NİŞANLIMLA HEP KAVGA EDİYORUZ?

Arkadaşlar ben çok değişik oldum, nişanlımla fırdukyere kavga ediyorum, ilgi istiyorum mesela gün çok güzel geçiyor o uyumak istiyor (uzak şehirlerdeyiz) ben neden uyuyorsun hep uyuyorsun ileri de de böyle mi olacaksın diye kavgayı bir başlatıyorum taa 2 sene önceki bana yaptığı haksızlığa kadar gidiyorum, hiç sınırım yok o ise sısuyprya da karşımda uyıyor.. Böyle olunca kaale alınmadığımı düşünüp daha da deliriyorum, yani beni anlasa güzel 2 çift laf etse yeter ama o susmayı tercih ediyor, susup susup telefonu suratıma kapatmakla sonlandırıyor duruşunu. Biz nişanlıyız 3 4 aydır ve sürekli eşya konuşuyoruz ev falan artık hiç birnirmize güzel sözler söylemiyoruz, ben de haliyle monotonlaşmaktan sevgimizin azalmasından korkuyorum, bilmiyorum neden herşeye böyle kaygı duyuyorum bu konuda tek miyim yardımcı olursanız çok sevinirim çünkü ihtiyacım var..
Güncellemeler
+1 yıl
Yani kavgaların ilişkiye zamanla zarar verdiğini düşünüyorum ama sürekli kavga etmekten trip atmaktan kendimi alıkoyamıyorum, neden böyleyim bana rahat batıyor heralde, kavga ettikten sonra huzur bozulunca da pişman oluyorum keşke olmasaydı diye, çocuk da haklı böylr Bi kişiye dayanılmaz iyi dayandı 4 sene...
NİŞANLIMLA HEP KAVGA EDİYORUZ?