selam djdmkdkdf ilk defa buluscaz ben kiloluyum bacaklarım kalçam sisko ama belim ince yüzük güzel, siskoyum dedim yo sen sisko değilsin dedi ben şok cocukla bulusunca kalp krizinden gider mi acaba sjsnsnndmxm 2 haftada bacak incelir mi dostlar?
Güncellemeler
+1 yıl
yüzüm güzel ****
2 hafta sonra buluşacağız ve ben kiloluyum napcam?
Anaya baciya girmedim canım kardeşim, okuduğunu anlamıyorsun. 😂 Burada yazdığın kızlar olmasa annene bacina yazacak kadar abazasin anlamına geliyor bu cümle. Biraz Türkçe lütfen 🙏🏽😂 Allah ailenizi senin gibilerden korusun.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Kanka zaten çoğu memene. Ve popona bakar takılma çok sjsbsjsn
popişkom sisko iyi
Yani önemli olan da o onun için 😂 gerisine bakacağını pek sanmiyorum
memem kucuk aqwq burdan da kaybettik awkqlwlqşqşqq
Nsisnsosnsb o zaman ilk buluşmada eve git sen sjsnsksnsj orada kazanırsın sjsnsj seviyorsan git sevmiyorsan gitme sjsnsm
Memeye takılma yaz bana
ya abazalar dolustu yine geçmiş olsun kardeş djdndks
hay ya wkqşelsğeşf
Haha kimin Abaza olduğu belli davarlar da var sanki 😎😎
Aynen kardeşim aynen 😂😂 bu kız özele gelmedi, hadi başka birisine yaz. Hızınızı alamasaniz ananızı bacinizi çağıracaksiniz yaz bana diye😂
Anaya bacıya girdin yani ole mi.
Anaya baciya girmedim canım kardeşim, okuduğunu anlamıyorsun. 😂 Burada yazdığın kızlar olmasa annene bacina yazacak kadar abazasin anlamına geliyor bu cümle. Biraz Türkçe lütfen 🙏🏽😂 Allah ailenizi senin gibilerden korusun.
Ben yazdım seni merak etme
👍😂
2 haftada bacak incelmez. Ama düşüncelerinden bunu çıkart. Başkası adına düşünme. Beğenmezse zaten sana layık değil demektir.
Profile resmini koyarsan bakiyim oma gore virsey söyliyim😘
bebis gizli kullanıcıyım djfmdkc
Dmden at o zaman
Her halınle kabul edıyosa sevıyodur etmıyosa set saten lcbaşcnaşs
İncelmez sen İzmir de misin
nooo
😎😎 biri var anlattığın gibi İzmir’de de takıldım yani iki haftada bacak incelmez tatlım
napim artık sisko sevsin
Şişko değilsin sanki ama
bacaklarımds sorun var
Meme küçük toto büyük düşük mü kalkık mı onu söyle bacaklar kaç cm mesela bel ince ama şişkoyum diyorsun sen kafayı yemişsin tatlım
Seven böyle sevsin canım boşver takılma buna 🤗
çocuk hoşlanmışsa sevdiyse sıkıntı olmaz
Yüzün güzel işte nolcak
Hic ugrasma
İncelmez 😄
Olduğun gibi görün