çok ciddiyim kimseyle konuşmamak psikolojimi bozuyor artık, ailemden de uzak yaşıyorum yalnızlık boğuyor beni.
mesaj atın diye yazmıyorum bunları bu arada mesajım kapalı, mesajlaşmak ümidiyle de yazmayın engellerim. biriyle konuşacak olsam yalnızım diye ağladığım bir başlıktan biriyle mi konuşurum sizce aptal olmayın o kadar.
Güncellemeler
+1 yıl
takip isteği atanları, salak salak yorum yazanları engelliyorum
Çok yalnızım konuşacak hiç kimsem yok ne yapmalıyım?
yanlış anlama bende bir kızım eğer aynı şehirdeysek falan istersen arkadaş olabiliriz bende çok yanlızım yemin ederim sanal arkadaşlarım var hep bir işe yaramıyor okulda tekim evden dışarı çıkamıyorum tekim diye çok sıkıcı oluyor
sanaldan arkadaşlık yapmak istemiyorum bir faydası olmuyor. aynı şehirde olduğumuzu da hiç sanmıyorum. yine de çok teşekkür ederim, benzer durumlardayız.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
sende aptal değil misin sence?
yalnızsan birilerini tanırsın doğal olarak. burdan hayır cıkmaz diyosundur ama sende burdasın. reel yoksa sanal birilerini tanıyabilirsin. benim ömrüm yalnız gecti derine indikçe daha cıkmaz olur
bende öyleyim burada yorum görüş vs yazıyorum işte karşılık konuşuyor gibi
kendini avutuyorsun yani
napalım canım çokta şey yapmıyorum bir şekilde avutuyoruz kendimizi bak cevap yazarak sende bizden oldun
ben 10 dakika daha kalıp gidicem bana göre değil böyle yerler
senin tercihin, kalsan neden kaldın demezler, gitsen nereye de demezler
anlattığın kadarsa eğlen işte gömülme karamsarlığa
Burası güzel bir yer bence. Burda zaman geçir. Keyifli. Dünya daha kirli
yanlış anlama bende bir kızım eğer aynı şehirdeysek falan istersen arkadaş olabiliriz bende çok yanlızım yemin ederim sanal arkadaşlarım var hep bir işe yaramıyor okulda tekim evden dışarı çıkamıyorum tekim diye çok sıkıcı oluyor
sanaldan arkadaşlık yapmak istemiyorum bir faydası olmuyor. aynı şehirde olduğumuzu da hiç sanmıyorum. yine de çok teşekkür ederim, benzer durumlardayız.
nerede yaşıyorsun ki
kayseri, sen?
yalan
ohaaa bende kayseri belsin Kocatepe mahallesindeyim
neresindesin sen
cidden mi çok şaşırdım buna bak : ) kale tarafındayım ben de
vay bee bende çok şaşırdım İstanbul falan sanmıştım wnmsmsms
sana neden mesaj atamıyorum
nasıl yani
bilmiyorum ben daha ilk defa geldim bu siteye
ben de yarım saat oldu geleli mesaj atacaktım atamıyorum. telegram kullanıyor musun?
hayır WhatsApp kullanıyorum ama şimdilik bence İnstagramdan konuşalım tanışalım sonra numara veririz sence de daha mantıklı değil mi
telegramdan yazmak için numara gerekmiyor o yüzden demiştim. instagramını yazar mısın bakıp silcem konuşmaları direkt
yazmıştım aslında ahdjnsmxma
aaa yeni gördüm pardon :) yazarım sana
tamam:)
merhaba, mesaj attım sana ama gitmedi galiba izin vermiyormuşsun mesaj isteklerine.
bu arada özür mesajı atmıştım, erkeğim ben çünkü kusura bakma kandırmış gibi oldum biraz.
shhxnsnxnmaxna ya allah seni napmasın
yaşın kaç ki
yaşım 26 ya kayseriliyim cidden erciyes ünideyim hatta
yaa ben senden küçüğüm baya
aynen farkındayım farklı gözle bakmadım sana merak etme asjhflas
ejjfnsnncmsc
canın falan sıkılırsa yaz dertleşiriz diycektim o da olmadı sağlık olsun
olsun gene de bi derdin olursa dinlerim anlatmak istersen Instagramdan yazarsın mesaj isteklerini açtım
yazdım
hangisi sensin qjjdnandks
tinkywinky diye bişe ya hesabımın adı kullanmıyorum insta normalde :D
tinkywinky0o imiş şimdi baktim
Konuşacak birilerini bul demekten başka yorum gelmedi aklıma
Sen benim profilimdeki 2 soruyu oku kardeşim ve şunu unutma Allah var bu bize yeter oku anlayacaksın zaten profilimde
benim için allah da yok.
Bende seninle aynı durumdayım kafa dengi konuşucak sohbet edicek kimsem yok çok yalnızım sıkılıyorum :(
Sitemmi ediyon tripmi atiyon anlamadım
Elimden gelen bir şey olsa yapardım 🤷♂️
psikolojik destek al, hayatına yeni birilerini al
Sen nerdesin ailen nerde
bizde yalnizik valla nerdensin
x perin az
Eee ne yapabiliriz
arkadaş edin
Ne derdin var