Güldüren erkek, zeki erkeğe göre bir adım önde midir?

#Pikauv
Güldüren erkek, zeki erkeğe göre bir adım önde midir?

#Pikauv
Gerçekten zeki erkek her anlamda öndedir. Zeki olduğu için istediği kızı istediği şekilde zekasını kullanarak elde edebilir. Sadece kadın konusu da değil. Mesela çok zengin olabilir, sorunlara en doğru çözümü bulabilir, hayatının her anlamında zekası sayesinde her konuda herkesten önde olabilir. Bence gerçekten zeki erkek daha öndedir
Birinin birilerini güldürebilmesi için önce zeki olması gerektiğini düşünüyorum Bir tanıdığım vardı benim adam safın tekiydi ne gülmeyi bilir ne güldürmeyi bilir zekiligin kıyısından geçemez espri yapardık anlamaz da boş boş suratımıza bakardı. Biri ona şaka yaptığı zaman hemen ciddiye alır kavga çıkarırdı. Yani aslında demem o ki birilerinin birilerine espri yapabilmesi ince mizahlar yapabilmesi için de Zeki olmak gerekir. İkisi bütün olduğunda çok daha güzel oluyor.
Zeki ve neşeli ikisi bir arada olabilir sadece Zeki olması iyi değil çoğu şeye gülmez çoğu şeyi sevmez o yüzden neşeli olması daha ön plandadır
Cevap
15Cevap
Hayır kızlar paraya bakıyor
kendilerini güldüren" kısmına net bir şey diyemem ancak "kendilerine güldüren" kısmından hoşlanmadıklarını rahatlıkla söyleyebilirim. 😂😂😂
ben zeki erkeği tercih ederim. zekiyse zaten beni güldürür.
Mizah anlayışı yüksek olan adamların özellikle de komedyenlerin zeki insanlar olduğunu düşünüyorum. Bence mizah anlayışı yüksek olan insanlar aynı zamanda zeki ve bilgi birikimi geniş insanlardır.
Ben güldüren erkegi pek sevmem kendim çok neşeli ve cıvıl cıvıl bir karakter olduğum için ağır başli bir duruşu çizgisi olan erkekler daha çok ilgimi çeker
Zeki erkek güldürebilir zaten. Bir salağın ancak hareketlerine gülersin o da seni elde etmek için yeterli olmaz.
Espri yetenegi olan cogu insanin ben zaten zeki oldugunu dusunuyorum tabiki hepsi olmayabilir ama geneli oyle
Komik güldüren erkek beni etkilemiyor pek. Zeki erkek her şekilde öndedir
Bence zeki olan nerede ne şekilde davranmasını bilir zaten
Yani kadınların hangi erkeği tercih edeceğini bilemezsiniz kadınlar kapalı bir kutudur
Güldüren erkek şebeklik yaparak güldürmüyorsa zaten zekidir, çünkü mizah zeki insan işidir.
Zeki olmayan nasıl güldürsün..
yani evet esprili erkekler daha samimi gelir daha içten gözükürler
Adam olsun yeter yalancı olup cem yılmaz olsa kaç yazar
Değil kadınlar pic sever
Espri zeka işidir zaten
güldüren erkek zekidir
Önde ise hiç bişey demiyorum
Hayır zeki erkek severşm
Her karının isteği farklı diyelim
Zekiyse zaten güldürür
Elbette bence öyle
Bence ikisi mix ise daha öndedir 😅🥲