ne oluyo yani ille seymi konusulacak bu kadarmi eziksiniz yokluktasiniz ya bide utanmadan diyorki buradaki tum kizlar sadece bunun icin burada ben burayi fazlami ciddiye aliyom yoksa hani sevgili olabilecek birini demiyomda normal arkadas yok galiba burda
Güncellemeler
+1 yıl
ay ille guncelleme yaptircaklar 5 erkekle ayni anda konusmadim yarim saate engeli yiyorlar bi foto gorunce agzinin suyu akiyo
2 gunde 5 erkekle konustum hepsinin de akli ayni yerde? engelle engelle nereye kadar?
herkesi aynı kefeye koymayalım bence.. dediklerinizde haklısınız çoğunluk olabilir ama herkes aynı değildir.. zaten birşey olacaksa karşılıklı anlayış olamlı
@BuseMayyyyy aynısı kızlarda var yahuw ders ders yks konuşacagız diyorum cevapsız ne kadar saçma ya buradki kızlarında aklı anca ona gidiyor sanırım. Ölmüyorum sizlerle konusmak için sadce YKS Başka bisey yok abi yok
ne fotosu attın da konuyu oraya getirdiler acaba. bile bile ilgilerini ve düşüncelerini oraya getirecekleri fotoyu paylaştıysan sonucun bu olacağını tahmin etmeliydin. malesef ama burdaki erkeklerin çoğunun sohbet konusu belli
@busemayyyyy ihale bana kaldı iyi mi? sıradan bi foto attın da bunlar başına geldiyse bu onların basitliği neden bana yıktın şimdi olayı anlamadım. daha buradan bir kıza dahi böyle seviyesiz bir yaklaşımım olmadı. varsa benden böyle bir tavır gören yazabilir. herkesle seviyeli bir üslupla yazışırım
@crazyboyfurkan ya bi si git artik kizlarin yorumlari altinda dileniyorsun esra sende adam ol duzgun konus bende sana duzgun cevap veririm sen baslattin
Dilenmiyorum djsjsjsjsj sadece sana soktukları laflar ufffff ne koydu çektim esrada çok agresif birine benziyo tanışmak istiyorum tabi kendisi de isterse olay bu canım
benim oyle seks acligim yokki bir erkekle gayet arkadas olabiliyom ama burada bu imkansiz galiba bi tane var aslinda ama onun derdi zaten ona yeter daha konusmicam onunla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
herkesi aynı kefeye koymayalım bence.. dediklerinizde haklısınız çoğunluk olabilir ama herkes aynı değildir.. zaten birşey olacaksa karşılıklı anlayış olamlı
Sen denk gelmemişsin normal konuşabilene suç bizim mi şimdi arkadaşım?
Burdan tanışıp 1 senedir konuştuğum kız arkadaşım var ve gayet te seviyeli sohbetimiz var
5 kişi ile konuşmak baya az deniyorsun galiba böyle devam et bulursun.
nasil devam edeyim gunde 1 iyimi nasilsa ilk yarim saatte engeli yiyecek konu ayni yere gelince
Anladım illa birileri ile konuşmak zorunda değilsin.
konusma ihtiyaci hissediyomki ondan yaziyorum bunu anlamanizi beklemiyom
Tamam. ☺️
merhaba buse nasılsın boşver ya rahat ol sanal ortam herşey çıkar
Arkadaş yok maalesef olursan da menfaattir. hası da var denk geleceksin
2 günde 5 erkekle konuşan sen yoklukta değil misin? Herkesin yokluk türü farklı demek ki.
Ya İnsanlık ölmüş ya bize konuşan yok ki yani aklı fikri insanların şey de ayıp ayıp
@BuseMayyyyy aynısı kızlarda var yahuw ders ders yks konuşacagız diyorum cevapsız ne kadar saçma ya buradki kızlarında aklı anca ona gidiyor sanırım. Ölmüyorum sizlerle konusmak için sadce YKS Başka bisey yok abi yok
Ya zaten ders dışında ben napıyım sizleri napıyım cevap verin ya? Allah'ım Yarabbim sabır ver ne olur 🤲 amin
ne fotosu attın da konuyu oraya getirdiler acaba. bile bile ilgilerini ve düşüncelerini oraya getirecekleri fotoyu paylaştıysan sonucun bu olacağını tahmin etmeliydin. malesef ama burdaki erkeklerin çoğunun sohbet konusu belli
Siradan foto attim beyefendi sizinde zihniyetinizden belli ne fotosu diyor bide
@busemayyyyy ihale bana kaldı iyi mi? sıradan bi foto attın da bunlar başına geldiyse bu onların basitliği neden bana yıktın şimdi olayı anlamadım. daha buradan bir kıza dahi böyle seviyesiz bir yaklaşımım olmadı. varsa benden böyle bir tavır gören yazabilir. herkesle seviyeli bir üslupla yazışırım
sen de 2 günde 5 erkekle konuşmuşsun sen de mi yokluktasın acaba
Böyle ölünmez füze atsaydın kral
hiç düşünmeden yazıyorlar ya kendilerini görmüyorlar
@crazyboyfurkan yagcilar yan kapidan
boslukta degilim kimse ile 1 saat bile konusamadim hepsi ayni konuyla kafayi yemis
2 günde 5 erkekle konuşan da bahsettiğin erkeklerden pek farkı kalmıyo yalnız😂
Çünkü sen kqsarsin o izlenimi vermesen konu oraya gitmez
Böyle ölünmez kral füze atsaydın
dunku bebe bana laf atiyo git az otede oyna
Sakin olun kızlar kaos yaratmayın
Bu dünkü bebe dediğin kiz neler yaşadı haberin yok yılların önemi yok yasadiklarim kadar olgunum
Esra tanışmamız mümkün mü acaba sjsjs
@crazyboyfurkan ya bi si git artik kizlarin yorumlari altinda dileniyorsun esra sende adam ol duzgun konus bende sana duzgun cevap veririm sen baslattin
Dilenmiyorum djsjsjsjsj sadece sana soktukları laflar ufffff ne koydu çektim esrada çok agresif birine benziyo tanışmak istiyorum tabi kendisi de isterse olay bu canım
Bir de düzgün konuşur musun lütfen
@crazyboyfurkan eziksin
Tamam ablam eziğim
Eskiden böyle değildi
Steroidli erkeklerin kalkmıyormus. Bence steroidli erkek bul :d
En iyisi aseksüel olmak
benim oyle seks acligim yokki bir erkekle gayet arkadas olabiliyom ama burada bu imkansiz galiba bi tane var aslinda ama onun derdi zaten ona yeter daha konusmicam onunla
Desene adam denk gelmemiş sana
boşver burdakiler hep böyle :D
Erkeklerin hepsi oyle
Genelleme yapma lütfen ben evde televizyon izliyorum
erkeklerin aklı mı varmış hayret :d
fazla ciddiye alma
burada öyle tipler çok var boşver tatlım
Haklısınız hanımefendi
Ben efendi biriyim Buse hanım
gonlunuze gore birisi cikar karsina umarim
nerde
sen benimle konuş konu oraya gelmez...