O an, kulakların çınlasın, seni burdan andığımda
Aman sakın ağlamayasın, bizi sakla gözyaşında
Unutulmaz, unutulmaz yaşadığımız unutulmaz
Bize olanlar, yaşananlar, nasıl olur unutulur...
Aslında unutmak zordur, kalbimizde yer etmiş olan o duyguların tamamını söküp atmak, hemde kalbinde iz kalmayacak bir şekilde. peki ya unutulmak daha mı hafif bir duygu? unutulmak daha zordur. tüm yaşananlara karşı size yapılan bu eylemi içinize sindiremezsiniz, ne yaparsan yap asla hak etmediğini düşünürsün. olup bitenden hiçbir şey anlamazsın. gururunu bir yana bırakıp onun karşısına çıkıp bir şans daha isteme cesaretinde bulunursun. ama o an anlarsın ki karşı kalpte artık sen yoksundur unutulmuş gitmişsindir
Unutamıyorsan bir şekilde onunla yaşamaya alışıyorsun o yüzden unutmak daha zor.
Düşünsene yüzünü unutuyorsun, sesini unutuyorsun, yaşananları unutuyorsun. Sonra bir gün dönüp baktığında orada kocaman bir boşluk olduğunu farkediyorsun. Ortada bir cinayet var ama delil yok. Unutmak zordur, çünkü unutmanın bedeli ağır olur. Unutmadığın her şey bir derstir, bir ipucudur. Mesela bakışlarında gördüğün, nasıl bakardı sana, nasıl gitti, unutursan aynı bakışa sahip birine aldanırsın. O bakışları unutmayacaksın ki bir gözde gördüğün zaman anlayacaksın. Sonra seni seviyorum deyişini hatırlamak lazım, bir daha aynı seni seviyorumu duyduğun zaman anlayacaksın ki, hazır olacaksın. O yüzden ben diyorum ki kendimce ;
Unutamıyorun diye üzülme,
Ödüldür değerini bilene,
Sen birde unutana sor,
Aynı çukura tekrar düşmek nedir diye.
Bence işin özünde..
bir şeyleri kafanın içinde yaşadığın için unutmak zor
Her insan başına gelen kötü şeyi kafasının içinde yaşar nedenini bulana kadar..
O nedeni bulamadığı zaman unutamaz işte unutmaz çünkü nedenini gerçekten bilmiyordur
Neden bunlar başıma geldi neden buna maruz kaldım neden elimden geleni yapmadım mı gerçekten bir yanlışım mı vardı olması gereken başka bir şeyken neden böyle oldu binlerce soru ve cevap almadığı sürece unutamaz işte..
özet bu
Unutamamak daha zor olsa gerek şekerim 😊
Cevap
19Cevap
Unutma beni unutama beni şimdi açıp dinleyeceğim. Unutmak zordur 😊
Unutmaya çalışmak her an hatırlamaktır.
Merhaba,
Tavuk mu yumurtadan çıkar? Yumurta mı tavuktan çıkar gibi bir şey aslında. Bana göre ikisi de birbirinden zor durumlar. İnsana sadece ıstırap vermekten başka bir şey değil.
Unutana kadar çekilen o unutamayış süreci en zor sanırım fakat unutulduğunda pahabiçilemez büyük bir yük hafifliyor 🖤
Unutamamak daha doğrusu unutmak istememek daha zor ve ağır bir yüktür. Unutmak, insan verilen en güzel ilahi hediyelerden biridir.
İnsan geçmişinden sürekli bahseder ama geleceğinde ne olduğunu bilemez efendim.. O yüzden geçmişi unutamamak acı çektirir insana zaten...
Unutamamak daha zordur
Adı üzerinde unutamamak... Unutmak isteyip de unutamamak...
Unutmamak daha zor Çünkü insan unutmaz sadece onunla yaşamayı alışır
İnsan unutmak istediklerini unutamaz..
Unutmak istemediklerini unutur.. genellikle..
İkiside aynı şey.
İkisinde de kalbin sökülüyor...
Her ikisi de zor canım kolayı var mı bu işlerin hiç
Unutamazsın Zaten Alışırsın Zaten...
Ikiside yasanmali ve yasanacak seyler.
her türlü unutulur gider. çok şey yapmayın.
Her ikisiylede uğraşmak zorunda kalmak zor.
Unutamamak daha can alıcı
Unutamamak, sürekli aklında olması.
Unutamamak zor
Unutamadan yaşamak
Unutmak zor bazen🙂
Unutamamak
Bunlarla uğraşmak zor
Unutamamak
Unutamamak zordur.
İkiside 🥳 sks
Unutmamak daha zor
Unutamamak