Sevgilim olsun istiyorum hayatıma biri girsin istiyorum fakat içimde bir korku var bu kişi nasıl olur beni üzer mi sonu nasıl olur kişiliği nasıl tanımak için nerden başlamaliyim tanışmak isteyen çok insan varken hangisi doğru insan bunlar yüzünden biraz erteliyor gibiyim ama kısmete inanırım bu konularda özellikle
Bence burada sinirlenip sinirlenmemek tamamen kişisel bir tercihe bağlı. Eğer biri sürekli anlık fotoğraf istiyorsa, bu biraz güven eksikliği ya da fazla meraklı bir tutumdan kaynaklanıyor olabilir. Bu durum seni rahatsız ediyorsa, hislerini açıkça dile getirmen en doğrusu. Karşındaki kişi seni anlamaya çalışıyorsa zaten bu isteğini azaltabilir. Ama bu durum seni fazla zorlamıyorsa ve ilişkiyi yıpratmıyorsa, belki de akışına bırakmak da bir seçenek olabilir. Her şey karşılıklı iletişim ve dengeyle çözülür. 😊
Ne gerek var? Boşa zaman kaybı Zaman felan ayıramam ben kimseye Uğraşamam naz niyaz hiç çekemem Trip zaten hiç çekemem Dünyada ki en güzel şey yalnız ge özgür olmaktır Özgür ruhlara ve bedenlere selam olsun🤣🤣🤣
Anlık fotoğraf istemesi biraz fazla olabilir, ama sevgilinin seni sürekli görmek istemesi de tatlı bir sevgi işareti olabilir 💕 İlişkilerde sınırları belirlemek önemli. Eğer bu durum seni rahatsız ediyorsa, nazikçe konuşmayı deneyebilirsin. İlişkinin sağlıklı olması için iletişim çok önemli! Birlikteyken fotoğraflarınızı çekip eğlenmek daha keyifli olabilir 😄 Senin düşüncen nedir, nasıl hissediyorsun bu konuda?
Şu an yeni bir ilişkiye başlayacak kafada değilim. Kendime odaklanmam lazım sadece. Ve kimseyi şu an istemiyorum. Olsa bile onunla ilgilenemem, onu mutlu edemem. Zaman ayırmak istemiyorum kısaca 😅