Komşumuz var bekar sevgilisi yok. Çocuk benden büyük 9 yaş ama aşırı itici buluyorum neden itici buluyorsam soğuk biri garip geliyor bana hareketleri nedense diğer komşularım gibi içim ona hiç ısınmadı. Ayıp biliyorum ama keşke gitse de başka kiracı gelse kurtulsam ondan diyorum.
Annesi misafirliğe geliyor başka komşularda var evlendirelim filan dediklerinde başka kız önerdiklerinde deliriyorum sevgi filan beslemiyorum ilgimi de çekmiyor hatta gitse keşke diyorum buradan ama nedense istemiyorum başka kızla duyulmasını anılmasını. Benimde 4 aylık ilişkim var gayet güzel ilişkimiz sevgilim var yani yanlış anlaşılmasın.
Annesi misafirliğe geliyor başka komşularda var evlendirelim filan dediklerinde başka kız önerdiklerinde deliriyorum sevgi filan beslemiyorum ilgimi de çekmiyor hatta gitse keşke diyorum buradan ama nedense istemiyorum başka kızla duyulmasını anılmasını. Benimde 4 aylık ilişkim var gayet güzel ilişkimiz sevgilim var yani yanlış anlaşılmasın.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Takıntı, bende de oluyor bazen. Aşırı iğrenç bulduğum kızların birlikte olma ihtimali garip bir his veriyor. Sevme falan değil.
Sanırım bu olabilir
Her hisse mana vermeyi bıraktım. Yorucu cidden, versem ne vermesem ne? Sevgi çok başka.
Olaylar sanki garip yere gidicem burda yorumu atıp kaçayım ben
Neden bu kadar nefret ediyorsun ki durup duruken? çocuk sana birşey dememiş bile?
çok değişigime gitti. itici buluyorsan bırak kalsın. sanki sana birşey demiş. ilginç
Aşırı soğuk biri bazen ikramlık bir şeyler getiriyor ama göz teması bile kurmuyor gözü başka yere bakıyor, takmıyor gibi sanki itici buluyorum. Bide garip yani neden bilmiyorum içim ısınmadı göz teması kuran birisi olsaydı bile garip biri
çekememezlik var sanırım biraz.
Kusura bakma ama ona karşı boş değilsin
Bunu bende sordum kendime ama öyle bir şey hissetmiyorum hatta o taşınalı 2 sene oldu neredeyse. İlgimi çekse gitmesini istemezdim ki evet garip bir durum farkındayım itici buluyorum gitse de kurtulsak bile diyorum ama nedense başka kız olunca kızıyorum bunu anlamıyorum
Gitse diyorsun amao gitmedi daha belki gerçekten gidecek olsa tek o anda anlardın
Bu kadar kafana takıldığına göre