Bu durumda duygularına engel olamayan insanlar ne kadar güçsüz ve acınasılar cidden. Hep de büyük konuşmayı ve lanet olası duygularını bahane ederler. Sen evlen bir başkası da senin kocanla aynı böyle konuşsun tamam mı? Sen sadece bir yuvayı yıkmış olmuyorsun aldatmaya ek olarak karakterinden birçok özelliği karalıyorsun.
02 Yorumla
Soran+1 yılBen çok güçlüyüm ama gücüm biyere kadar yettti ben napayım öleyim mi anlamıyorum sen istermisin evli biriyle konuşmak kızları var ya kızını bana anlatıyor resmini yolluyor okadar güzel ki o masum bebeği görünce bile canım acıyor bizim hayalimizdi kizimizin olması başkasıyla yaşadı inan ya da inanma ben ölsemde asla yapmam dediğim şey buydu ama yaptım konuştum onunla mücadelemide verdim unutmak için ben yuvasını yıkmak istemiyorum istesem 2 yıldır yaziyor yıkardim ama ben karına sahip çık dedim herzaman bizden olmaz dedim
- +1 yıl
O zaman konuşmayı keseceksin. Karına sahip çık bizden olmaz demekle olmuyor. Aşk ne biliyorum. Ama böyle bir durumda ben nefsimin efendisiyim. Her yerden her şeyini silip bir daha konuşmaman gerekiyor. Git terapi al hayat yaşamını değiştir gerekirse ama başkasının eşiyle de konuşma. Ah ve hak var. Bunun geri dönüşü kötü olacak. O konuştuğu kişiye de yazıklar olsun. Adam olmasını becerememiş leş biri. Hem eşiyle yatıp kalkar hem senin duygularından beslenir.
En İyi Cevaplar
Madem sizi seviyordu o zaman karısına neden kıydı da evlendi? Şurda acınacak tek kişi var o da karısı. Sevseniz bile evliliğe saygı duyacaktiniz. Adamı her yerden engelleyip yoluna devam ederdin o zaman unuturdun zaten. Bu sizin elinizde yol yakınken dönün. Size böyle birşey yapıldığını düşünün. Eşinizin başka birileriyle konuştuğunu düşünün. Siz ne hissederdiniz?
01 Yorumla
Soran+1 yılGüzel kardeşim benim inan ben kendimi karısının yerine sürekli koydum ve yemin ederim onu unutmam için de herşeyi yaptım banada haksızlık yapıldı beni hayatından çıkarır çıkarmaz evlendi şok oldum nefesim şekilde birşey diyemedim aylar sonra helalik almak için yazdı helal etmedim ona çok kızgındim bana bizi ihanet etti ondan sonra sürekli yazdı etmediğim hareket kalmadı ona utanıyordum ya ona yazarken. Engelledim Dr kaç defa bu iki yıl belki iki buçuk yıldır böyle devam ediyor en son o beni heryerden engelledi sonra bir kaç ay sonra engelli açtı 1 hafta önce ve yapamıyorum uzak duramiyorum diyor çaresizlik napalim bilmiyorum kopamiyoruz
+1 yılYa bu tip engerek adamların tek derdi kullanıp atmak, sevseydi evlenmezdi bunu düşün öncelikle kanma ve senin onun eşine verilmiş sadakat sözün yok ama o eşine bu sözü verdiği halde bunu yapıyorsa sence sana acır mı?
14 Yorumla
Soran+1 yılEşini sevse iki yıldır sürekli bana yazar mı aklım karışıyor ne düşüncegimi bilmiyorum😒
- +1 yıl
Derdinin ne olduğuna bağlı adam 2 yıldır evli diyorsun sevmediği insandan neden çocuk yapsın? Lafta herkes konuşur
Soran+1 yılHerkes sevdiğinden çocuk yapmıyor ki bana sürekli keşke bizim kızımız olsaydı annesi sen olsaydın diyor ama haklısın o gidip evlendi aşkımıza sahip çıkmadı ben ağlarken onsuzluktan onu ozlerken o başkasını bulmuş bulmaklanda kalmamış hemen evlenmiş o yuvayı benim gözyaşlarımın üzerine kurdu beddua da ettim ah da ettim belkide öyuzden hiçbirzaman mutlu olamadi hep bana yazdı benim sevgimi özledi
- +1 yıl
Ya inanmayın bu tiplere mutsuz olan insan eşinden boşanır, mutsuzluk üzerine devam etmez. Amaç belli kanmanı tavsiye etmem.
