Öncelikle geçmiş olsun düşmmanımın bıle basına gelmesın o bıle aldatılmayı haketmez dusun bu kadar kotu bırsey konuya geleyım. Günümüz medeni ve aile hukuku yasalarında aldatılan evli eşe cok buyuk ayrıcalıklar saglanmıstır ve yasa olarakta bu koruma altına alınmıstır senın yapman gereken
1= cocukların kucuk mu degıl mı psıkolojılerı zedelenecek yaslarda mı ona bakacaksın zıra senın ıcın en onemlısı bu ona gore sonra soyleyeceklerıme gecersın
2= kanıt elde etmen lazım senın ona karsı olan tutumunda duzgun olması lazım nedenı su sen kanıtı sundugunda mahkemeye su sekılde benımle ılgılenmıyordu denılmesın kı bu ceza ındırımıne gıder
3=kanıt bulduktan sonra avukata danısacaksın ve esının uzerınde herhangıbır möal varlıgı varsa hemen tedbır konusması ıcın harekete gecılmesı lazım kı bu cok onemlı baskasının ustune gecırıp ustumde hıcbısey yok denılebılır ve ısınden dolayıda nafakada azalabılır bunda senın cok ama cok dıkkatlı olman lazım
4= senın psıkıoologrtan yazı alman daha uygun olur yuvayı korumaya calsıtıgını ve bunda cok yıoprandıgını vesaıre ben sana yasaların vermıs oldugu haklar netıcesınde konsuuyorum
5=esın zorluk cıkardı bundan sonrakı surecte mahkemeye basvurulur ıletılır durum yakına gelmeme gıbı vesayre cezası verılır ve sunu unutma eger uyusturucu veya kolunda jılet varsa bunları evlılık donemlerınde oldugunu kanıtlarsan cocuklarının velayetını alman cok kolay olur en onemlısı de bur mahkeme heyetı en son karardada nafaka ve mal paylasımı konsuunda kararını verır ama kanıtlkama surecın olmasa mahkeme gecıcı velayet verır buda kıme verecegı bellı olmaz sartlara bakar velaet gecıcı kalır ve sonrakı karara kalır ama kanıtlarım saglam ve guvenılır olursa ılk durusmada ısler senın lehıne sonuclanır umarım yararı olmustur sevgılerle00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Sende onu akrabasıyla aldat diyenler var sakın öyle bişey yapma erkeğin elinin kiri kadının namusu o sen susan taraf ol boşan yerinide taşı sakın birdahada barışma kaldırılcak birşey değil bu ikinci şansı kesinlikle haketmiyor. ona çok sebdiğini aşık olduğunu bırakmak istemediğini söle sana acısın seni bırakmak istemesin ansızın çekip git onu hakediyor...
11 Yorumla
Soran+1 yılYapmam
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHiiiç intikam olaylarına girme idare et erkek milletidir yapar diyenede inanma en kısa zamanda ayrıl we son ayrılırken suratına okkalı bir tükür bu ona yeter sakın intikam mintikam hayatını heba etme, Allah seni sewiyomuski hatasını sana göstertmiş şanslısın dua et, ya yıllarca yapsa ve farkında olmasaydın dahamı iyi olucaktı? bir onun koynuna gircekti bir senin? zaten aldatan erkekte olsa kadında olsa zaten bok yemekle belasını bulmus demektir, toplumumuz halen aldatmaya iyi bakmıyor, yahu sevin kurtuluyosun? rölax ol kuzum, ben bir kere evlendim ve ayrıldım Allahtan aldatma falan yoktu ama en büyük korkum aldatılmaktır hep asarım keserim diyorum aldatılsam ama karıncayı bile incitemem ki? beni asla aldatmicanı bildigim ikinci bir eşim olsun önüne dünyaları sermezsem nagmerdim ama şans böyle aldatan pisliklerden yana? ha bu arada cocuk varsa olan ona olur ben bosanmalarda cocuga acıyorum kararlı bir insana benziyosun ve intikam gbi boş şeylerle hayatını zamanını ve moralini hıc bozma derim sana w, insallah hayatına sadık bir erkek girer ama aldatıldıgın icin en temiz erkege bile inanmakta güçlük yasarsın ölene dek, aldatılmaktansa ölmeyi tercih ederim, kadın erkek ne kadar eşini sevgilisini aldatan varsa hepsini ıssız bir adaya atıcaksın görcekler gününü, cok gecmis olsun dahada kendini üzme tm 🙏
52 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEyvallah 🙏
Çocuğu aldır diyenlere acıyorum, inançsız Allah korkusu olmayan tipler belli. O çocuğun tırnağını yaratamayacak zavallılar
