Aşk İlişkileri İstemediğiniz için mi istenmediğiniz için mi sevgiliniz yok? Neveaşıkbiri Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor İstemediğiniz için mi istenmediğiniz için mi sevgiliniz yok? İstemediğiniz için mi istenmediğiniz için mi sevgiliniz yok? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Arayıp bulamamaktan sevgilim yok. Kimse istemiyor veya istemiyorum diye değil. Malum türlü bahanelerle oyalayan arkadaş ortamım yüzünden, aşkı aramam engelleniyor. 0 0 Yorumla
CrayzMan06 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl İstemiyorum çünkü ne zaman hayatıma biri girse hayatımi alt üst ediyor kendi cehenneminde yansın beter olsun böyle tek iyiyim 0 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı. Olması için uğraşmıyorum. Vakti gelince karşıma çıkar mutlaka. 0 0 Yorumla
mağaradakivampirr10 Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 38% +1 yıl İstemediğim için sınava çalışıyorum boş islerle ugrasamam 0 0 Yorumla
Soyersoyer Takip Et Master Yaş: 38 , eic 51% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Şu an için istemediğim için, yoksaki beni çılgınca isteyen biri var 0 0 Yorumla
niqiplex Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. İstemediğim için ama isteyipte olamadığım da var tabi. 0 0 Yorumla
starandlight Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl İstemediğim için yok bir kere istedim onu da açılamadım 1 0 Yorumla
bibkrmsn Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Ben sevgili değil de flört yapıyorum ama onlar beni sevgilisi sanıyorlar. 😂😅 0 0 Yorumla
MermaiD_0 Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl İstemediğim için yok. Sap olmak daha iyi. 1 0 Yorumla
yellowline Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl ~Rahatımı bozmak istemediğim için sevgilim yok 😂 0 0 Yorumla
__pinhan Takip Et Master Yaş: 32 , eic 45% +1 yıl Karşılıklı diyelim tek taraflı demek doğru olmaz. 0 0 Yorumla
BehruzuFurkan Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Kafama göre birini bulamadığım icin yok jsksjs 0 0 Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Yalnızlık tatlı geldiği için. 0 0 Yorumla
SkrErd37 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 55% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. İstiyorum ama istenmem diye olmuyor...🙁 0 0 Yorumla
damnparanoia Takip Et Xper 5 Yaş: 109 +1 yıl İstemediğim için, tek tabanca takılmayı seviyorum. 0 0 Yorumla
duygusalkaktus Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 93% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. arayışta degilim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Arayıp bulamamaktan sevgilim yok. Kimse istemiyor veya istemiyorum diye değil. Malum türlü bahanelerle oyalayan arkadaş ortamım yüzünden, aşkı aramam engelleniyor.
İstemiyorum çünkü ne zaman hayatıma biri girse hayatımi alt üst ediyor kendi cehenneminde yansın beter olsun böyle tek iyiyim
Olması için uğraşmıyorum. Vakti gelince karşıma çıkar mutlaka.
İstemediğim için sınava çalışıyorum boş islerle ugrasamam
Şu an için istemediğim için, yoksaki beni çılgınca isteyen biri var
İstemediğim için ama isteyipte olamadığım da var tabi.
İstemediğim için yok bir kere istedim onu da açılamadım
Ben sevgili değil de flört yapıyorum ama onlar beni sevgilisi sanıyorlar. 😂😅
İstemediğim için yok. Sap olmak daha iyi.
Anlaşamadığım için 😀
İstemediğim için yoktu, nasibim için var
~Rahatımı bozmak istemediğim için sevgilim yok 😂
istenmediğim için 👍🏻😂😁
Karşılıklı diyelim tek taraflı demek doğru olmaz.
Kafama göre birini bulamadığım icin yok jsksjs
Yalnızlık tatlı geldiği için.
İstiyorum ama istenmem diye olmuyor...🙁
istemediğim için yok..
yarım saatimi almaz..
istemiyorum ulen
İstemediğim içinb
İstemiyorum.
İstemediğim için, tek tabanca takılmayı seviyorum.
İstemiyorum
İstenmediğim için
İstenmediğim için
İstemediğim jcin
arayışta degilim
İstemediğim için yalnızlık iyidir
İkisi de :D
İstenmediğim için
İstenmedigim icin
İstemediğim için.
İstemiyorum..
Var ulen😂