İyi günler.
Kötü bir durum bunun için profesyonel destek alabilirsin.
2. husus bu nasıl karaktersiz bir adam evlendikten sonra seninle birlikte olmayı düşünüyor daha kimbilir kimler vardır sen böyle bir şeyi nasıl kendine yedirebiliyor musun seni ne olarak gördüğü açık değil mi?01 Yorumla
Soran+1 yılYok cinselik olarak demiyor onu birbirimizi iki buçuk yıldır görmedik hiç zaten benimle olmak istiyor artık yani ama engeller okadar çok ki o başka şehirde zaten ailesiyle yaşıyor onunla gitsem ailesi beni istemez bende gitmem karmakarışık duygular
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Kendini o kadının yerine koyabilir ve bu çirkinliğe son verebilirsin mesela..
21 Yorumla
Soran+1 yılKoydum ama benim yerime koyan yok ben anlıyorum da beni niye kimse anlamıyor
Oooofff of cidden çok ama çok üzülüyorum böyle şeyler gördükçe. Yargıladığım için değil yanlış anlama lütfen ama yanlış olduğunu bile bile... Neyse ben bir şey diyemeyeceğim senin hayatın ama yanlış bir durum ve buna bir son vermen gerek. Ortada bir kız çocuğu var lütfen...
28 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum canım oda herşeye rağmen olalım dedi bende yuva yıkmam dedim benim kalbim bunları kaldirmiyor dedim ama çaresizlik ne onla ne onsuz
- +1 yıl
Kalbine gömmelisin. Acısını çeksen bile iyi insan olursun küçük bir çocuğun bir kadının hakkına girmemiş olursun. Biliyorum şu an bu durumun içindesin ve ne kadar yanlış olduğunu bilsen de çekemiyorsun kendini içinden. Ama bak cidden bu adamdan hayır gelmez senden yüz bulmazsa bile başkasına gider bari senden olmaz bu yıkılış. Bazen acı çekmek daha doğrudur kendine yakıştırmadığını yapmamalısın ve iletişimi kesmelisin kesin bir şekilde. Eğer üstelerse de ailene söylerim dersin yani ben yuvasını dağıtmak istediğini de sanmıyorum sana bir heyecan olarak bakabilir. Ki evli olmasına rağmen başkasıyla konuşan başkasını isteyen birinden asla hayır gelmez. Sonunu düşün. Hadi diyelim boşandı sana geldi küçük kızı da 5 gün annesinde 2 gün sizde kaldı, bu adam daha sonrasında ya eski karısını ya da başka kadınları isteyecek. Gözü dışarıda olan biriyle hayal kurulmaz benden sana tavsiye. Lütfen bak ben 19 yaşındayım küçüğüm ama ben bile biliyorum bunun ne kadar ağır ve yanlış olduğunu eğer benim söylediklerime hak veriyorsan son vermelisin. Eğer "ama"lara "beni seviyor"lara tutunup reddediyorsan da sen kendin bilirsin. Umarım dönersin hatandan.
Soran+1 yılSağol canım çok güzel anlatmisin ama hikayemiz çok başka 😔 ben onu defalarca engelledim oda engelledi ama 3 ay 6 ay geçti yine iletişime geçtik yemin ederim uzak durmak için herşeyi yaptım 2 yıldır evli ilk 1 yılı uzak durdum o sürekli yazdı unutamıyorum seviyorum bende nefret ediyodum ondan sonra arkadaş kalalım dedik düşman olmayalım ama olmadı ben çok yoruldum çıkmıyor aklımdan kalbimden
- +1 yıl
Gençsin sen de belli. Bak, sırf o istiyor üzerine düşüyor, veya geçmişinde olduğu yarım kalmış bir hikaye olduğu için onunla konuşmak zorunda değilsin. Sevebilirsin, istersen aşkından öl ama bu çok ama çok yanlış bir şey. Her şey olumlu gitti senle tekrar birlikte oldu senle evlendi diyelim, yine de hayatın kusursuz olmayacak her zaman bir sorunla karşılaşacaksın. Yeni bir hikaye yazıp mutlu olmak varken eskisine takılı kalıp kötü bir kader yazmamalısın kendine. Sen fark etmeden kendini öldürüyorsun farkında bile değilsin... Acını çek, ama kendini o konuma getirme. Bak sen de yazmışsın beni yargılamayın diye, inan yargılamamak çok zor ben senin açından düşünerek yazıyorum bunları. Senin için en iyisi, o çocuk için, o kadın için en iyisi bu. Gençliğine yazık etme kesin bir nokta koy yoksa kafanı duvarlara çok vurursun.
