Aylar önce senelerdir arkadaş sandığım bir paçavra kadının iki taraflı dolduruşları yüzünden sevdiğim kişiyle aram açıldı. Hatta sevdiğim kişi beni her yerden engelledi. Geçenlerde engeli kaldırdı, bu kez de iyi niyetli sandığım başka bir paçavra kadının olaya zorla karışması üzerine tekrar engellendim. Onlar yaptı, bedelini ben ödüyorum. Olay burada anlattığımdan daha ağır normalde. Travma atlattım, 4 aydır ilaçlara bağımlı bir şekilde yaşıyorum. Bütün bunlar yetmezmiş gibi bir de günah keçisi ilan edildim. Nasıl kurtulabilirim bu durumdan, unutmak haricinde?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Suc senin paçavra kadınlar deyip vicdanını rahatlatıyorsun ama üçüncü şahıslar her zaman vardır ve hiç bitmez, senin onlara istinaden sevgilin karşısında sergilediğin tavır önemli aşk ve olgunluk tam da burda kendini belli eder
Ben onlar yüzünden çok hata yaptım, kendi hatalarımın da farkındayım. Ama emin olun onlardan çok kendi hatamın olmasını dilerdim. Başkalarının hatalarının bedelini ödemek daha acı.
İşte dedim ya önemli olan onlara rağmen sevgiline sergilediğin tavır önemili sevgiline güvenmen ve ya güvenmemen onunla aranda bir sorun onunla halletmen gerekir bu hep her yerde böyledir kendi hayatınla ilgili son kararı kendin tartıp biçip vermen laizm digerleri sadece bir fikir olsun ama son karar senden çıksın senin aklindan vicdanından o zaman ikinci adımı nereye nasıl atacağını bilirsin şimdi bir bosluktasin sadece. Olayın içeriğini bilmiyom tabiki.
Ben çok pişman oldum saçma davrandığım için. Ama kendi yaptığımın bedelini ödediğim yetmezmiş gibi bir de başkalarının hatalarının bedelini ödüyorum.
Olayi tam anlatir misin
4 ay önce 10 yıl boyunca arkadaş sandığım, pek çok konuda destek olduğum kişi önce beni, sonra sevdiğim kişiyi türlü türlü laflarla dolduruşa getirdi. Hatta daha da ileri boyuta gitti ve beni, sevdiğim kişinin gözü önünde darp etti. Sevdiğim kişi beni her yerden engelledi. Ben intihara kalkıştın o gün ve ben o vaziyetteyken sevdiğim kişi ve arkadaş sandığım şahıs arkamdan iğrenç bir şekilde konuşmuşlar, arkadaş sandığım kişi yine onu dolduruşa getirmeye devam etmiş. Aylarca kendimi toparlamak için uğraştım ben, ilaçlara bağımlı yaşadım, hâlâ da o şekilde yaşıyorum. Bu süreçte sevdiğim kişinin halasıyla da konuşuyordum ara sıra. Geçen günler halası ile yine buluştuk, onun sayesinde sevdiğim kişi engelimi aylardan sonra kaldırdı. Ertesi gün ise ona mesaj attım. Bana karşı çok limoni konuştu, hâlâ öfkeli olduğu belliydi. Ardından halası bana mesaj attı. O sırada yine yanımda iyi niyetli sandığım başka bir kız vardı. Sevdiğim kişinin ve halasının mesajına cevap veriyorken telefonumu zorla elimden aldı, istememe rağmen dakikalarca vermedi ve sevdiğim kişinin halasına saçma sapan bir ses kaydı attı. Ben hâlâ o kızı o an bile iyi niyetli zannettiğim için sesimi çıkarmadım. Sonrasında ise sevdiğim kişi ve halası beni engelledi. Halasına başka bir numaradan ulaştığımda bana o ses kaydı yüzünden "terbiyesiz" dedi ve engellemesinin asıl sebebinin o ses kaydı olduğunu söyledi. Oysa o şapşal kız araya girmeseydi, karışmasaydı sevdiğim kişiyle ben birkaç haftaya buluşacaktık. O gün bugündür yine ağlıyorum. Başkalarının hatalarının bedelini ödemek zorunda kalmak çok gururuma dokunuyor.
Suç birtek kizin degil. Sevgilin inanmaya cok merakliymis. Kizdan sikayetci olabilirsin keske şikayet etseydin ceza yerdi. Seni sevem doldursa gelse bile kavga edilse bile sonra gelir affeder cozum arar. Bahsettigin kisi seni sevmiyor ki arkandan kötü konulmuş. Gercekten hersey geciyor cok kötü durum yasamissin ama onlari uzmen mutlu olmana bagli. Sen boyle dibin dibini gordukce onlar guclendir. Seni cocuk sevmiyor seven affetmek icin bahane ararken cocuk senden uzak duruyor. Bir gun kalk be hayata yeniden basla. Bu insanlardan kurtuldun sanslisin. Cevreni bastan yenileyip sana duskun insanlar al hayatina kimseye de ozelini acma.
O beni sevmiyor falan değildi. Ben ona çok ağır, affetmesi zor bir laf söyledim. Kendisi de bu yüzden beni affedemiyordu ve benim onun peşinden koşmama güveniyordu.
