Sevgili dediğin eğlenceli mi olması lazım?
Illa kafadan çatlak olacak skdjsk #kanya

Günaydın,
İnsanlar 7/24 eğlenceli olamaz ki. Bu yerine ve ortamına göre değişen bir durumdur. Yani sen bir konsere gidersin ama orda eğlenemezsen tabi ki olmaz. Eğlenceli görüneceğim diye cıvık olmanın da bir anlamı yok bana göre.
Eğlenmeyi bilmeyen insanlar genel olarak flört etmeyi falan bilmezler. Yani az sevgilisi olan sınıfa giriyorlar. İlişkileri genel olarak ciddi oluyor. Eğlenmeyi bilmeyen değil aslında eğlenecek kalitede insan olmamasından eğlenmiyorlar.
Beni anlattın
Çok zor bir durum tabi montun insalarla hayat geçmez benm bir sevgilim var dı sevdiğim halde çok konuşuyordu ve boş konuşurdu onu bazen dinlemiş gibi yapardım
Cevap
25Cevap
Herkes eğlenmeyi anne karnından çıktığı andan bilemeyebiliyor. Ama çaba önemli tabi. Duruma ve kişilere göre yürüyebilir de yürümeyebilir de.
Adı üstünde bebiş sşdkl
Siz bebekleri kast ettiniz sandım pardon.
Ben eğlenceli biri olmaya çalışırım. Sorunlarımi arkadaşlarıma tasimamayi severim. Zaten psikoloğa gidiyorum artık her şeyi takıntı edebiliyorum
Yani. Yaşam yeterince sıkıcı değil mi?
Aşk ın her gün yaşanması gibi, heyecan ve renklilik çok güzel şeyler...
Karakteri ve bana ne kadar değer verdiği daha önemli. Mesela bana ayak uydurmaya çalışıyormu. Bu daha değerli benim için.
Aşırı ciddiyetle işim olmaz, gırgır şamata bakaniyimdir fakat doğru zamanda😂😂
kişilerin ilişkiden beklentisi ne nasıl bi ilişki arıyo
Mühim olan bebeksi yüz küçücük fındık kalça küçük meme zayıf vücut...
Gerisini hallederiz 😅
Belki cocuk senın eglendiğin şeylerde eğlenmiyor. Belki sen bilmiyorsun eğlenmeyii öyle düşün asfdhg
Sanmıyorum yürüse dahi bi süre sonra sendeler bu ilişki
Seni olduğun gibi kabul edip seninle zaman geçirmek onun için çok keyifliyse eğlenmeyi bilen sevgili mükemmeldir 👍🥰😎
Neden çok meraklısın?
Kırıcı olmak istedim
Neyi?
Yaaaani iki tarafın ne istediğine bağlı örneğin bir taraf hırsızlık yapmayı eğlenceli bulabilir
İki taraftan biri biliyorsa yeterli. Uyum sağlaması önemli
İlişki yürümez ne kadar sevsen de bırak zihninde yürüsün. Gerçek hayat kırıcı olabilir
Öğretiriz sıkıntı yok
Eğlencede bir yere kadar.
Karşı tarafın eğlenceden ne anladığıan bağlı
Yürümez
Hayır, ilişkide eğlence de lazım
Eğlenmeyeceksek neden beraberiz ki? 😂
Asla yurumez cunku ondan hayir gelmez
Eğlenmeyi öğreteceksen yürür
Yürümez
Öğrenmeye açıksa sorun yok :)
Yürümez
Yürümez net