Aslında unutmak zordur. Kalbimizde yer etmiş olan o duyguları tamamını söküp atmak, hemde kalbinde iz kalmayacak şekilde. Peki ya unutulmak daha mı hafif bir duygu? unutulmak daha zordur. Tüm yaşananlara karşı size yapılan bu eylemi içinize sindiremezsiniz, ne yaparsan yap asla hak etmediğini düşünürsün. Olup bitenden hiçbir şey anlamazsın. Gururunu bir yana bırakıp onun karşısına çıkıp bir şans daha isteme cesaretinde bulunursun. Ama o an anlarsın ki karşı kalpte artık sen yoksundur unutulmuş gitmişsindir.
Unutulmak daha zor. Değer gördüğün birisi tarafından uzay boşluğuna bırakılmışsın gibi unutulmayı kim kaldırabilir. Bide o değer gördüğün kişiye bir o kadar değer veriyorken... Aslında o verdiği değerin gerçek olmadığını görüyorsunuz o sebeple kandırıldığınızı fark ettiğinizde unutulalı çok olduğunu hissettiğinizde kendinizi çok anlamsız bir yerde bulursunuz. Unutulmadığınızı, düşünüp ve hiç hatırlanmadığınızı keşfetmek kişinin yalanlarına muhtaç olduğunuzu da gösterir.
Gerçeğe bakacak olursak unutmak da bir o kadar zor ama bu gerçek ve sizin tarafınızdan gerçekleşen bir hassasiyet konusu olacağı için bu da zordur. Tam unuttum dediğiniz anda birisi size kırmızı dese aklınıza o özel günler gelir yine hatırlarsınız... Bir şeyi unutmak için ise o yaşadığınız duygunun 10 kat fazlasını başkasında yaşamanız gerekmektedir. Bu sebeple unutmakta bir yerden sonra kolay gelir. Varsa tecrüben görelim babayiğit gibi :)
Unutamam. Affetmem kafi gelir bana... Unutulmak yerine iyi bir adam olarak hatırlanmak dileğimdir. Ancak her ne kadar iyi olursak olalım, birilerine göre kötü oluyoruz bu yaşam da
Unutmak daha zor bence. Arkana azıcık dönüp baktığında o oradadır. Ne zaman o mesafeyi uzak tutmayı başarırsan büyük bir yükten kurtulmuş olursun diye düşünüyorum.
Unutmak. Bırakılan izlere göre daha da zorlaşır hatta. Geçici uzaklaşır gibi görünür ama olur olmadık yerde göz doldurur hatırlanan olaylar. Unutmaz insan sadece içindeki dip çekmecelerine saklar.
unutmak ayrı koyar unutulduğunu bilmek daha bi ayrı koyar
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
En zoru şakacıktan olanlar. hani şakacıktan bi kahve içmek için karşılıklı güven oluşması gerekiyor ya ya da şakacıktan mogan gölüne gitmek... bunlar çok zor kanka