merhaba ben 5 aylık evliyim ve 2 ay önce eşimle ilişkiye girdik, ve ben 2 aydır regl olamıyorum. bugün doktora gittim birkaç test yaptı ama hiçbir şey anlamadım pazartesi kan testine yolladı, ama çok merak ediyorum şu 2 günde nasıl dayanırım bilemiyorum. bilen biri lütfen yardımcı olsun, sizce hamile olma ihtimalim var mı
Merhabalar. Haziran ayında adet geçiktirici içtim ve hep ayın 5inde oluyordum geçiktirici içtikten sonra bu durum değişti 14ünde olmaya başladım. Nişanlımla hep çift kondom kullanarak ilişkşye giriyoruz. Ve hiçbir şekilde içime boşalma olmadı ama her ihtimale karşı bakıyoruz yırtık felan var mı diye. En son ağustos ayında ilişkiye girdik ve eylül ayında adet gördüm. Ekim ayındayız 14 ünde olmam gerekiyordu ama olmadım iki hafta oldu geçikeli ve iki kere idrar testi yaptım negatif çıktı. İkimizde aslında eminiz cidden dikkat ediyoruz ve dediğim gibi içime gram boşalmadı zevk suyu dahil. Çok aşırı derecede stresli bir insanımdır günlük yaşantımda da. Ekim ayına girdiğimiz gibi stres yapmaya başladım. İkimizde cidden dikkatliyiz eminiz. Kime sorsam hamile değilsindir diyor. Kafayı yedim göbeğime bakıyorıö ayy acaba mı diyorum. Sizce?
iki prezervatifle boşalma olmadan hamile kaldığını düşünmüyorum ama çok için rahat etsin istiyorsan kan testi yaptırabilirsin. ve stres adeti uzatan bir şey sıcak bir duş al vücudunu gevşetmeye çalış
Hamilelik ile ilgili değil sanırım bu durum öyle olsa baştan kan testi ister ve yarım saatte çıkardı. 2 derece falan yazmış usg ye göndermiş pelvise baktirmis. Kist falan yoktur inşallah.
Merhaba arkadaşlar erkek arkadaşımla yaklaşık bir ay önce ilişkiye girdik. Her zaman korunuyoruz. Korunduğumuz halde boşalıcağı zaman her zaman içerdeyken değil dışardayken boşalır. İlişkiden 6 gün sonra adet oldum. Daha sonra sık sık idrara çıkma başladı yani sık dediğim günde 6-7 kez fakat önceki halime göre fazlalaştı. Üşüttüm falan sandım fakat 2 haftadır devam ediyor sık idrara çıkma. Belirtilere internetten baktığımda hamilelik görünce ve 2 haftadır geçmeyince kafamızı kurcalar oldu. Bu ay ki adet günüm daha gelmedi fakat sizce hamile olma riskim var mı
Merhaba bende bugün sevgilim ile ilişkiye girdim ilk defa önden yapmak istedik yaklaşık 1.5 yıldır sevgiliyiz korunmadan yaptık hiç içime boşalma olmadı dakika da bir eliyle sıvazlayıp tükürüyordu zaten zevk suyu aktı mı bilmiyorum aksa da hamile kalır mıyım onu da bilmiyorum bosalmadan iliskiyi sona edirdik ve sonra wcye gittim test ettim parmağımı ile hiç bisey yoktu ve gayet temizdi sizce durumum nedir üstelik daha çok gencim
Arkadaşlar merhaba benim reglim bir gün gecikti ikinci gün hafif bir kaç damla kan gördüm ondan sonra 4 gündür hiç kan görmüyor gebelik testi de yapmadım sizce hamile miyim banada bir cevap verir misiniz
En İyi Cevaplar