ordusu çıkıp can almaktan (katil) olmaktan bahsediyor. Sorununa gelince; sende bu kuyruk acısı olduğu sürece beyin ölümü gerçekleşmeye başlamış bir evlilikten bahsediyoruz. Kendi başına hayatı göğüsleyebilecek durumdaysan, ya da ailenin desteğini almak gibi bir şansın varsa şanslısın, yoksa Allah yardım etsin, onurlu bir mücadele seni bekliyor demektir. O karaktersiz ileride çocuğuna yardımcı olursa ne alâ, olmazda kendi başına kalırsanda sabredeceksin işin zor bilesin...00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
107Cevap
+1 yılBirlikte olduklarını konuşma, görüntü vs. Kanıtla mahkemede tazminat davası aç elinden ne var ne yok çeker alırsın ama eşinin aldattığını öğrendikten sonra 6 ay içerisinde bu yüzden bir dava açmazsan, bu süre sonunda bu yüzden dava açma hakkını kaybedersin
12 Yorumla
Soran+1 yılNereden biliyorsun
- +1 yıl
reyhankayisli.av.tr/.../ burdan. Oku istersen
+1 yılBir akşam kocana sanki biri sizi dinliyormuş gibi sessizce ''Ay beeyyy duydun mu hani şu benim akrabalardan nebahat oraspisi yok muuu, ay bu gün öğrendim aidsliymiş. Önüne gelenle düşüp kalkıp aids kapmış. Ama eve meve çağırmayalım ben korkarım öyle hastalıklardan'' dersin. Kocan o günden sonra uyuyamaz :)
20 Yorumla
+1 yılGünümüzde çoğalan Ensest ilişki çılgınlığına bir örnek daha...
ya hadi azdın anladık...
ya karın sana yetemiyor anlamadık ama hadi anlayalım onu da
ya illa iki güler yüzü olanın peşine koşasın geldi hadi onu da anladık...
hepsini anladık da neden gidip de evine girip çıkan akrabana sarkıyorsun... yavşıyorsun... yatıp kalkıyorsun...
farklı bir zihniyet...00 Yorumlaaldatma seni iyi yapmaz intikam almış olmazsın. . kendine eziyet olur... ayrılmadan önce ortada kalmamak için biriyle sevgili olabilirsin ama ayrılmaya eminsen... once ailene destek duracaksa sormalisin sonra evlilik yaparsın yani kalacak yer ayarla once. .. boşan
00 Yorumla
+1 yılSende onu aldat diyenlere kulak asma haklıyken suçlu duruma düşmeye gerek yok yapacağın en büyük intikam yaptığını ispatlayıp mahkemede yüklü bir tazminat ve nafaka koparmak olur ömür boyu her para öderken aklına gelirsin bundan büyük intikam mı olur aldatırsan alacağın zevk 5 dakika pişmanlığı bir ömür sürer
00 YorumlaBoşanıcaksınız ama kanıt olarak ses kaydı, görüntü, telefonunda ki özel bilgilerle kanıtlayamazsınız, kabul edilmez hatta ceza siz alırsınız. Bunu yapan kişi yazışma olarak siz’e anlatması ve ya söylemesi gerekli. En fazla sunacağınız kanıt bu olacak eğer bunlarda yoksa mahkeme kanıt toplayacak
00 Yorumla- Diğer konusunda 611 cevap paylaştı.
+1 yılKardeş bende ihanet yaşadım. Ama ben intikam olaylarına girmedim. Öfkeyle kalkan zararla oturur. Bu yaptıkları zaten ömür boyu onun yakasını bırakmayacak ve ona öyle bir dönecek ki dünyanın kaç bucak olduğunu görecek. Boşan git ve bir daha da muhatap olma. Ben öyle yaptım. Ona ne yapacağını düşünürsen onu unutamazsın. Unutamazsın derken bir an evvel aklından silmeye başlamalısın. Yoksa sen düşündükçe ve aklına geldikçe kahrolursun. Geçmiş olsun.
01 Yorumla- +1 yıl
Nasıl aldattı
Şimdi öncelikle elinde sağlam kanıtlar olmalı ki surunduresin telefon kayıtları kamera görüntüleri vs yanlız dikkat et bu kayıtları yasal yollarla ele geçirmek için yoksa mahkeme kabul etmiyor telefonuna gizlice program yükleme vs olmaz önce hangi mekanda buluştuklarını tesbit etmekle basla
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence hiç kendini intikam için yorma. Değmez. Çünkü eğer sen intikam alırsan onu insan yerine koymuş olursun ki zaten bunu yapanda insan değildir. Yani intikam alırsan karşıdaki kişi beni hayla seviyorki acısını hafifletmek için intikam aldı yani beni affedebilir diye düşünebilir. Sen ona bunu düşünmesine izin verme. Geç karşısına aniden senden boşanıyorum hadi ordan git de ve evden kov eşyalarını falanda ihtiyacı olan birilerine ver ona geri verme.
