Selam
Erkekler ortamında konunun cnsellige bağlanma hızı sizce ne kadar zaman alır?
Erkekler ortamında konunun cnsellige bağlanma hızı sizce ne kadar zaman alır?
Erkek erkeğe bağlanmaz konu oraya, atıyorum futbol konuşuyoruz nasıl oraya bağlanabilir ki. Ama bir kızla konuşurken duruma göre hızlı bağlanabiliyor 😂 maalesef
Erkekler cinsellik olarak ciddi şekilde çok az konuşur daha doğrusu benim ortamımda abaza arkadaşlarımız olunca genelde onlar giriyor konuya ama normal İnsanlar olarak oturunca önceden olan olayları veya bunla niye sevgili oldun muhabbeti dönüyor siyaset futbol muhabbetleri dönüyor
Cevap
18Cevap
Erkekler kendi aralarında oturuyorsa duruma göre 2-3 dakikada da bağlanabilir, yarım saat veya 1 saati de bulabilir.
Ne kadar iğrenç şeyler konuşulduğunu bilseniz bir erkeğe yaklaşmadan önce 10 kez düşünürsünüz
Ya göz korkutmak için söylemiyorum ama cidden rezalet. Çok gördüm bunu sadece kendi arkadaş grubunda değil o yüzden söylüyorum. Siz kızlar çok masum bakıyorsunuz olaya. Bu yüzden birçok erkek sevdiğinin diğer erkeklerle takılmasını istemez arkadaş olarak bile , çünkü tecrübe sahibidir tehlikeyi iyi bilir.
Kadınlarla çok daha hızlı bağlıyorum konuyu
Yaş ortalamasına göre değişir ya da olgunluğa göre
Bence kadınlar daha çok konuşuyor ve daha ayrıntılı
Tamamen ortamın seviyesine bağlı. Seviye arttıkça bu konuşmalar daha az olur. Bazen hiç olmaz. Seviye düşükse sürekli o muhabbet döner :D
Değişir. Ben istemem çünkü hadi ordan kendimi. Arkadan yedimb
Bağlanmıyor hiç🤷♂️
Yurtdışından bağlanıyorsa uzun
sen anlamasın 😀😆
Anlık bağlanır ve çabuk biter.
Hayırdır cinsiyet mi değişcen
Abazalar öyle konusur
artık kızlar daha hızlı giriyor o konulara
neden sordun 😃
Ben sadece kızlarla konuşurum
Merk etiği konuya bak. merakli Melahat :))
15 saniye
10 sn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?