Ben çok aptal biriyim galiba bilmiyorum.
Benden ayrıldı 2 gün önce tartıştığımız için küfür ettim yanlışlıkla sinirle hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladım beni engelleyince. Çok duygusal biriyim. Annem ben duşa doğru giderken birden farketti ve kız arkadaşımı aramış o da bana zaten barışıcaktık yazıcaktım sana ama sinirliydik dedi. çok seviyorum onu. bugün yaklaşık 1 saat önce birisi onu takip ediyor ben bunu fark ettim ve o çocuk da benim okulumdan ve her takip ettiği kızı sağa sola gösteren ve or***uya bak çok güzel vs diye birkaç kızı okuldaki erkeklere gösterdiğini görmüştüm. Bende sevgilime azıcık belli ettim birşeyin mi var dedi dedim ki bu çocuk kim dedi ki bilmem istek atıyordu sürekli ortak arkadaşlar var bende kabul ettim dedi. bende he tamam falan dedim istemeden soğuk yaptım galiba o da noldu söylesene dedi bende çocuğun diğer kızlar hakkında söylediğini söyledim takip etmesin seni istemiyorum dedim bana kızdı sen hiç değişmezsin dedi hani böyle şeylere karışmayacaktın dedi ben ondan sonra çocuğun ne için takip attığını açıkladım doğrusu. uzun lafın kısası takipten çıktı beni mesaj attım sen beni unutmaya bak dedi barışıcaz bunu o da biliyor çünkü aramızda 2 sokak var ve annelerimiz ile tanıştık bile çoktan sadece ben kendimi değersiz hissetmeye başladım ben birşey istemediğimi söyleyemeyecek miyim. Bana dedi ki doğru düzgün söylesene bana neden soğuk yapıyorsun dedi ne dersem diyiyim affetmedi ben çok üzülüyorum nolur biriniz akıl verin. Ben ergenlikten dolayı biraz da sinirli olmaya başladım ama ona karşı çok duygusalım 185cm boyundayım 110 kg bir dev gibi bir adamım çok sert bir insanım ama benim içimi o biliyor o beni pamuk gibi yapıyor ben napmalıyım ne yazmalıyım lütfen akıl verin ya hala ağlıyorum bundan asla da utanmıyorum tam tersine gurur duyuyorum. ne yapmalıyım lütfen birşey diyin
Benden ayrıldı 2 gün önce tartıştığımız için küfür ettim yanlışlıkla sinirle hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladım beni engelleyince. Çok duygusal biriyim. Annem ben duşa doğru giderken birden farketti ve kız arkadaşımı aramış o da bana zaten barışıcaktık yazıcaktım sana ama sinirliydik dedi. çok seviyorum onu. bugün yaklaşık 1 saat önce birisi onu takip ediyor ben bunu fark ettim ve o çocuk da benim okulumdan ve her takip ettiği kızı sağa sola gösteren ve or***uya bak çok güzel vs diye birkaç kızı okuldaki erkeklere gösterdiğini görmüştüm. Bende sevgilime azıcık belli ettim birşeyin mi var dedi dedim ki bu çocuk kim dedi ki bilmem istek atıyordu sürekli ortak arkadaşlar var bende kabul ettim dedi. bende he tamam falan dedim istemeden soğuk yaptım galiba o da noldu söylesene dedi bende çocuğun diğer kızlar hakkında söylediğini söyledim takip etmesin seni istemiyorum dedim bana kızdı sen hiç değişmezsin dedi hani böyle şeylere karışmayacaktın dedi ben ondan sonra çocuğun ne için takip attığını açıkladım doğrusu. uzun lafın kısası takipten çıktı beni mesaj attım sen beni unutmaya bak dedi barışıcaz bunu o da biliyor çünkü aramızda 2 sokak var ve annelerimiz ile tanıştık bile çoktan sadece ben kendimi değersiz hissetmeye başladım ben birşey istemediğimi söyleyemeyecek miyim. Bana dedi ki doğru düzgün söylesene bana neden soğuk yapıyorsun dedi ne dersem diyiyim affetmedi ben çok üzülüyorum nolur biriniz akıl verin. Ben ergenlikten dolayı biraz da sinirli olmaya başladım ama ona karşı çok duygusalım 185cm boyundayım 110 kg bir dev gibi bir adamım çok sert bir insanım ama benim içimi o biliyor o beni pamuk gibi yapıyor ben napmalıyım ne yazmalıyım lütfen akıl verin ya hala ağlıyorum bundan asla da utanmıyorum tam tersine gurur duyuyorum. ne yapmalıyım lütfen birşey diyin
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Duygusal olman çok narin ve ender bir özellik bunun için üzülme eski sevgiline gelince ona belli etmemeye çalış anlatmışsın ama buna rağmen aynı devam ediyor eğer sana iyi gelmediğini fark eder veya kabullenirsen önüne bak lütfen kimse vazgeçilmez değil seni kabul edecekse böyle kabul etsin
Aleyna, 4 yıldır onun peşindeydim kendimi bildim bileli ona aşığım çok birlikte olduk bir türlü yürütemedik o farklı insanlarla olmayı denedi ben denemedim hep onu sevdim ama geçmişi beni ilgilendirmiyor. Ona başka insanların dokunacağını elini tutucağıno bilmek bile canımı yakıyor. Ağlamam konusunda düşüncelerin için çok teşekkür ederim <3
Rica ederim hayırlısı neyse o olsun umarım her şey istediğin gibi gider çok güzel seviyorsun o çok şanslı 🥰
Ama ben çok üzülüyorum beni anlamıyor ki bu konuda. Nasıl kendimi ifade edebilirim
Ona bu konularda hassas olduğunu diğerlerinin niyetlerini senin kadar temiz olmadığını başka biri tarafından kötü anılmamasını ve toplumdaki ağır anlayıştan uzak tutmak istediğini açık şekilde söyle anlat anlayışla karşılayacaktır veya kendisinin yanlış anladığının farkına varacaktır
Aleyna seni çok iyi anlıyorum onu tam olarak ne yazmam lazım bana yazabilir misin iyice anlayın ki kendimi ifade edebileyim bu saatte sizi bu kadar meşgul etmek istemezdim ama yinede çok teşekkür ederim iyiki varsınız
“Anlıyorum bu huyumu pek iyi karşılamıyorsun ama 4 yıldır hayatımdasın ben sana bakmaya kıyamazken diğer insanların saçma sapan istekleri arzuları ve duyguları içinde mahvolmanı istemiyorum korumaya çalışıyorum kimse senin benim gibi düşünmüyor bunun düşüncesi bile benim canımı yakıyor” gibisinden kendin bir şeyler ekleyip öznelleştirebilirsin veya örnekler sunabilirsin
Çok teşekkür ederim Aleyna iyiki varsın çok iyi bir insansın bunun farkında ol hiçbir zaman unutma kimsenin seni üzmesine izin verme
Rica ederim lafı bile olmaz sende öyle hep mutlu olursun umarım her şeyin arzularınca devam etmesi dileğiyle
Umarım sen de hep mutlu olursun her şey için teşekkür ederim kendine iyi bak
Teşekkür ederim sende
Ayrıldı..