10 YorumlaDiğer konusunda 3,3b cevap paylaştı. Bunu kanıtlamak için delil toplaman lazım lafla olmaz bu. Sonrasına kararverisin ne yapacağina, Öfkene yenik düşme. İntikam soğuk yenen yemek biliyorsun.
14 Yorumla
Soran+1 yılŞu an elimde bir belge tek var ama asiri ofkeliyim
Soran+1 yılTakip etsem yazSan olur mu
Yani söyleyen olmuş ama polis baskını ile yakalatabilirsen boşanma davası ile birlikte yüklü miktarda bir tazminat alırsın. Tabii ki bu acını hafifletmez. Ama yanına kalmamış olur. Ne diyim... üzücü bir durum geçmiş olsun. ☹️
00 Yorumla
+1 yılPeki nerden eminsin nasıl iletişime geçti bunlar ya uzak akraba ya kadının düşmanı kadın ben bunu bilir bunu söylerim ama senin peşinde suçlu bildiğini biliyorlarmış Allah yardımcın olsun
02 Yorumla
Soran+1 yılEminim
- +1 yıl
Bildiğini biliyorlar mı
+1 yılAkrabanı döv iyice biyere sıkıştırıp!!! Kocanı da rezil et bu dediklerini ispatlayıp bu ne rezillik ya? Ne gelirse akrabadan gelir diye boşuna demiyorlar.
03 Yorumla
Soran+1 yılCok yakin degil
- +1 yıl
Çok yakin olsun olmasın akraban sonuç olarak aldatilmişsin?
Soran+1 yılEvet
- Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılKanıtla nafakani al mis karininda sacini yon 3line ver
10 Yorumla Onu takip et kamerayla çek herkesin önünde göster videoyu
16 Yorumla
Soran+1 yıldenedi ama olmadı
- +1 yıl
Yıldız hanım bana ozldn yzrmsn rica etsem
Soran+1 yıl@Gökyüzü_kadar abaza kayol engellerim!
- +1 yıl
Abazalar değil hanımefendi beni bir soruya etiketlemişsiniz etmiş ama ben hanımefendiyi tanımıyorum kim oldugunu ve neden öyle birşey yaptıgını sormak için dedim yıldız hanım siz yazdınız bana ozldn ama ben cevap veremiyorum size
+1 yılKanıtın varsa zina davası aç, o rezillik yeter zaten
23 Yorumla
Soran+1 yılNasıl
Soran+1 yılTakip etsem yazsan olur mu?
- +1 yıl
Ben buraya yazdım, kaldırmışsın.
Boşanman ve Allaha havale etmen en doğru karar. Sen kendi hayatını yaşa onunda pişmanlığını ve yolunu bulamayışını keyifle seyredersin.
20 YorumlaStrateji belirle kameraya çek , sağlam bir dava aç ispat et sonra o videoyu o kadının çevresine izlet ama bunların hepsinde sırayla Ve yerine göre masumane davranmalısın
00 Yorumla
+1 yılİfşa edip; kendi çamuruyla rezil edin, ben rezil etmeye karşıyımdır ama mesela aldatmak ise; hele hele evliyken aldatmak ise gerçekten hak ediyor demektir.
00 Yorumla- Diğer konusunda 424 cevap paylaştı.
+1 yılBen olsam yüzüne vurup ayrılırım senin akrabanla sevgili olan bilmediğin neler yapmıştır üzmek istemem ama düzeleceğini sanmıyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılacı çekmesi lazım
Gizli Üye(30-35)+1 yılaldatmasi ayri bir igrenclik evine gelen birisiyle yapmasi daga bir igrenclik. Bosan bosmanma sebebinide acik acik soyle herkese sonra bak kendi yoluna kendin icin daha iyisini iste bu zaten ceza olur. Kolay gelsin
01 Yorumla
Soran+1 yılBurnundan getirmeliyim
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence kendini yıpratip onlara prim verme. Sen bu işten en temiz olarak sıyrılmaya bak. Sen de onlarin pisliğinde rol alma sakın sonra senin de eleştirilecek taraflarin olmasin o pislikte.
