Anlasabildikten sonra uyum içinde olduktan sonra sevdikten sonra bu tür şeyler ne farkeder çok merak ediyorum yani nolmus işitme cihazı kullanıyorsa nolmus yani dünya nin sonumu? Yarım öbür gün benim başıma birşey gelmeyeceğinin garantisi mi varmis
sana bsy söyleyim mi o niyeti baska olanlar herkesin derdi sadece senin degil. sadece sana degil herkese yazıp aynı rahatsızlıgı veriyorlar buna emin ol. soruna cvp olarak işitme cihazı kullanıyor olması sorun degil
Iyi niyet degil karakterine bakarim ben. Karakteri iyise bir de kendinj gelistiren bi kadinsa evlenirim tabi. Sen de kendini bunlarla uzme yaw . Salla gitsin
Şimdi tanımadan Etmeden Bir şey diyemem. Huyu suyu, Hasas bir kadın mı Çabuk incilirmi. Bunlar çok önemli İster istemez kız cağızı üzmemek Gerek O yüz den Tanımak Konuşmak Alışmak Gerek 🤔☺️👍
Ahlaklı edepliyse benim ilgi alanlarıma ilgiliyse ve onu sevdiysem neden işitme cihazını problem edeyim ki. Sevdikten sonra hiçbir şey engel olmuyor, tatlı bir zorluktan başka :)
sevdıkten sonra topalda olur sakatta ısıtme cıhacı neymıs
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Şuna inanıyorum ki senin başka alanlarda çok fazla albenin vardır. Eğer ki seversem benim için sorun olmaz. Hayat bu ileride kimin başına ne geleceği belli olmaz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
bu bir kusur değil bence..
ondan gerçekten hoşlanırsam evet..
birlikte olurum..
Kör olsa olmaz, topal olsa olmaz ama işitme cihazı kullanması çok dert değil. Gözlük takmak gibi bir şey.
Anlasabildikten sonra uyum içinde olduktan sonra sevdikten sonra bu tür şeyler ne farkeder çok merak ediyorum yani nolmus işitme cihazı kullanıyorsa nolmus yani dünya nin sonumu? Yarım öbür gün benim başıma birşey gelmeyeceğinin garantisi mi varmis
sana bsy söyleyim mi o niyeti baska olanlar herkesin derdi sadece senin degil. sadece sana degil herkese yazıp aynı rahatsızlıgı veriyorlar buna emin ol. soruna cvp olarak işitme cihazı kullanıyor olması sorun degil
Olurlar tabiki sen neden. oyle düşünüyorsun birsey yok ki bunda
Ama işte herkes ince düşünmüyor. :(
Herkesi bosver adam olana bak sen , öyle embesil olanlar zaten uzak dursun senden
Teşekkür ederim :)
Rica ederim gerçekler 🤜🤛
Hersey gönlünce olsun
Iyi niyet degil karakterine bakarim ben. Karakteri iyise bir de kendinj gelistiren bi kadinsa evlenirim tabi. Sen de kendini bunlarla uzme yaw . Salla gitsin
Şimdi tanımadan Etmeden Bir şey diyemem.
Huyu suyu, Hasas bir kadın mı Çabuk incilirmi. Bunlar çok önemli İster istemez kız cağızı üzmemek Gerek O yüz den Tanımak Konuşmak Alışmak Gerek 🤔☺️👍
Ahlaklı edepliyse benim ilgi alanlarıma ilgiliyse ve onu sevdiysem neden işitme cihazını problem edeyim ki. Sevdikten sonra hiçbir şey engel olmuyor, tatlı bir zorluktan başka :)
Cocukları ve hayvanları sevsin , merhametli saygılı ve şeffaf biri olsun. Kusurunu kesinlikle görmem hangimiz kusursuzuz ki?
Kimseye cevap vermedin 🙄😎
sevdıkten sonra topalda olur sakatta ısıtme cıhacı neymıs
Şuna inanıyorum ki senin başka alanlarda çok fazla albenin vardır. Eğer ki seversem benim için sorun olmaz. Hayat bu ileride kimin başına ne geleceği belli olmaz.
Niye işitme cihazı takan ya da herhangi bir engeli olan kişi sevemez aşık olamaz mı ya da sevilip aşık olunamaz mi
Anlaşma saygı vs varsa olunur yani işitme buna engel değil.
Olur tabiki ne olacak sanki
İşitme cihazı neden engel olsun bu saçmalık
Öyle şeymi olur ya ne var haz varsa
Bu o kadar sorun değil ciddiyim
takıp takmaması ne değiştirecekki oluruz tabi
Olurum
Beğenirsem olurum
Niye olunmasın ne alaka.
Olurum