Kocamı kuzeniyle aldattım ve pişman oldum şimdi beni tehdit ediyor ne yapmalıyım?

Aldattığım dönem duygusal boşluktaydım çünkü eşim çok ilgisizdi ve eve sürekli geç geliyodu iş diyodu sürekli aldatıldığımı düşünmeye başlamıştım ama aldatmıyomuş kuzeniyle yeni iş kuruyolardı dükkanın tadilatıyla ilgilenmek için eve sürekli geç geliyordu geç dediğimde 10 da falan yaklaşık 1ay sürdü bu dönem. Ben o zamanlar cidden aldatıldığımı düşünüyordum sürekli kuzeninin yanına gidiyodum ağzından laf almak için. O başka yerde çalıştığı için tadilatla eşim ilgileniyordu. Zamanla onun ağzından laf almaya çalıştığımı anladı sanırım ve o da biraz beni gazladı yok efendim işlerin bu kadar uzun sürmemesi gerekirdi gece geç saate kadar çalışıyolarsa neden bitmedi ki bu işler falan benim aklıma soktu fitneyi ben işyerinin tam adresini bilmiyorum bi gün güya kocama baskın yapıcam gittim kuzenine beni iş yerinize götürür müsün dedim. Tamam ama daha yemek yemedim gel beraber bişeyler yiyelim sende sinirle hareket etme dedi. Tamam dedim gittik bi şeyler yiyoruz ama ben acayip dolmuşum o da bu konunun üzerine gidince ağlamaya başladım sarıldı aklıma o kadar şeyi o sokmamış gibi teselli etti beni yanaklarımı okşadı falan ben duygusal olarak bitiktim zaten bi yanlış yaptık. Kendimi kötü hissetmiştim ama intikam hissi baskın geldi onunla toplam iki kere birliktelik yaşadık. Bu yoğun iş döneminin sonunda eşim eskisi gibiydi tamamen telefonunu falan da karıştırıyodum arada ama cidden bişey yoktu en ufak şüpheli hareketi yoktu işte o zaman asıl pişmanlığı yaşadım başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Kuzeni beni manipüle edip kullandı. Yüzüne bile bakmadım bi daha o herifin mesaj attım yüzünü dahi görmek istemiyorum beni kandırdın herşey senin suçun gibi bi mesaj attım. O da bana artık çok geç güzellik bi yola girdik seni bırakmam benimle ters düşmek istemezsin çünkü Doğan abim bunları öğrenirse seni kapının önüne koyar. Hiçbi şey söyleyemezsin sen onun kuzenisin benim kadar sende yanarsın dedim. Bana bi şey olmaz senin iyiliğin için söylüyorum bilmiyo musun toplumu kız kuyruk salladı derler seni or*SP* beni masum ilan ederler akrabayız zaten illa ki beni affeder dedi. Şimdi de görüşmeye ve tekrara zorluyo ne yapmalıyım çok pişmanım?
Kocamı kuzeniyle aldattım ve pişman oldum şimdi beni tehdit ediyor ne yapmalıyım?