Sevgilime soyleyemediğim sırrım?

biz bir yıldır birlikteyiz ve ben daha yeni evlenip ayrıldığımı söyeleyebildim kendisine. duyunca kötü oldu haklı olarak. önceden yaşadığım şey içinde değil gizlediğim için bu kadar zaman bana kırgın olduğunu söyledi. Benden biraz zaman istedi. Biraz sindirmem gerekir hemen eski halime dönemem. bu hayal edemediğim kadar büyük bişey benim için dedi. şu an bana karşı bişey hissetmediğini söyledi. daha çok yeni olduğunu biraz düşünmesi gerektiğini, ama içinde umudun da olduğunu söyledi. bitsin demedi ama şu an bir karar veremeyeceğini verirse bu olumsuz olacağını söyledi. bende zaman verdim. Sonuç ne olur yorum yapabilirmisiniz?
Güncellemeler
+1 yıl
Daha öncesinde bu konu için fikirlerinizi almıştım.. şu an ilişkimiz devam ediyor. sadece bunları hatırlamak istemiyor, bendende bu konuyu hiç açmamı istemiyor. Anın tadını çıkartalım sen beni mutlu et ben seni diyor. bu konuyu sürekli hatırlatmam, ne düşünüyosun ilişkimiz için demem onu bunalıma sokuyor, o psikolojinin verdiği bütün olumsuzları yüzüme sayıyor. Umutlu olmaya çalıştığını, aşmaya çalıştığını söylüyor. Zamana bırakalım dedi. Tabiri caizse ikili delilik yaşıyor biraz. Ne dersiniz?
Sevgilime soyleyemediğim sırrım?