Seven ancak aşık olmayan sevgilinin davranışları? yardım edin lütfen.

Merhabalar, öncelikle şunu söylemeliyim ki bu siteyi uzun süredir takip ederim ama buraya yazacağım hiç aklıma gelmezdi gerçekten ama böyle bir paylaşım platformu olduğu için mutluyum.

Benim yaklaşık 4 aydır süregelen bir ilişkim var. Kız arkadaşımla mezunuz ve beraber aynı dershanede üniversite sınavlarına hazırlanıyoruz. Ancak şöyle bir sıkıntım var kız arkadaşım bir ilişkimiz olduğunu kimsenin bilmesini istemiyor daha doğrusu sınava kadar bunu kimseye söylemek istemediğini dile getiriyor.

Zamanında bu ilişkiye başladığımızda bana aşık olmadığını ama beni sevdiğini söylemişti ve benim sevgimi kaybetmemek için bırakmak istemediğini de söyledi.

Ne zaman el ele tutuşmayı istesem, sarılmayı istesem benden uzaklaşıyor. Sürekli dershane ortamında olduğumuzdan bunu hoş görüyorum ama artık gerçekten ona dokunamamak beni çok yıpratıyor ve bunu ona söylediğimde bana alışamadığını o yüzden yakın olamadığını söylüyor.

İki gün önce ilk defa öpüştük, aniden gelişen bir durum oldu. Gerçekten ben çok mutlu oldum. Ancak sevgilim hala bana yakın olamadığını söylüyor ve sarılamama, el ele tutuşamama durumumuz ve ilişkimizi kimseye söylememe durumu hala devam ediyor. Yani bana bi çok yakın davranıyor bi uzaklaşıyor ve sürekli bana keşke senin istediğin biri olabilseydim ama yapamıyorum diyor. Beni gerçekten seviyor bunu görüyorum ama bana aşık olmadığını da biliyorum. Ben bu durumdan gerçekten çok yıpranıyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum. Sizce ayrılmalı mıyım ? Ya da ilişkiye devam etmeli miyim? Ya da önereceğiniz bir şey var mı ?

Bu konuları aslında başkalarıyla konuşmak benim tarzım değildir. En yakın arkadaşlarımla bile ilişkiler hakkında konuşmam. Ama gerçekten çaresiz kaldım ve bunu paylaşabileceğim kimse yok. Cevaplarınızın benim durumumda olanlara da yardım edebileceğini düşünüyorum. Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
Seven ancak aşık olmayan sevgilinin davranışları? yardım edin lütfen.