Eşi̇m uyuşturucu kullaniyor ne yapmaliyim?

3 yıllık evliyim 1 tane kız çocuğum var 1 buçuk yaşında eşim uyuşturucu kullanıyor sevgiliyken bana eskiden kullandığını başkasından değil de ondan duymam istediğini söyledi artık hayatından çıkardığını kullanmadığını ve onu asla geçmişiyle yargılamamamı söyledi 1 sene sevgili kaldık askere gitti bu süreçte asla kullandığını görmedim ve duymadım kayınvalidem ile birlikte oturuyorum sevgiliyken onlarla çok samımıydım ama bana asla kullandığını söylemediler bazı sorunlar oldu ve eşim askerdeyken istemeye geldiler ailem vermedi bende kaçtım kaçarak evlendim eşimin askeri bitince düğün kına yaptık o zamana kadar asla görmedim duymadım ve ailesinde bişey söylemediler bana ne olduysa askerliği bittikten sonra düğün yaptıktan sonra oldu birden uyuşturucu ne olduğunu bilmiyorum ot türü Esrar diyolar sanırım onu kullanıyor 3 yıldır canımdan bezdim iyilikle konuştum olmadı anlamıyor beni bağımlı değilim diyor ama bırakmıyor da kavgada ettim olmadı evden de gittim olmadı boşanıcam da dedim olmadı sadece içiyor sızıyor evde kullanıyor kavga edince evden gidiyor ormanda parkta orda burda kullanıyor çok seviyorum oda beni çok seviyor ama ne yapacağımı şaşırdım artık bunun bir çaresi yok mu tedavi olmuyor sicile işliyor diyor bağımlı değilim diyor sürekli bahane uyduruyor o kadar mükemmel bir baba eş ki tek kusuru bu zıkkım ve artık çok yoruldum yıprandım bebeğimle kaldım öylece artık psikolojim o kadar bozulduki evde kaynanama kayınpederime sarıyorum kavga ediyorum artık öldürücem birini o derece yazık ediyor bize hayatımıza lütfen bir akıl verin ne yapacağım ne yapmalıyım bunu bırakmanın bir yolu yok mu?
Eşi̇m uyuşturucu kullaniyor ne yapmaliyim?