Çoğu insan beklediği kişiden beklediği mesajı alamıyor malesef , bu üzücü ve yıpratıcı bir durum. Sizde böyle gördüğünüz zaman mutlu olacağınız mesajlar bekliyor musunuz?
ah kendi yaptığım herşeyde verdiğim tavize rağmen hala değişmiyor lar kolay kolay insan kendini değiştirmiyor baskı görmedikçe artık umudu kestim böyle bir mesaj beklentim bile yoktu oysaki UwU
Buna benzer Mesajlar bende yazarım. Pek alamam ama neyse. Bu tür Mesajlar genelde sıç... şimdi de sıvama yapıyoruz hesabı erkekler kullanıyor diyebilirim. Yanılıyorda olabilirim tabii.
Cevap olarak gelenler genelde, Ha şöyle de bakıım, Adam oluyorsun :-) Allah cezacığını vermesin. Haklıymışım ama, Bak gördünmü yine, sen bana hak verdin :-)
Sonuçta idare etmek gerekiyor yapacak bir şey yok.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bu mesajı attığım insanlar beş dk sonramız dahi garanti değilken günlerce yüz çevirmeyi seçti hep. Hepsinin de yolu açık olsun. Ama yine de ben ağlaya zırlaya da olsa sevdiğim insana böyle yaklaşmaştan hiçbir zaman gocunmayacağım. Bir gün doğru insanı, bu mesajı karşılıklı olarak görebileceğim insanı bulacağıma eminim..