Sevgilinizi veya herhangi bir değer verdiğiniz insanı kıskanınca ne veya neler yapabilirsiniz? 

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Biz buna kiskaclik değil kısıtlamak diyoruz. Eğer bikini istersem giyerim kimseden izin almama gerek yok çünkü kimse benim sahibim bende kimsenin sahibi değilim bu yüzden sizin kıskançlık adı altında yaptığınız kısıtlamayı ben kimseye yapmıyorum
Yaa o kısım hakkında yorum yapmak istemiyorum ama şöyle diyeyim bende sevgilime karışmam yani çoğu şeyde ama da yinede işte insan kıskanıyor bikini dediğinde bile. Peki neyse saygı duyuyorum kısaca
Ben mesajlaşma fotosu hakkında konuştum yok giyme kızarım falan bu kıskanmak değil kısıtlamak ama mesela seninki kıskanmak o doğru
Haa evet yani şahsen bende sevgilime karışmam gerçekten. Yani sadece onun kötülüğüne olabilecek bir şeyde yapma derim falan ama ona şunu yapma bunu etme falan diye emretmem oda bana karşı aynı şekilde işte
Cevap
1Cevap
Hemde çok Kıskancım.. genelde trip atıyorm bile bile de kıskandırıyorsa konuşmuyorm 2-3 gün
Off vallaha sevgilinin işi zor ben yine iyiymişim çok şükür 😂
Aynennn az bile daha be :dd
Yok yok sen çok tehlikelisin vallaha ldldldld. Allah sevgilimi benden eksik etmesin amin vallaha 😂
:dd böyle diyorsun ama sevgilim de az yılan değil yani ondan böyle kıskanıyorm ve kısıtlıyorm yılanın başını baştan ezmek gerek yoksa devamı gelir
Yok abi yok siz sevgili olarak ikiniz de tehlikelisiniz yani ne desem bilemedim ama Allah mutlu etsin daima sizi ne diyeyim 😂
Sagol 😄 aynı şekilde sizi de Allah mutlu etsin
Ne demek. 😄Amin gerçekten çok teşekkür ederim 🙂
😂😂😂 çok güldüm asdhshw
Ahahaha evet bende öyle 😂. Daha bir sürü böyle komik şey var gerçekten insanlar tuhaf 😂
Seversem çok kıskanırım
Peki ne veya neler yapabilirsin 🙂
Wow hakketen mi yaa aynı şeyi peki oda sana yaparsa yani bilemedim kabul eder misin ki😄.
Peki peki 😄. Vallaha helal olsun o zaman yani kısıtlamak çok abartınca bence tadı kaçıyor ama olsun. Biz çok şükür iyiyiz bari 😂
Okk okk okk iyiymiş aslında😄. Saygı duyuyorum ki bende tamamen senin gibi düşünüyorum ama sevgilim yinede çok şükür arada sinir etse de bu konularda çok şey etmez 😄
Detaydaki kadar değilim
Anladım oda güzel dozunda olması en iyisi zaten
Kiskancim ya benim ya kara topragin gurbsn oldugum
Anladım iyiymiş🙂. Peki neleri kıskanırsın desem her türlü şey mi
Anladım ben zaten şaka yaptığını da neyse. Tabi o kısımda çok haklısın
Değilim ama eşim kıskanç
Anladım abi vallaha zor ama iyidir de dozunda olursa
Çok hemde
Hmm en fazla ne yaparsın desem 🙂
Çoooooooooooooooooooooooook
Okk peki neler yaparsın kıskanırsan ve neleri kıskanırsın desem
Arkadaşlarımı ve sevgilimi çok kıskanıyorum
Hmm vallaha anlıyorum seni bende öyleyim aşırı kıskanç biriyim ama napalım
Onun dar pantolon giymesini bile istemiyorumm
Wow da erkekte ne oluyor ki dar pantolon da yani ne var sonuçta. Kadınlarda neyse de erkekte işte tuhaf bunu demen
Şeyi kalkar falan belli olur bakarlar 😤
Ohaa da şey eğer kalkarsa o dar veya geniş pantolonda farketmez ki yani. Eğer şalvar giymiyor ise her türlü anlaşılır yani
Evet şalvar giydircem o yüzden tabi giyerse 😅
De yok artık be 😂. Oda sana aynısını yapıyordur kesin ama
Niye ya bakmasınlar benim kocamın şeyine 🤣
Ohaa evli misin sen. Ayrıca yav kim bakacak daa 😂. Pantolonda gözükmez kolay kolay yani kalkarsa da ne diyeyim yani 😂
Hayır tabiki
Haa okk sevgilin var mı peki madem
Evet
Haa iyi o var bari 😂. Neyse de pantolon için falan da kısıtlama bari dostum değmez 😂
Ya hayır istemiyorum bide ögretmen ögrencileri falan var onlara sarıldığı için bi hafta küs kaldım ortaokul bu arada
Kız sen hakketen manyaksın ortaokuldaki kız öğrencisine sarıldı diye mi küstün ona 😂
Evet 🤣 akrep burcuyum bide iyice kıskandım
Vay Bee yok yok vallaha sevgilinin işi zor ama gerçekten ne desem bilemedim 😂
O daha fena ama
Off tamam bende de var aslında aşırı kıskançlık ama neyse anlıyorum senide aslında 😂. O ne yapıyor ki
Erkeklerle konuşmam yasak 😑
Şahsen hak verdim ama 😂
şu an bile yasaga uymuyorum 😅
Haa pardon ben erkeğim evet haklısın 😅. Yani bizde çok şükür bu kadar şey etmez bana bari aramızda güven var gerçekten
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?