Kardeş kıskançlığı?

Öncelikle merhaba, Benim ikizim var çift yumurta hiç benzemiyoruz o sarışın ben kumral neyse evde sürekli o ön planda en güzeli de ne zaman dışarı çıksak arkadaşlarla görüşsek ben yokmuşum gibi sürekli onunla sohbet ediyolar ondan söz ediyolar evde ise kardeşlerim ona gösterdiği saygıyı bana vermiyorlar oysaki ben çok iyi davranıyorum onlara o ise sürekli tartışıyor onlarla ama en çok onu seviyorlar o zayıf güzel her 3 günde bir kıyafet alıyor ne giyse yakışıyo çok dikkat çekiyo güzel de bunu etrafımdaki herkes dile getiriyor fazlasıyla bu beni çok rahatsız ediyor ayrıca anlaşamıyoruz da onunla beni odasına hiç istemiyor kimseyi kabul etmiyor bu 3. evimiz yeni taşındık zaten en Büyük odayı kendine aldı ben ise küçük erkek kardeşimle küçük odada kalıyorum o ne isterse o olur zaten evde tartışırız annem bana yeter sus artık ne gelirse ağzına söyler ama ona öyle değiller onun sinirlenmemesi için beni sustururlar ben kendime ne alsam aynısını ona alırım ama o sadece kendine alır beraber vakit geçiremiyoruz çünkü benden çabuk sıkılıyor tartıştığımızda bağırarak ona anlattığım içimi döktüğüm sırlarımı herkese söyler güzel diye iş buluyor hemen ama ben bulamıyorum gerçekten olay bu herkes onu çok seviyor davranışları kötü olsa bile ben çok iyiyim ama ben en kötü muameleyi görüyorum şu an da kavgalıyız o kadar doluyum ki daha çok şey var bu sadece çeyreği sadece evden gitmek istiyorum herkesten uzağa
Kardeş kıskançlığı?