Merhaba, ne olursa olsun ben böyle birşeyi kaldıramam bana göre böyle birşeyin şakası falan olamaz, sonuçta her şakanın altında bir gerçeklik payı vardır bu yüzden sevgilim bana böyle bir şaka yaptığı an ona güvenim kalmaz, zaten aklı yerinde olan böyle bir şaka yapmaz çünkü insanın içine ister istemez şüphe düşer zaten şüphe düştüğü zaman o ilişki hiçbir zaman eskisi gibi olmaz benim içinde öyle şüphelendiğim zaman asla eskisi gibi sağlam bir ilişkim olmaz ve onunla ayrılırım
öff kaç kez öyle şaka yapmıştı sinir olmuştum 1 ay konuşmamıştım bütün küfürleri saymıştım sonra baya yalvarmıştı şaka diye birinde de salk, kuzeniyle foto çekilmiş onu atmıştı xd bi de başkasını seviyorum diyip bana fotomu atmıştı illa kızdırcak 🙄
Çok güvendiğim biri yapmıştı bu şakayı, der demez gözlerim şapır şapır akmıştı sadece ağlamak istedim o an, şaka yaptığını söyleyince de uzun bir süre kendime gelemedim hem öfkelendim hem kırıldım bu şakalar bence hiç güzel değil yapılmaması lazım
Şakası, geçmişimin yaralarını ortaya çıkaracak ve sarsacak nitelikte olması neticesi onunla olan tüm bağım da bitmiş olur. Bir defa güveniyoruz. Şakası da olmuyor malesef. Yüreğime indiği an bitmiştir. Artik bir daha samimiyetine inananam. Bağlılık duyamam. Aldatılmak böyle bir şey çünkü. Hiç haberin olmadığı anda yaşanıyor her şey. Sonra öğreniyorsun en inandığın ve sevdiğin insanın sana layık gördüğü değersizliği. Şakası olmuyor bu işin. Şimdi bile bir kez daha soğudum yani.
Aldatmak yerine açıkça eşine desin benim canım başkalarını çekiyor ortak kararlar ile farklı cinsel hayatlar olabilir 21 yüzyılda yaşıyoruz şu sekse kutsal bir şeymiş gibi bakmayı bırakın doğada hangi hayvan eşinden izin alıp çiftleşiyor ya da tek eşli? Bence cinsellik tabuları yıkılmalı ki herkzes rahatlasın...(!)
Daha önce biriyle ilişkim olmadığı için eşimin beni daha değerli bulacağına, daha çok sevme sebebi olduğuna inanıyorum. Haksız mıyım. :) Farklı çevrelerle çeşitli ilişkiler deneyimlemis birininin seninle de benzer ve aynı şekilde kuracağı ilişkiler de kendini ne kadar özel hissederdin :) karşında ki insanın tüm özelini seninle paylasacak kadar ilk kez sans güvenmiş ve beklemis olmasına değer vermezmiydin :) Değer vermezsen hissettiği üzüntüyü ve mutsuzluğu telafi etmekte acaba mümkün olurmuydu :)
@Huysuzsaskın Ben özürdilerim. Ama hiç bilmem ki ironiden 😃 Çünkü sizi gerçek anlamda hiç tanımadım. O yuzden ne söylediyseniz hep gerçek algılar yüreteceğim fikirlerde de bol bol hatalar yaparım. Çok üzgünüm haklısınız 😊
şaka olduğunu kabullenip sonra sevgiliyi yatağa atıp tamamen kendi zevkime uğraşıp hamile bırakıp tekmeyi basmam yok mu bu anda aldattığına mı üzülsün buna takmayıp acımı bu şekilde aldığıma mı
Karşı cinse güvenmediğim için aramız eskisi gibi olmazdı sanırım.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Aldattığının üzerinden de neredeyse bir sene geçmiş kagdjsgs
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
böyle şaka olmaz olsun bu nedir böyle hiç mi sevgilinin hislerini önemsemezsin nasıl olurda 1 saniye bile olsa onu böyle korkutursun hiç mi vicdan hiç mi insaf yok be sorarım? yazıklar olsun bunu yapana da , yaptırana da...