Ve hiç üzme kendini adam mı yok.06 Yorumla
Soran+1 yılnasıl?
Cevap sahibi+1 yılİntikamla falan uğraşma yıpratma kendini diyorum
Soran+1 yıltakip edeyim yaz anlatayım konuşalım olur mu?
Cevap sahibi+1 yılolur da birazdan uyucam yarin konuşuruz olur mu
Soran+1 yılolduğu kadar
Soran+1 yıltakip ettim yazsna
- Diğer konusunda 393 cevap paylaştı.
+1 yılOna beli etme gizlice fotoraflarını çek sonra onları ifşa et ve dava aç görsünler günlerini...
Aldatmak nedir ya02 Yorumla
Soran+1 yılTakip etsem yazar misjn
- +1 yıl
tamam
+1 yılve ks ye gelip başlık açtın. ben senin yerinde olsaydım ortalığın anasını g*tunden s*kerdim.
32 Yorumla- +1 yıl
Adamsın adam
- +1 yıl
@Sesizadamnvchgg eyw hocam sen de öylesin. güzel kardeşim mıyız dimi? !
+1 yılNe fark eder?
Akraba eş dost kardeş, Sonuç olarak bu adam seni aldatıyor mu? Evet...
Boşayacaksın bukadar basit !01 Yorumla
Soran+1 yılZaten bosanacam onu sormadim
Annenin yanina gitme imkanin varsa bosan aldatan bir daha aldatir sakin bir daha yapmicam laflarına kanma yalan hepsi
00 Yorumla
+1 yılSende onu aldat tam olsun bare. Madem boşanıcaksın ve acını çıkartmak istiyorsun git bağır çağır, arabesk dinle, Koçanı yanına yaklaştırma falan
00 YorumlaDiğer konusunda 520 cevap paylaştı. Al karşına konuş baktın aynı tas aynı hamam bosanma davası ac aldattığını kanıtla çatır çatır nafakani al
00 Yorumla
+1 yılBoşan gitsin ne uğraşıyon? Yok siniri alcam falan yarn öbür gün akşam haberlerine kadın cinayetlerine adını yazdırma. Usulca güzelce sessiz sedasz adamı gıcık etmeden boşan olsun bitsin
10 Yorumla- Diğer konusunda 13,2b cevap paylaştı.
+1 yılGecmis olsun Yapa biliyorsaniz ispatlayip bosanin hanimefendi aldatatma karaktersizlik ve sizin kadinliginiza hapilan bir hakarettir
01 Yorumla- +1 yıl
Ispatlarsaniz mahkemede adabimukayyere girer cocuk varsa direk sizde kalir nafaka baglanir ve tazminsta hak kazanirsiniz
+1 yılİspatlayıp donuna kadar al sonrada hayır kurumuna bağışla.
03 Yorumla
Soran+1 yılNasil
- +1 yıl
Avukata danış o yönlendirir.
Soran+1 yılDegisik
+1 yılYüzüne vur kendin bunun derdine düşeceğine bırak o düşsün.
07 Yorumla
Soran+1 yılHirsimi alamam
- +1 yıl
Ya bırak b*kunda bogulsun hayatına devam etsene
Soran+1 yılOlmuyor iste. takip yaz tamam mi
Soran+1 yılSana diyorum?
- +1 yıl
Gizli kullanıcısınız nasıl takip atabilirim
Soran+1 yılBen atacam
Soran+1 yılYaz iste
+1 yılKanıtları ikisininde yüzüne vur hatta ailenin yüzüne yüzüne göster
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
En güzeli bu olur, boşanıp dava sürecinde dalga geçer gibi tazminat da isteyebilirsin bu da erkeğin gururunu kırabilir
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖncelikle eşinden boşan.. Sonra ikisini de kendi çevrelerine rezil rüsva et.. Bu onlara yeter, sonra bak keyfina hayatın tadını çıkar.. Unut gitsin yani..
10 Yorumla
+1 yılBasit. Eğer ortaya çıkarmak istiyorsan küçük micli kaydedicililer var koy cebine gelince herşeyi dinlet :D
00 Yorumla
+1 yılElinde kanıt varsa bir gün bunları bir yere topla kanıtları göster
10 YorumlaAcı falan çıkaracak bir şey yok maddi manevi nafaka davası da aç sömür deyyusu :) ( Boşan demeyeceğim zaten biliyorsun sen ne yapman gerektiğini )
