kız da lez aslında ama bana soğuk yapmıştı ben de yürümeyi bırakmıştım. şimdi onu arzulamayı bırakmalıyım çünkü hiçbir zaman birlikte olamayacağız. bu hislerimi nasıl engelleyebilirim?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Sende mş lezsin yoksa merak mı?
lezim de ne alaka
Lezleri severim harikasınız
ne😐😐😐
Harikasınız yani
peki.
Yaptınız mı hiç
hayır?
Lezbiyenlik mi var 😊
e var okumuyo musun
İlk defa olabilir. Sadece o kişiye özel olabilir
ilk değil
İlişki yaşadın mı hiç
hayır da sorumla ne alakası var
Kızı arzuluyorsun ama aslında bilmediğin bir şey istiyorsun
e hiç ilişkisi olmayan insanlar arzulamıyo hiç aQq
Erkeği arzulamak normal hemcinsini değil
gider misin sorudan lütfen😐
Neden
Başka biriyle ilgilenmeyi deniyebilirsin
etrafımda başka ilgimi çeken kız yok ama galiba dediğin gibi tek çare başkasını bulmak
git söyle ona
söylersem daha da soğuk davranır
istiyorsa soğuk davranmaz
ya istemiyor beni unutmam lazım ama nasıl unutucam
maskülen mi feminen mi
ikimiz de femineniz
ow shit
:((
Aaa lpg üyesi
çık mağarandan
Bu arada saygısızlık olsun diye söylemedim yanlış anlama sakın. Öyle geri kafalı bir insan değilim
ateş yakmayı öğrendin mi
lpg diyenler dalga geçmek amacıyla diyor destekliyorsan dememelisin
@Alpsadece lpg dediğime göre ateş yakmayı öğrenmiş olmam gerekiyor kardeşim. Anladın sen?
Ayrıca dediğim “lpg” lafı, lgbt bireylerle dalga geçenlerle ilgili kullanılan bir meme. O yüzden herşeye bilip bilmeden, karşındaki kişinin düşüncesinden tam olarak emin olmadan atlama. Yoksa sanada sanalda değilde bu tarz bir tutumunla gerçek hayatta atlarlar. Sadece bir uyarı. Dikkate alıp almamak sana kalmış.
@HyperEnergyy LGBT dalga gecilmeyecek kadar hassas bir konu lpg de komik degil mizah seviyenizi skmm
lpg dalga geçenlerle dalga geçmek amacıyla değil homofobiklerin lgbt bireylerine nefret saçmak için kullandığı bir söz adama niye sallıyosun aQq
sil şunun yorumunu gitsin
@Alpsadece Ya kardeşim sen önce bir küfürlü konuşmayı bırak bir sakin ol, gel otur soluklan şöyle küçük enişte.
Öncelikle soruyu soran arkadaşta dahil “üçümüzde” aynı yerdeyiz. Yani aynı şeyi savunuyoruz aslında. Bu anlaşıldı herhalde. Neyse ikinci olarak bana göre her konu hakkında dalga geçilebilir buna dinde dahil. Zaten asıl “lan sen kimsinde lgbt ile dalga geçersin” kafasına girmek problem. Ne var yani ben normal arkadaşımla nasıl dalga geçiyorsam lgbt bireyle de geçerim. İkisi de aynı benim gözümde çünkü.
Bu ülkede zaten yeterince yobaz var gözünüzü seveyim “yok ona birşey diyemezsin yok buna nasıl bunun dersin” tarzında yobazlardan olmayın.
Son olarak tekrar ediyorum. Aramızda bir problem yok benim açımdan, olamaz da.
@HyperEnergyy sülaleni toplasan benim madar etmez küçük enişteymiş
ulan o yobaz dediğin insanlara ekmek vermiş oluyorsun dalga geçerek kodmn beyin ilim yoksunu
bu ülkede lgbt bireyleri yakılarak oldürüldü sonra homofobikler lpg diye dalga geçtile bu bokk beyinli hala daha ne anlatıyor kodaman
tamam amacın kötü olmayabilir ama lpg diyenler genelde homofobik olduğu için yanlış anlamamız ve kızmamız gayet normal sen bu kelimeyi kullanmamaya çalış
toplum tarafından dışlanmış olan bireylerle dalga geçmek fobiklerin ekmeğine yağ sürer bunu 10 yaşında çocuğa anlatsan anlar
@Alpsadece haklısın evet her şeyin mizahı olur ama herkes yapamaz ki hani lpg komik olmadığı için mizah bile sayılamaz
evet sil şunun yorumunu yorun yazdkca sinir oluyorum
@Alpsadece git biraz küfür yerine kitap okuyarak kelime hazneni geliştir. Sonra gel konuşalım. Normal bir şekilde. Agresif ergenliğin benim karşımda sökmez. Duyarcı tayfadan olmayı bırak. Ben ne diyorum sen hâlâ ne diyorsun güzel karseşim? Aynı şeyi savunuyoruz. O lgbt bireylerini yakan amipler için zaten yazacak bir şeyim yok.
@HypeeEnergyy o sikikkk hayatın boyunca benim kadar kitap okumamışsındır
bokk beyinli ergenler gibi ota boka duyar diyen sikikklerdensin
kodumun çocu hala duyar diyor ilkel yaratık
@Alpsadece silemiyorum ya sadece şikayet etme var
ya tamam aynı şeyi savunuyoruz biliyoruz ama dediğin şey kabaydı bir daha kullanmazsın olur biter hadi uzatmayalım
alakasız görüş diye şikayet et gider
@Alpsadece tamam yaptım
Neyse soran arkadaş beni anladı. Alp kardeş sen hadi agresifliğini normal hayatta kendi seviyendeki arkadaşlaeına karşı yap. Güzelce konuşuyorum hâlâ anlamıyorsun. Boşa konuşmanın anlamı yok.
Neden olmayasınız?
çünkü en son konuştuğumuzda aşırı soğuk davranmıştı ve aradan 1 2 ay geçti
Hoşlanıyosan çağır eve sal iki bira tamam
ya ama kız beni istemiyo unutmam lazım yani
Ya ne istemicek yapış dudaklarına
ya arzuluyorum falan dedim de sadece cinsel anlamda değil hoşlanıyorum da biraz yani direkt dudağına ypaaışmak olmaz
Ortamı ayarla yaşlar kaç?