Soran+1 yılBiliyorum canım o yazınca hep utanıyordum evli biriyle konuşmak istemiyorum yazma karına saygın olsun diyordum ama bı yere kadar karşı koyabildim gücüm yetmedi çok severken git demek yazma bana demek okadar zor ve ağır ki ama bunları diyordum ama olur ya canını yakan odur ama ona sarılıp ağlamak istersin yarayı açan o ama yarayı sarıcak olan da o öyle hissettim hep kolay benim için mesaj gelince kalbim yerinden çıkacak gibi oluyor sonra evli olduğu aklına geliyor nefesim kesiliyor inan bir çok şey yaşadım gelen vurdu giden vurdu o girdikten sonra hiçbirsey Yolunda gitmedi karşıma çıkanlar oldu ama onlarda gitti biri nişanlandı hatta
Soran+1 yılCanım canım çözüm yolu Yok ne onla ne onsuz onada dedim ben yuva yikamam yapamam bunu ben...💔 mecbur unutmanın yollarını Arıcam
- +1 yıl
Helal sana bak cidden şunu demen bile beni çok mutlu etti gerçek diyorum ben bunu. Unut kız kimler neler unutulmadı unutacaksın öyle veya böyle zorundasın aşkından ölsende sürünsende mecbursun çünkü kendi vicdanına yakıştıramıyorsun bunu çok belli. Ha baktın unutamıyor musun platonik takıl ciddiyim bak onun da bi güzelliği var hem aşıksın hem konuşamıyorsun ama hayatına giricek bir sonraki beyefendiye yol açıyorsun fark etmeden ciddiyim. Bazı şeyler imkansızdır ve bazı hikayeler yarım kalmalıdır. Bunun farkında olman bile sevindirdi beni. Başarıcaksın eminim bunu buraya boşuna yazmamışsındır. Hakkında en hayırlısı olsun...
+1 yılSonumu gördüm sanki bı an.
Ama sevgilin seni sevse onla evlenmezdi. İnat uğruna bir evlilik yapmışsa yazık olmuş. Ama konuşmalardan ergen biri olduğu anlaşılıyor. Bence uzak dur çok zarar göreceksin. Milyonlarca erkek var.11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın canım ama olmuyor 😔
Aşk İlişkileri konusunda 304 cevap paylaştı. Seni yargılayan o hissi yaşamamıştır İnan seni linç bile ederler bu sorudan sana tek tavsiyem uzak dur sonu yok o ilişkilerin en azından ben yapamadım her defasında evime karıma geri döndüm
12 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın uzak davranıyorum ona onu unutmak zorundayim 😔
O evlilik doğal sebeplerden bitmeden biterse sizin yaşayacağınız ilişki şu an hissettiğin tatlı aşkın tam zıttı derecesinde acıya döneceğinin garantisini cehennemden verebilirim.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet öyuzden benim önümdeki engel bu yuva yikamam benim yüzümden bir bebek anneden ayrı büyümez onada dedim benim kalbim kaldırmıyor yapamam ben 😔
+1 yılGerekirse şehir değiştir numara değiş hatta sosyal medya kullanma yapacak bir şey yok adam evlenmiş başkasının yanında onun yeri karakterisizin teki olmasa zaten bu şekilde yazmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılCanım aynı şehirde değiliz zaten iki buçuk yıldır görmüyorum onu oda beni ona rağmen unutamadım oda hep yazdı
Aşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı. Sende biraz gurur varsa konuşmayı kesersin. Evli ve kızı olan bi adamla konuşuyorsun gerçi adam da az değil ben sadece adamın eşine acırım.
