Son zamanlarda Eski oyunculardan "Ünsal Emre" ye takmış durumdayım. çok beğeniyorum. Sizce nasıl? (resimli)?

Yeşilçam filmleri izlerken bu oyuncu çok dikkatimi çekti ve çok beğenmeye başladım. sanırım hayranı olmak üzereyim.
sizce nasıl bir adam yakışıklı mı?
bir de eski devir insanı olduğu için merak ediyorum. günümüzde Bu adama Ünsal Emre ye benzeyen ünlü veya ünsüz kişiler var mı? yüzünü çok beğeniyorum.. Bu arada belirteyim adamda 1.90 civarı boy var..
2 resim de aynı kişiye ait.. birisi bıyıklı hali diğeri de daha genç ve bıyıksız hali..

galeri8.uludagsozluk.com/411/unsal-emre_558927.jpg

galeri8.uludagsozluk.com/403/unsal-emre_558928.jpg
Güncellemeler
+1 yıl
yani kabul... öyle özel olarak tercih edilecek birisi değil belki ama kötü veya çirkin de değil dimi?
en azından gideri var gibi? eli yüzü düzgün diyebiliriz.
diyceksiniz ki neden bu adama taktın bu kadar... çünkü tip olarak kendime çok yakın buldum...
yüz olarak birbirimize çok benziyoruz. ama tabi ki ben bayanım... ben de bu adamın dişi versiyonu gibi birşeyim.. sizce benim güzelliğin ne ölçüdedir? zaten adamın ilk resmine dikkat ederseniz yüzü aslında bayan yüzünü andırmıyor değil ?
Güncellemeler
+1 yıl
bıyık bırakınca erkeğe benzemiş daha çok.
Son zamanlarda Eski oyunculardan "Ünsal Emre" ye takmış durumdayım. çok beğeniyorum. Sizce nasıl? (resimli)?