Adam yıkılmış. Çok akıllı biri gibi de değil ama yüreği yanmış.
Belli ki bir yerlerde efkarlanmış olmalı harfleri yazış şekline bakılırsa alkol kullanmış olabilir. Senin de bir bildiğin var onu bilemem elbette sevmeye gelince sevmiş ancak sana bu sevgiyi fazla yansıtmamış belki şımartırsam kaybederim diye.
evet sevmiş ama senin kör gözlerin görmemiş sadece canım... anladığım kadarı ile aldatmışsın adamı herhalde birde evlisin çok yanlış yapmışsın be adama bu vebali altına nasıl girdin bilmiyorum ama 3dk zevk için değdi mi?
Eski eşim diyoru
boşandın mı? sen
Evet
ama senki sen onu adatmış gibi yazmış
Hayır yok aldatmadim
hııı iyi bari... sıkıntı yok o zaman canım ama adam seni çok sevmiş belli
Eski eşinizmiş zaten. Pardon ama ne düşünüyor ayrılsanız da oturup onun gelmesini mi bekleyecektiniz? Lütfen hayatınıza devam edin ve kendinize değer verin ilk olarak. Ayrılma sebebiniz neydi özel olmazsa?
Cevap
10Cevap
Takıntılı eski eş örneği işte
Neden ayrıldığınıza da bağlı tabi de kaybedildikten sonra kıymete binmişsin gibi geldi
Yapmışsın yapacağını sevsede güven olmayan yerde ilişkide olmaz hadi geçmiş olsun böyle seven adamı kaybettin bir dahada bulacağını sanmiyorum
Seviyormuş seni. Sevmeyen insan bu derece küçülemezdi emin ol
Deli gibi sevmişte sen sevememissin canım adam gibi sevmiş seni suç sende hala seviyomu sevmiyomu diye düşünüyosun
Demek ki ayrılmış olsanız da seviyomuş seni. Kabullenememiş başkasıyla olmanı
Başkasının altına yatma lafı çok ağır. Sevseydi bunu demezdi bence.
Kadına şiddeti kınıyorum ama sen pay piç ama ve sonrasını sana ne demek istiyorum
Boşver amuşun rahatliyosa yat başkalarının altına azgın karı 😘
Aldatmadın di mi? Sanki aldatmış gibi yazmış
Yok eski eşim bu
Engelle gitsin o sözleri hak etmiyorsun ki. Okuyan sanki sen aldattın gibi algılar
Neden ayrıldınız? Bu önemli..
Ne yaptın bu adama sen
Eski eşine ne sallama
Sen şu an başkasıyla mi evlendin
Haklı az bile demiş…
Niye yattın sen de
Niye eksiledin gı yrk çok mu tatlı geldi gdkkdjf
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?