Sebebi ne peki
Sürekli takip ettiği insanlara bakıyormuşum güvensiz hissettiriyormuşum annesiyle konuştum biraz zamana ihtiyacı var ben konuşucam dedi az önce de konuştum kendisiyle yazma bana bırak kafa dinleyeyim falan dedi ama ayrıldık bu değişmez dedi
Ne diyeceğimi bilemiyorum inan onu bir süre yalnız bırakman hem sana hem ona daha iyi gelir aradan bir kaç gün geçsin kendisini toplasın tekrar konuşmaya başlarsınız lütfen sende kendini üzme
Ağlamadan bir saniye geçiremiyorum gerçekten canım yanıyor
Lütfen ağlayıp kendini harap etme şu an aranızın böyle olması her zaman böyle olcağı anlamına gelmiyor duygular değişkendir onunkide değişecektir inan bana bir kaç güne seni daha mutlu edecek olan mesaj haber gelir yalnız kalması ona iyi gelir sanada iyi gelmesi lazım yoksa devam ettiremezsiniz
elimden hiçbirşey gelmiyor aşkın bu kadar acı verici olması çok kötü tek isteğim beni sevmesi onunla yaşamak
Ümidini kesmedikçe o da olacaktır dediğim gibi acı çekmen evet kötü ama istediğin an geldiğinde çektiğine değdiğini anlayacaksın sadece sabret
Arkadaşım onunla konuşmuş şey demiş 23 yaşında söz yaparız bırakmayız vs annesiyle görüştüm kız arkadaşım anneme hediye almıştı fincan takımı annesi bilerek ver ben kullanayım demiş kızmış ben haftaya annesiyle tanışıcam vericem vs demiş annesi bana dedi ki yazar kesin sana zaman ver dedi bitiren insan sevgilisinin annesini öi düşünür dedi içim rahatladı. :)
Yaaa gerçekten çok güzel senin adına aşırı mutlu oldum yakın zamanda yazması yakındır için hep rahat olsun
Çoookk sağol iyi ki varsın <333
Ne demek lafı bile olmaz sende 🥰
1 ay önce ayrıldı köydeyken ve orada kafede bir çocukla tanışıp arabasıyla falan başka bir gün gezmeye gittiğini bugün öğrendim kuzenim söyledi dayanamamış bunu saklamaya çok kötü oldum sinirden köpürdüm birçok şey yaşadım uzun lafın kısası keşke hiç onu tanımasaydım
neden seni değiştirmeye çalışan biriyle birlikte oluyorsun ki
Seviyorum Çünkü bilmiyorum
sevgi böyle bir şey değil
Ben nasıl ifade edicem kendimi peki
bir gün kızı al karşına baştan sona anlat neler düşünüyorsun neler hissediyorsun ve sen tamamlayana kadar da konuşmamasını rica et sonra o da aynı şeyi yapsın ve çözüm odaklı düşünün sinirlenmeden dinleyin birbirinizi
Ben sinirlenmiyorum hani çok seviyorum ve kıskanıyorum Ama onu hiçbir zaman hani şunu bunu yapma demedim giyin işine karışmam gezmesini tozmasını karışmam sadece istemediğim insanlarla takipleşmemesini istiyorum güvenmediğimi oda biliyor hani ona değil erkeklere güvenmiyorum çünkü ben de bir erkeğim onların ortamını benden daha iyi bilmiyor onların konuşmasını benden daha iyi bilmiyor ama onu SOĞUKDA yapmadım soğuk yaptığımı düşündü ve bana bir sürü şey söyledi
zor bir kız arkadaşın var umarım daha anlayışlı davranır
Ben de aynı şeyi diliyorum umarım beni bir gün anlayabilir
hatırlatma için yazıyorum :) beni aldattı ve benden önceki erkek arkadaşına geri döndü. Hayatımda hiç bu kadar mutlu olmamıştım mutluyum kafam rahat ve üzülmüyorum ama şuanki erkek arkadaşı onun bana davrandığının 10 katı daha kötü davranıyormuş beterin beteri var boşuna dememişler :)