyi sürdüren
Heh şimdi oldu, aynen bak bu doğru.
Yess olurum. O kişi başkaları için çirkin olsa da. Ben sevdiğim için yerine başkasını koyamayacağım kişi olur. Önemli olan benim beğenmem başkaları beğenmese de olur😛
İnanmıyorum sana
Arkadaşlar kalbinin güzelliği insanın yüzüne neden yansımasın?
Çirkin tabirini insan için kullanmam. Kullanmak da çirkin aslında.
Benim tarzımdır ya da değildir. Olay bu yani,
Terminolojiyi düzeltelim
Sapyoseksüel bir oğlak kadınıyım benim için zeka ve statü önemli öncelikle ondan sonra karakter en son dış görünüş
Sapyoseksüel olduğunu Exlerinin fotolarını gören benden iyi kimse bilemez herhalde sjsjsjsjsjsjsks
@anastaberata reisin gidiyor şimdi deniz harp okuluna orda da 5 kişi dışında kimseyi arayamiyor askercell den dolayı tuşlu telefon bir de şu an kavga ediyoruz benim numarayı silerse 5 yil boyunca ne ben onu arayabilirim ne o beni rus ruleti oynuyoz resmen ya 😂😂😂
Sevgili olmak isteyenler nasıl ki benim ilk dış görünüşüme bakıyorlarsa ben de ilk karşımdaki kişinin ilk dış görünüşüne bakarım karakteri de bana uygunsa geçer not alır doğruya doğru.
bir söz vardı insan dışını beğenmediği kişinin içini merak etmez diye bu doğru ama aslında çok yakışıklı vs güzel birininde bir halt etmediğini anlayınca demişler ki insan insanın ruhuna dokunmalı
Her şeyi anlatıyorum bence
Hem gönlünüzün hem kulağınızın pasını alayım mı? ↗
Aşık değilsem hayır ama çirkin birine aşık olduğumu göz önünde bulundurarak evet
Çirkin birine aşık olma ihtimalinin, ihtimali var mı?
Yani tamamen eline yüzüne bakılmayacak gibi birine kimse aşık olmaz ama bazen tipten çok hareketler de aşık ediyor insanı
Orası öyle.
Kalbi güzelse, seviyorsam yüzü çirkin gelmez zaten.
Anlaştıktan sonra zaten güzel geleceğini düşünüyorum güzellik göreceli bir kavram bu yüzden evet neden olmasin
olurum desem yalan olur
Dürüst olman güzel periliçe.
Tşkrler 😊
Hayır.. Yüz güzelliğine ve fiziğe de önem veriyorum. Yanıma yakışmasını isterim.
Sanki güzelsin
@Mehmet2100 :)
Çirkinlerle işim olmaz yakışıklı olsun karaktersiz olsun djjd
İlşkilerin %80ni mantıkmış efenim kalbede %20 ayırmışlar gerisini sen düşün😄
Sadece kalp yeterli degil maalesef sahsen ben tip olarakta duzgun birini isterim
Oldum.
Sorun şu ki; aldatıldım.
Ben genelde aldatılırım zaten.
Çirkinse gözüme güzel gelir bu yüzden sever ve sevgili olurum☺️
Hadi benle ol
Herkes olurum der ama yemezler yani herkes ay kalbi guzel olsun isterim der ama yakışıksız birini kimse istemez anca kendini kandirmadir
tabiki de olurum dış güzellik önemli değil kafa yapısı önemli
Birisinden hoşlanmıştım çoğu kişi için çirkin geliyordu ama beni kendine çeken şey kendine özgü davranışları, mimikleri, sempatikliği kendine çekmişti. Tip her şey değilmiş tezini o çürütmüştü benim için.
Olurum yüzünü güldürürsen çirkin insan yoktur mutsuz insan vardır
Çirkinse nasıl tanıyabilirim onu Beynimde zaten önyargı kurulacaktir
Güzellik zaten göreceli fizik güzelliği demek değildir
Sanırım mükemmelliyetci yapimdan her anlamda guzel olanlar çekiyor ilgimi
Ne sadece dış, ne de sadece iç güzellik yetmiyor
Erkekler iyi sallamış.
Dış görünüş ilk etapta önemlidir. Sonrasında karakter ortaya çıkar ve karakterde iş yoksa o insandan uzak durulur. İsterse dünya yakışıklısı olsun.
Çirkin ama kalbi güzel olan biriyle sevgili olurdum ama o benimle olmazdı
Olurum. Tabi benim için aşık olmak önemli. Aşık olduysam tipini umursamam.
Belki bir ihtimal olabilir gibi güzellik gelip geçici
Ama yinede güzel olsun 😂😂
Yetmez abi kalp nereye kadar karin doyurcakmi kalp
Güzellik doyuruyor mu?😄
Oda doyurmaz hersey fasa fiso
Geriye para kaldı.
Maalesefki oyle guzellik gecicidir kalp guzelligide gecicidir simdi Şu an hersey paradir. Parasiz gecinirim sevgim yeter diyen yalan soyluyordur. Kimse kimseyi yemesin
Azla yetinmek önemli.
Kimse disini begenmediginin icini merak etmez🤷♀️
Herkes mi?
Simdi soyle o begendigin kisinin illa herkesi dönüp baktiran vaayyy beee dedirten biri olmasi gerekmez bir bakisi gulusu ne bileyim illa ki gozune hos gelen bir yani vardir iyyy ne kadar da cirkin belki ici guzeldir diye bir cumle kurabilen olacağını hic sanmiyorum
Hal, hareket, tavır, tarz iç dünya için belirleyici kavramlar.
Ambalajı güzel olmayanın kalbine kim bakıyor
Vardır illaki.
kalbi guzelse zaten zamanla sen onun cirkinligini bile guzel gorursun
Kalbinim güzelliği yüzüne vuranla sevgili olurum..
Peki ya senin adamligin, tam aşık olunası shsh
Eyvallah gardaşım.
Evet ya ömür geçer öyle insanla
Vallaha bana yeter beee yalan söylemim
Evet. Cunku guzelligi belirleyen karakterdir.
Güzel bakış açısı.
Gercekler üstadim
Evet benim için o yeter
Sevdiysem olurum.
Yetmez, az biraz da olda dış güzellik de olmalı.
Kaportaya takılmam ben
Ya ya inandık
Neden olmasın ustadım
Olmam. Ben ilk dışa bakıyorum.
İstediğim tam olarak o zaten 😂
Karakteri guzel olan yok artik
Tabiki olurum.
Ne güzel.
Olur tabi ben çirkin seviyorum zaten
Olabilir neden olmasın
Olalım hadi 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?