Aşk İlişkileri Böyle bir aşk nasip olurmu sizede (fotolu)😂? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Sizinle Starbucks a giden kıza degil de dürüm alip sahilde oturalım diyen kıza tutulun 😂😂ben buldum 😂😂 Böyle bir aşk nasip olurmu sizede (fotolu)😂? Cevapla Aşk Soruları Fotoğraf Soruları Starbucks Hakkında Sorular Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
BirazBakıpGitceemBen Takip Et Xper 6 Yaş: 86 , eic 100% +1 yıl Ayyy ben de olsam bu görüntüyü Starbucks'a tercih ederdim daha samimi daha sıcak 😍 Allah'ım sen konuyu biliyorsun amin 0 0 Yorumla
beyzaaytekn2 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 , eic 88% +1 yıl offf be sevgilimle hayvan gibi dürüm çiğköfte kebap gömmeyeceksem neden sevgilim ki 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Dimi dimi 😂 Yorumla
Caesaris Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Öyle bir aşk istemiyorum ki nasip olsun 😂 ilişkide en önce baktığım şey sahilde benimle dürüm yer mi yemez mi değil knk 😂 0 0 Yorumla
asetaldehit Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl aaa olur mu hiç öyle şey lüks restorantlr pahalı şaraplar olmadan asssla 0 0 Yorumla
muratby Takip Et Master Yaş: 40 , eic 34% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,9b cevap paylaştı. İkisinide ayni kizla yaptim 0 0 Yorumla
kafeinsever Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 68% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı. Olmadı henüz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ayyy ben de olsam bu görüntüyü Starbucks'a tercih ederdim daha samimi daha sıcak 😍 Allah'ım sen konuyu biliyorsun amin
offf be sevgilimle hayvan gibi dürüm çiğköfte kebap gömmeyeceksem neden sevgilim ki
Dimi dimi 😂
Öyle bir aşk istemiyorum ki nasip olsun 😂 ilişkide en önce baktığım şey sahilde benimle dürüm yer mi yemez mi değil knk 😂
aaa olur mu hiç öyle şey lüks restorantlr pahalı şaraplar olmadan asssla
İkisinide ayni kizla yaptim
İlerde olur belki
Olmadı henüz
Canım çekti senin mk
canım çekti
Çoksel
Köylü mü buldun
Yok sadece Pelinsu değil 😆