Arkadaşlar sevgili yapamıyorum sanki bütün erkeklerin amacı sevişmek gibi geliyo bana tek dertleri bu gibi o kadar erkekle konuştum hep libidolar tavan yapmış nude falan çok normalleşmiş yok ya bu çağda masum kalmak ne zormuş
Aslında her erkek, kadınlara karşı cinsel olarak istek duyar ve sevişmek ister. Bunu göz önünde bulundurarak iletişim kurmak önemlidir. Sevgilisi olduğu kadınla sevişmek istemeyen erkek var mıdır? Sağlık sorunları yaşamayan ya da antropoza girmemiş biriyse, bu böyle olmamalıdır. Bunun yanında, sevgilisi olmayıp kadınlara karşı sürekli olarak cinsel isteklerini dile getiren, onlarla bu tür konuları konuşmaya çalışan bir grup erkek de vardır. Bahsini ettiğim gibi, aslında bu duygular normaldir. Bu kişilerin tavırları, iletişim şekilleri ve kendilerini ifade ediş tarzları oldukça kötüdür. Genellikle kendilerini tam anlamıyla tanıyamamalışlardır. Aynı zamanda, düşüncelerine ve de duygularına hâkim olmakta da oldukça zorlanırlar. Bu konuda hatalı olan taraf elbette erkeklerdir. Tüm bunlara ek olarak, cinsel istek duymayan ya da sevişmek istemeyen insan yoktur diyebilirim. Kimine göre bu duygu daha kontrole tâbidir. Ki zaten, kızlar; erkeklere kıyasla iradeyi kontrol edebilme hususunda elbette daha başarılıdır. Kimisi bunu sevgilisiyle yaşamak ister, kimisi evlenince bu tür bir işe girişmek ister. Kimisi pek de umursamaz bunları ve aldığı hazza bakar. Sahip olunan cinsel bir hastalık söz konusu değilse her insan cinsel istek duyar. Yani aslında, bu konuda mantıklı düşünebilen, aklını ve mantığını kullanabilen, istediği zaman kendini; düşüncelerinden soyutlayabilen, en azından bunun için çabalayan bir kişi aramalısınız. Ve tabii ki birbirinizi de seviyor olmalısınız. 🙂
Çünkü yanlış erkeklere yüz veriyorsun. Gerçekten bu tarz konuların önceden konuşulmasını pek sevmeyen bir erkekle tanışacağına neden serseri, umursamaz, gizemli ve cool takılan bazı kötü çocuklara yüz verirsiniz ki mesela? Anlatabiliyor muyum derdimi? :P
0
9 Yorumla
Soran
+1 yıl
Hiçte öyle insanlara yüz vermiyorum dediğin gibi bu tarrz konularda konuşmayı sevmeyen adamlarla tanışmak nasip olmadı demekki
@yakışıklıvefarkli bildirim seslerini duyunca jutsu atıp geri geldim. Öncelikle şunu söyleyeyim: 1- Ben o kıza yürüme amaçlı bunu yazmadım. "Arkadaşça" demiştim. 2- Ön yargınız gözlerinizi kör etmiş. 3- Kız tavlamak gibi bir niyetim olmadığı için yanlış taktiklerle ilerlediğimi sorgulaman daha bir ironik. İstesem daha farklı bir şey de uygulardım ama arkadaşça konuşup kızın tezini bu konuda çürütmek için bunu kanıtlamak istedim. 4- Bütün bu detaylı ve gerçekçi açıklamalarıma rağmen hala ön yargınız gözünüzü kör ediyorsa da ben ne yapayım? :P
Tekrardan selametle. Üstüne herhangi bir yanıt atmayacağımı bilmenizi istiyorum. Çünkü ön yargılı insanlarla daha fazla uğraşamam.
Ahlaklı bir erkeğin bile cinselliği vardır. Sen de ahlaklı birini bul ve evlen. Sevgilisi olarak burnunun dibinde gezersen, ahlaklı bey efendiyi de yoldan çıkarırsın.
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bu ne kadar saçma bi yorumdur ya her erkeğin cinselliği varmış hele hele kadınların da vardır ama iradesine sahip çıkar siz de milli olmuşluğunuzla övünmeye devam edin madem yazık
Orda bir durucan işte adam olan kaşarında diğerlerinden ayırmayı bilir kapıyolar dediğin adamlarda o kaşar kızlar kadar kaşar adamlardan oluşuyor güzelim adamlar değil yani.