Sevgilime Tektaş aldım, bunu nasıl vereceğim hakkında nasıl yorum yapar mısınız"?

Sevgilime bir tane Zen Pırlantadan tektaş yüzük aldım (öğrenciyim hala kıyıda köşede biriktirdiklerimden 0,08 karatlık bir forevermark yüzük). Önümüzdeki günlerde 10-12 gün sonra buluşalım işimiz var dedim. Süpriz yapıcam ama az çok farkında bir şeylerin ama olsun..
Neyse kız kardeşimin evine gidicem ben onlar evde olmuyorlar. İşte iki kişilik mantı yapıcam (en kolay bu geliyor aklıma ama sizin fikriniz ne olurdu yemek konusunda), sonra ortaya küçük bir meyve tabağı, bir de ufak bir tatlı, pasta gibi bir şey yapmayı düşünüyorum. Aynı zamanda masanın üstünü ve evin bir kısmını kuru gül yaprakları ve mumlar ile süslemeyi düşünüyorum. Daha sonra bir buket sarı lale almayı (bunu sordum hangi çiçeği daha çok seversin diye kafam karışık çiçek konusunda da ). düşünüyorum. Ve arka taraftanda bizim şarkımız çalıcak :) ve yanına da birer kadeh şarap koyucam. Onunla birlikte gündüz buluşçaz ama ben romantik bir akşam yemeğiymiş gibi hissetmesini istiyorum :)
Ben üzerime takım elbisemi giymeyi düşünüyorum ( kıravat veya papyon, gömlek, pantolon takım ayakkabılarım ve takım ceketim ile yeleği) ama onun hiç bir şeyden haberi olmucak normal giyinip gelicek bende mi normal giyinmeliyim bilemedim. Ayrıca evlenme teklifi etmicem evlenme teklifini ilerde edicem zamanı geldiğinde. Acaba evlenme teklifi mi etsem bilemedim ama evlenme teklifini daha güzel şekilde etmem gerekiyor.. Ben aslında yüzüğü hediye etmek istiyorum... Sizden yorumlar bekliyorm
Sevgilime Tektaş aldım, bunu nasıl vereceğim hakkında nasıl yorum yapar mısınız"?