İntikam alıyordu yani benden aklı sıra. Zaten bahsettiğim gibi kendisi de beni affetmek üzereydi, o kız terbiyesizlik edip araya girmeseydi.
Bu arada o kadar emek verdim, yazdım size ama anlattıklarımı hiç de doğru anlayamamışsınız anlaşılan.
Fazlasiyla dogru anladigima emin olabilrisin ama seven kendimdne biliyorum kin tutamaz kizar küser ama böyle yapmaz en basta size saygisi yok seven korkar kaybetmekten korkusu mu var? Pesinden kosmana güveniyordu diyorsun haklisin burda e bunu seven yapar mi? O kiz da cok adi bir insanmis tabiki. Hayatına devam etmeni oneriyorum seni seven Şu an senle olurdu bu dediklerkm seni uzmesin cunku görünen bu.
Senin de hatan olmus olabilir sence sana kst ve kat fazlasini yapmamis mi?
Onun kalbini siz bilemezsiniz? Ben bile bilemem tanıdığım halde. Ayrıca evet, seven insan da yeri gelir intikam almak ister. Sırf moral bozmaya uğraşmak için bu tür yorumlar atmanıza gerek yok. Ben onun bana karşı hâlâ hissi olduğunu biliyorum. Kimsenin kalbi, hisleri hakkında yorum yapacak haddi kendinizde bulmayın, lütfen.
Sevgin sanirim gözlerini kor etmis. Moral bozmak degil aksine anla ve mutlu ol bu sefer onlar uzulsun diye ugrastim. Sen sevgiye bu anlami yukluyorsan ve kiz sana onca sey yapmis sevdigin kisi uzerine engellemis seni takmamis intikam derdindeyken bunlari demen cok aci. Sen kapa gozunu ama gercek hep ordadir.
Bunları tartışmak uzun sürer. Benim de hatalarım oldu, onun da hataları oldu. Ama benim söylediğim laf çok ağırdı.
Anlattigina göre sevgi saygı yok, hataalar yapilir ama seven her zaman telafisine ugrasir tipki senin de ugrastigin gibi sevgiyi boyle kirli hareketleriyle kirletmesin kimse.
O beni sevmese, benden tamamen vazgeçse numaramı da silerdi. O kızınkini sildiği gibi.
Anladım siz devam edin o kişinin peşinden zorla engeli kaldiran kisi eminim cok seviyrodur olani anlsttim kabaca yazmissin benim canimi sıkma kizim
Tabiki kesinlikle seviyor bir gommedigi kalmis
Haklısın ama sevip sevmediği konusunda ne olursa olsun net konuşamayız. Birisi hakkında, özellikle tanımadığınız birisi hakkında "sevmiyor" demek çok büyük bir iddia.
Seni onemsemesi icin yoluna bakmalisin diyorum bu psikolojik acik birsey yardim ediyorum sirf seni ezen birine inandığın icin bana salliyorsun kiz sana darp uygulamis arkandan kotu kotu konuşmalar yapmislar numarani silmemis oha evleneceksiniz
Hı hı aynen
Bak senj anliyorum ama iyiligin icin konuştum yani gorunen bu sevgi varsa da icinde ancak kirintisi vardir
Avut kendini ne diyim iyi gunler
Ruh hastası boş bir tipsin
Sorduğum soru seni ilgilendirmez. Ruh hastası olup olmadığıma da sen karar veremezsin. İnsanları bu şekilde yargılayacak hadde sahip değilsin. Çok rahatsız olduysa soruma görüş yazıp rahatsızlık vermezsin. Hadi yallah şimdi
Ruh hastası ezik , boş işsiz güçsüz , ipsiz sapsiz
Seni çıktığın yere geri sokarım. Terbiyeli konuş alçak. Yaşından başından utan alçak.
Kes mna cakrigim sen karşımda ağzını bile acamazsin ezik
Seni ananınkine geri gönderirim onun bunun yaşlı pe. szosu seni. Kim ezikmiş o zaman görürsün. Hayatta KS de guru olmaktan başka bir başarısı olmayan bir ahmağın burada gelip bana sallaması büyük ironi. Neyse yazıp daha fazla rahatsızlık verme.
Karşımda ağzını acamazsin dahi ezik kezban beyin fakiri
Sen kimsin ki dngalak? Senden korkan senin gibi olsun.
Sen daha profilin açık soru sorabilecek güvene sahipsin hirt
Ama sen o tipinle profiline fotoğraf koyabilecek kadar genişsin.
Lan seni istememisler engellenmissin tipsiz ne konuşuyorsun tipin bile yok ezik senin
Tipe bak sifonlu çek gibi birisine laf yetiştirecek değilim. Beni rahatsız etme daha fazla. Başka da bir şey yazmayacağım.
Tipsiz olduğun için engellenmissin ruh hastası hala sağa sola saldırıyordu ezik
Ulan kardeşim sen geldin bana saldırdın. Yazdığın görüşü oku akıl hastası. Senden kat kat güzelim. Sçtığım bk bile senden güzel. Neyse uzatma işine hadi.
Lan çirkinlikten geberiyorsun kaç kez engel yemişsin en ufak bir güzellik elle tutulur bir tarafın yok
Sg