Genelde düğünlerde insanlar giyimlerine ve makyajlarına özen gösterirler , onun için sevgilinizin düğünlere gitmesini pek istemeyebilirsiniz. Sevgilinize gitme dediğiniz hâlde sizi dinlemeyip gitseydi ne tepki verirdiniz?
Kölem değil neticede, gitme demem, gitmenden rahatsız olurum derim, giderse ben de onun hoşlanmadığı yerlere, misilleme için değil de, canım isterse gider ve sorumluluk hissetmem.
Malesed bende de öyle oluyor. Sanırım bişeyleri kusursuz yapma çabalarım kusurlu sonlar bırakıyor ellerime😅 Oysa Allahtan başka kusursuz hiçbir şey olmadı, olamazda bu dünyada, dur şarki atayim sana dinle
Ya birisine istediğiniz kadar güvenin o kişinin bir şey yapacağı varsa yapar zaten. Kız arkadaşınız nerde nasıl davranacağını ya da giyinileceğiyle ilgili problemi varsa şüphenizi ya da görüşünüzü kalp kırmadan dile getirin...
Gitmesine izin verirdim eyer gitmesini istemiosam ve oda gidiosa bu evliligi etkiller cunku benim kararlarma saygi duymuyosa zaten evlilik die bisey yoktur ayriyeten herkes kendi kafasina gore takilirsa buna evlilikmi denir resmen ev arkadasina doner iş