00 YorumlaBoşan kardeşim sen mutlu ol üzülme...
Hiçbirsey yapma sen üzülürsün aldatma...00 YorumlaNe yapıyor aldatıp nasıl tespit ettin
Kimle aldatıyor tam olarak
Anlat bakıyım00 Yorumla
+1 yılTazminat davasi ac kocanin donuna kadar herseyini alirsin birde çocuğunuz varsa isin daha kolay
05 Yorumla- +1 yıl
Bu sefer parasi olmazsa diger karida terk eder adami anlasana bok gibi kalir ortada
- +1 yıl
Sayın anlamak istemeyen canım bey beraber aldattığı kadından bahsediyorum adamın parası olmazsa gider
Diğer konusunda 5,1b cevap paylaştı. Nasıl yaa yuhhh
yakaladın mı sen bunları eminmisin?00 Yorumla
+1 yılSende onu aldat O anki aldatmislik hissi intikam almış gibi hissettirir 😉
03 Yorumla- +1 yıl
Iste bu kötü 😬
Soran+1 yılevet
- +1 yıl
Napcn peki
Hıc sinir yapma önce sakin ol aynı durum arkadaşımın başina geldi o pevezenkin bulustugu opustugu anda fotoları bir çaktık mahkemedr azini acamadı pust sinirle kalkan zararla oturur once sakin
00 Yorumla- Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılEvine gelip yemeğini yiyor çayını içiyor sonrada kocani ayikliyor yapan mi? suçlu yaptıran mı?
00 Yorumla
+1 yılcok üzüldüm bu durumuna gecmis olsun ya allahindan bulsun boşanmakta kolay değil allah yardimcin olsun
10 YorumlaDiğer konusunda 3,9b cevap paylaştı. Kanitlamaya bak. Eger kanit alirsan onun hayati elinde olur. Rezil de edersin maddi manevi herseyide koparirsin
00 Yorumla- Diğer konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılBunları birlikteyken kameraya al. Sonra Facebook ve instagramda ikisini de etiketleyerek paylaş. Bakın kocam beni aldatıyor diye rezil kepaze olur
00 Yorumla - Diğer konusunda 870 cevap paylaştı.
+1 yılBunların öpüşürken falan fotoğrafini çek ispatla aldatilgini tazminat falan alirsn
01 Yorumla
Soran+1 yılBualama
Diğer konusunda 917 cevap paylaştı. Uyar nasihat et ve şöyle de ona onda ne varsa bende de var senin derdi ne de belki mantikli bir cvp verir
00 YorumlaBu kanıya nereden varsın eminmisin. Ciddi bir durum. gercekten umarım sabırlı olursunuz. Üzücü bir sey
01 YorumlaDiğer konusunda 636 cevap paylaştı. Tam benlik olay irtibata geç benim le ortak yön var
00 YorumlaAilesinden birileri biliyor mu
Senin akrabanın ve kocanın ailesine durumu anlat02 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum
ispatla ve karşılarına çık söyleyecek lafları olmasin.
00 YorumlaKanıtla git mahkemeye ikisinide ver dava ac ikisindende tazminat alırsın
00 YorumlaBence ilk başta elinde bir cok delil bulundur. Daha sonra boşan ve büyük bir tazminat davası aç. Em son olarak da rezil et.
02 Yorumla- +1 yıl
Şu anki aile durumunu ortamını bilemediğimiz için imkanlarını falan pek bir şey diyemiyoruz ama o kadının yüzüne neşter ile ismini yazmak bir seçenek senin için. Veya kadin ne de olsa orusb... degil mi kocana bakiyorsa baska erkege de bakar bir erkek ile konusur durumumu anlatirdim eminim yardimci olan birileri olur daha sonra kocani da aldatmis olur ve kadin tek basina kalmis olur en son olarak da ya dov ya da akline ne geliyorsa onu yap senin hırsına bagli. Aklıma bir çok şey geliyor ama senin için hangisi uygun bilemiyorum. Ama ben olsam Allah'a havale ederdim en iyisini o bilir.
+1 yılEn iyisini yine kendin bilrsin. Nede olsa biz ne kadar tahmin edib ne kadar aci çektiyini bilemeyizki. Umarım mutlu olursun
00 Yorumla- Diğer konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılonları basıp, ikisinde rezil etmen, onlar için sonun başlangıcı olur
00 Yorumla Bu yol çok farklı o yüzden mantıklı karar ver hatalar insanlar içindir
00 Yorumlayapacak bişey yok kanıt bulup boşanacan tazminat davası açacan nafaka alacan başka ne yapabilirsin
00 Yorumla
+1 yıloha herşey üst üste gelmiş zor ya üzüldüm
11 Yorumla
Soran+1 yılevet
- Devamını Gör (90)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası