Elbette sağlar. Yakışıklı ama kasıntı birisi başlarda çekici gelebiliyor, bir zaman sonra sıkar bu durum. Birlikte olduğun kişiyle gülmek eğlenmek istersin. Yoksa yunan heykelleri de yakışıklı ama duruyorlar öyle yani 😀😀😀
Komik erkek kesinlikle sempatik gelir ama sırf komik diye de hoşlanamam :D Bu hoşlantı işleri çok garip ya, . bazen istediği kadar yakışıklı komik olsun hoşlanamıyosun, bazen de ortada hiçbir sebep yokken bile birini kendine yakın bulabiliyorsun
Aslında komik olan kişi özgüvenlidir de, doğaldır da. Doğal olan insanın yaptığı şeyler de çekici gelir bence. Cem Yılmaz'ın yaptığı esprileri sevmediginiz ve kasıntı olduğunu düşündüğünüz birinin yaptığını düşünün. Bu da doğru orantılı bence
Karakterli, düzgün , yeri geldiğinde de espri yapabilen , komik değil ama eğlenceli erkekler bir adım öndedir. Yoksa cem Yılmaz'ın stand up gösterisi gibi sürekli espri yapan erkek değil. Öyle olsa tüm kadınlar Cem Yılmaz'a aşık olurdu.
Valla oyle. Ya normalde asla yüzme bakmam dediğim tiplerden birine ne kor kütük asik oldum dkdkskdkd Gozumdeki en yakışıklı insandi jdkdmfmf Asiri komik eglenceliydi onunlayken cok mutluydum jdkskdkdk Tabi sonra öyle bir se yapti ki iliskimiz bitti jddkfkfk en tipsiz kisi haline geldi
Bir adim onde olduguna inanmiyorum bence 63636464 adim onde. Hayattan aldigim tadin sifira indigi su donemde yuzumu gulduren biri olsa bide tipine mi bakicam yav aninda sarar sarmalar yakalar tutar kimseye vermem onu
Herkes komik insanları sever, bunun en büyük sebebi gülmek. Hepimiz için elzem bir ihtiyaçtır çünkü. Herkes komik olamaz, bu da zeka işidir esprili olmak, komik olmak. Ben seviyorum.
Dün bir wp grubuna girdim, gülmeyen kız kalmamıştı, ne alem adamsın dediler alkfld hatta fotomu bile istediler merak ettik dediler 😂 cidden güldüren erkeklere karşı bir ilgileri varr
Aşık olmak değilde bir nebze yakın ve samimi gelir. Eğlendiriyor, iyi geliyor. Birgün sınavdan çıktığımda otobüse binmiştim bir grup erkekte daha sonra bindi. Anlıkta olsa sohbetleri komikti :Dd
çok değil ama öenmlidir insanı mutlu eder yanında mutlu olursun
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Kadınların söylediğine değil davranışlarına dikkat edin. Yani öyle bir şey yok maskülen erkeklerden hoşlanırlar kesinlikle çünkü evrimsel süreç bunu gerektiriyor.