43 Yorumla- +1 yıl
Ben adam göremedim ortada
Soran+1 yılGurur benim neyime💔 gitti evlendi ben salak gibi onu sevdim
+1 yılsonra sevgilim aldattı bütün erkekler aldatır falan filan.. senin gibileri aldatılsın zaten.. yargılamayın demişsin pühh senin kalıbına sıçayım ben!
01 Yorumla
Soran+1 yılNapim kardeşim öleyim mi seviyorum diye napim sen söyle
+1 yılAllah sizi bildiği gibi yapsın. Başka birşey demiyorum ben.
02 Yorumla
Soran+1 yılSağol ya Nedim
- +1 yıl
Unutma ki sen tek sorunun evli bir adama aşık olman olduğunu sanıyorsun. Ama tek sorun bu değil. Karşında bir kadın var, bir çocuk var. Senin aşkın seni ve adamı değil koskoca bir aileyi etkiliyor. Damadın ailesini, gelinin annesini, çocuğun Psikolojisini... İşin ciddiyetini hisset ve bırak bunları. Tırtıldan bir tavsiye...
+1 yılhala canımlı konuşuyorsun..
o ise sana sadece ver diyor..21 Yorumla
Soran+1 yılÖyle demiyor orda birlikte olalım demesi öyle değil herşeye rağmen gel benimle dedi benimle gönül eglendirmek istemiyor beni almak istiyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılevli adama kapılan ilk kişi değilsin sonuncusu da olmayacaksın. bir iki defa birlikte ol ki gam yeme sonra sal gitsin
16 Yorumla
Soran+1 yılEvli adama kapilmadim sevdiğim adam evlendi eski sevgilim o evlendi ben hep onu sevdim
Cevap sahibi+1 yılne farkeder sonuçta aşıksın kanka
Soran+1 yılÇok fark eder
Cevap sahibi+1 yılsen elinde erkek arkadaşını tutamamışsın gitmiş başkasıyla evlenmiş şimdi hem eşini hem de seni düzmek istiyor ikinizi de sevmiyor derdi penisi anlatabiliyormuyum, sen bunlara rağmen unutamıyorsan yatağına gireceksin ya da muhabbeti kapatacaksın..
Soran+1 yılNe kadar iğrenç bir düşünce ben onula görüşmüyorum ayrıca evlendi evet ama 2 yıldır hep yazıyor ben desem kaçalım herşeye varım benimle olur karısını bırakır ama ben yapamam bunu onada dedim beni sevmese gel herşeye rağmen benimle ol demez kaçalim buralardan demez seviyor biliyorum ama olmuyor
Cevap sahibi+1 yılönce kendi düşünceni sorgula evli bir adam kızı var üstelik eski sevgilin. senin tek bir mesajına cevap vermen iğrenç düşünce , herifin mesajına cevap verip umutlandırıp geri çekiyorsun , elemanın kafasınıı bulandırmışsın. mesaja hiç cevap vermesen bu iğrenç konuşmalar ortaya çıkmazdı... o kadının yerine koy kendini biri eşinle bu şekil muhabbete girse duysan eski sevgilisiyle mesajlaştığını tepkin ne olurdu..
Yargılamıyorum şahsen, saygı duyarım kalbin yolu karmaşıktır birine engel olmaya kalksan diğer yoldan pırtar gider. En sağlıklısı başkasıyla birlikte olmanız.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBu saatten sonra faydalnır senden bunu bıl kopmara bak sana faydası yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTamam sen çok sevmişsin ama karşında bu sevgiye değer bir adam yok bunu bil, eğer karşılıklı olsaydı gidip başkasıyla evlenmezdi
01 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle düşünüyordum ama mesela beni sevmese bana niya yazsin iki yıldır evliliğine bakar kızları var insan mutlu olmazmi niye eski sevgilisine yazar aklım hep karıştı inan
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılyargılamam da.. bana da aşık bekar bir kız vardı. hevesini benden aldı öyle ayrıldı...
