Erkek arjadaşımla 2 buvuk senedir aynı evde yaşıyorduk kendisinini bipılar oldugunu düşünüyordum fakat başka problemler çıktı heo onu akdattıgımı düşünüyırdu ara ara psikolojik baskı yapıyordu 2 aylık hamile oldugumu ögrendik o benim geçmişimi sorgulamaya başladı hep derdi ihanetle yıkılırım onla geçen zamanda onu hiç aldatmadım ama eski ilişkim olan kişi aynu zamanda onun eski elamanıydı şanstı ama benim ilişkim orda çalışmadan önce olmuştu ögrenince evde beni öldürmeye kalktı balkona kilitleyip zır kaçtım sonra psiikologkar çıcugu aldırın dedi ama ben istemedin o istemedigini aldırmam gerejtigi konusunda baskı yaptı çocugu aldırdık şu an ikaç tedavisi görüyır bende aynı şekikde ikaç tedavisine başladım ama herşeyin suçlusı benmişim gibi davranması beni mldürüyo majör depresyon yaşıyırmuşum psikiyatri myke söyledi çocugu aldırana kadar gergün geldi beni gmrdü karnımı sevgi oturduk ağladık ama inatla aldırdı aldırmasaydın diyebiliraüniz ama ben onunla çalışıyodum bi anda para ev herşey gitti hayatımı ona adamıştım resmen ben istiyorumki şuçlu oldugunu anlasın birde benden önceki sevgilisiniede aynısını yapmış o kızında çovugunu aldırmış kızı bulup konuştum bem belki ilk değilim ama sın olmalı bu hiç bir kadın veya günahsız onun hayatında olmamalı
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yazık nasıl öldürdün o masum. bebegi
Ben istemedim elimde olanak olsaydı asla böyle bişey yaomazdım kalbinin sesini duydugun yavrunu aldırmak istemezdim ama beni zorladı işim onunla birlikte oldugu için parasız ortada kaldım
Nr olursa olsun para için mi kıydın o yavruya madem öldürecektin katili olacaktın neden bu adamla yattin
Beb istemedim o zorla aldırttı anlayışın gut gakiba senin
Kıt değil. O nerenin köpeği oluyorki masum. bir bebeğin azraili olmayı secio zoruma gidiyor tamaam mi. Ister gayri mesur ister m3sru her çocuğun yaşamaya hakkı vardır. Bu hakki embesiller alamaz ellerinden
İstemedigi bi çocuk depikdi 1 senedir çocuk deniyoduk pronayak oldugu için çocugu aldırttı iki karekter vardı tamamen karşımda suçunun farkında bile değildi ben o çocugun cansız halini gördüm yaşamak haram diye düşünüyorum bazen kendime onun yanına gitmek istiyorım
Bak ben Allah degilim hâşâ sen cehenneme girersin de diyemem kimin çenende gideceği muamma. Ama o bebeği düşündükçe kahroldum. Sende onun yanına gitmek intihar vari şeyler zikretme .. ne yap et böyle itoglu itlerden uzak durmaya çalış tövbeni et yoluna bak ve ailenden ayrılma bak ailesinden uzak. olan her kadını bu alcakalr av gibi görüyor üzülmüyorlar ne o kadına ne sebep oldukları çocuğa o yüzden katil olmakmış falan bunlara vız geliyor.
Ben ilkte degilim benden önceki kızada aynılarıno yapmoş onunda çocugunu aldırmış ama ben son olmalıyım başkasına yapmamalı bunı
hemen ayrilmayi denemedin mi
İlk başlarda ileri boyutta oldugunu fark edemedim delirincede çocuk vardı aldırdık şimdi ben maf oldum onunda tek sorunu benim şuçlu olmam ama ben ona söykemedim sadece ona gmre ben herkezke yatıp kalktım onu aldattım tek düşüncesi bu
tamam, simdi onune bakmalisin.. Bu adamdan bence madem dedigin gibi biri bian once ayrilmalisin tahrik etmeden, bundan ayrilmak da tehlikeli.. ama yaoabilirsin eger dedigin gibi biriyse
Ayrıldıl zaten tamemen bitirdik bi köpegimiz var ortak onuda bana vericek eşyalarımı falan tıplamam lazım geriye bişey kakmadı tek sormak istedigim sizce ben ne kadar suçluyum
baya suclusun... umarim bu sana ders olur... ama hayatini yargilamak bana dusmez... benim dibim senden kara
Nelerde suçkuyum peki sizce
canim, oncelikle kendini degistir... ben nelerde sucluyumdan ziyade, silkelen kendine gel.. Sen iyi bir hayati hakediyorsun hissediyorum, o halde o hayati hakedecek davranislari sergile.. iyi bir insana donus iyi bir insani kendine cek.
Teşekür ederim inşallah düzelicek diyorum
Suçun yok senin içini ferah tut
Keşke içimi ferah tutabilsem keşke söylemeseydim diyorum ama ben dürüst olmak istedim o dürüstlik çocuguma mal olmamalıydı onu benden aldı ve hayatta bişey olmamış gibi yaşıyo ama ben yaşıyamıyorum
Soylemedin mi
Neyi söylemedinmi derken anlıyamadım kafam çok yerinde değil
Garipmiş