00 Yorumla Hadi oldu ki boşadı çocuğu bıraktı geldi nasıl güvenilir
01 Yorumla
Soran+1 yılBen ona hayatım boyunca çok güvendim söylediği yalanlar oldu beni hayatından çıkarır çıkarmaz evlendi beni hala sevdiğini söylediğin de bile ona sen beni inancimdan vurdum sana da başkasına da artık inanmam diyorum.. ama beni bırakmaz gibi geliyor beni çok üzdü ama oda çok üzüldü
O zman en klâsik cümleyi kuruyorum kadının kadına yaptığını kimse yapmaz şaka şaka sadece arkadassaniz zaten sıkıntı yok ama değilseniz yazık diğer kadina
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOnun amacı capkınlık senınkı sahıp olma hıc bır zamam sahıp olamaz ve kullamılorsn
00 Yorumla
+1 yılKussura bakma terbiyemi bozacam ama bu arkadan çıkmış ibnenin evladı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılEşini aldatan sana neler neler yapmaz
11 Yorumla
Soran+1 yılEşini başkan Beri aldatmis bence zaten sevmiyorum kavga ediyorlar hep ona rağmen ben karına sahip çık kızınız var diyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılEvet çok zor çok çok iyi bilirim
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok zor çok acı 😔
- +1 yıl
😔😔
Sen o kadın olsaydın kendine gel istersen?
01 Yorumla
Soran+1 yılO kadın ben olsaydı
+1 yılSaçmalamışsın, kendine gel.
01 Yorumla
Soran+1 yılKeşke gelebilsem😒
Adam malın biri farkında msn?
01 Yorumla
Soran+1 yılNiye
niye yargılayım? evli karılar eklesin
01 Yorumla
Soran+1 yılKomikmisin😒
Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı. Zor sey yargilamamak gerek
01 Yorumla
Soran+1 yılİnan ölsemde yapmam dediğim bir durumdu başıma geldi
+1 yılDerdin ne adam çağırmış git o zaman ne bu
03 Yorumla
Soran+1 yılBen yuva yıkmam ben kaldıramam bunu dedim ona
- +1 yıl
Konuşurken yuva degil mi gitmek istiyorsun ayak yapma şimdi
Soran+1 yılKonuşmak hata zaten ama ben hadi varım senle desem karısı var napcak o kız kizimi ona vermem diyor annesiz mi kalsin yapamam işte
+1 yılBenim sevgilim de evli
05 Yorumla
Soran+1 yılNapiyorsun niye öyle 😒
- +1 yıl
Çok zor çok acı çekiyorum. Ağlıyorum her gün napayım
Soran+1 yılBende öyleyim 💔 çok ağır
Soran+1 yıl@feçeççeçç yargılamak sana düşmez
+1 yılİyi üzülmeye kendini kullandırmaya devam et
06 Yorumla
Soran+1 yılBeni kullandığını nerden çıkarıyorsun
- +1 yıl
Aklın bunu sormazsın adam gitmiş evlenmiş sen hala nasıl onuruna yediriyorsun? Özet kullanıyır
Soran+1 yılHerşey çok sevmekten kardeş inan çok seviyorsan kör oluyorsun dışarda bakınca öyle görülüyor ama kalbi taşıyan benim öyuzden kimse anlayamaz
- +1 yıl
Bak bu saplantıdan kurtul kendini mahvetmiişsin o seni sevse şu an sen evliydin onunla
Soran+1 yılKötü ayrıldık bana çok kızdı gitti görücü usulü evlendi farkında olmadi ama bir ay sonra bana yazdı pişman oldu ama iş işten geçti
- +1 yıl
Bak canım benim konu kapanmış gercek hayata dön kendini yeme
benzer durum basima geldi 🙂
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 310 cevap paylaştı.
+1 yıl7 milyar insan var dünya da :/ ex den next olmazzz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAzıcık karakter lütfen, çok değil azıcık
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılKonuşma
11 Yorumla
Soran+1 yılKonuşma demek kolay
+1 yılBoşansın
02 Yorumla
Soran+1 yılGidelim buralardan diyorum kızım var onsuz olamam diyor beni ailesi istemez ki o eve gidemem ailesiyle yaşıyor başka bir şehirde hayat kurmamız lazım ama kızı var karısıyla ayrılsa bile kızımı vermem diyor
- +1 yıl
Kızın velayetini de alsın
- Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılİğrenç herif.
21 Yorumla
Soran+1 yılDeme öyle ya beni seviyor biz kopamadık 😒
Konuşmak istiyorsa boşansin
00 Yorumla
+1 yılYinede onunla gizli ask yasa
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu nasıl bir kafa ya
01 Yorumla
Soran+1 yıl😔
Gizli Üye(25-29)+1 yılYasak aşk yaşayın
10 Yorumla